Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borzas2
csendes tag
VPS 6 hónapra 1380ft (6$)...
http://www.awardspace.com/signup?vps_id=701A rendelésnél érdemes átváltani a jobb fölső sarokban a region-t, hogy $-ban kelljen fizetni. (euban 6 euro ami több...).
-
Tetete1
senior tag
Aiseesoft Total Video Converter Free Registration Key Code
License key:18390203dbba1f0b0a27bc381485f2098955541f2ed73443
-
Rico33
aktív tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Szia!
Bár nem tőlem kérdezted, némi tapasztalat a TP IS 2013-ról.
Avira free-t váltottam vele, gyakorlatilag semmi bootidő növekedést nem tapasztaltam (Q6600, 4GB, HDD rendszer ).Tűzfalat "mindig kérdez"-re állitottam, pár dologra rákérdezett, azóta szinte semmi kérdés.Néha felugrik egy bubi, valami internet szkenner töltődik, de közben lassulás, akadozás nincs.A böngészés sebessége nem változott, talán a TC nyilik lassabban egy hangyabokányival.Eddig csak egy trainer dll-jére ugrott, egyébiránt nem ad életjelet magáról.Frissitést beállitottam 1 óránkénti periódusra de egy mukkot nem szól hogy sikerült-e vagy sem ( nincs bekacsolva a néma üzemmód ), az av logból viszont látható.1 hét után kb ennyi lenne a tapasztalatom.
Talán megy egy gondolat:kikapcsoltam a spam szűrést és a szülői felügyeletet, erre közölte hogy védtelen vagyok a hackerekkel szemben és ezt az ikonján piros jelzéssel a tudtomra is adja...sztem ez kissé tulzott paranoia, de ez legyen a legnagyobb hibája.
-
-
Tetete1
senior tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Én tulajdonképpen a Vipre helyettesítésére használom, mert az volt ugyanilyen, nem fogta a gépet internetezés közben. Régi, 10 éves gépem van, nem nővíthető (rosz szándékú számítógépes átvert a vásárláskor). A Ram 512 Mb, az alaplap 800 Hz.Comodo a tűzfal, a webkeresú Comodo IceDragon ( a szererén keresztül keres, mint tűzfal, hogy gyorsabb legyen). Eddig nem tapasztaltam semmi negatíumot, ami nem tetszik, csak egyet, hogy bekapcsolás után (a rendszer efyébként gyorsabn betölt mindent), de a víruskereső sokáig ellenőrzi a rendszert, dolgozik keményen, etgyébként észrevétlen. Átlagos felhasználónak azonban mégsem javaslom, mert többet kérdez, mint a Comodo tűzfal, ami közepesre van állítva ( nem gyakoris kérdésekre).
Ha a Teremtő is úgy akarja, szeptemberben veszek új, nagyobb teljestményú gépet.
-
-
Tetete1
senior tag
TrustPort Internet Security 2013 Free 180 Days License Key
Ujra él a trustportt promo, jó a serial a viruskeresőjéhez is , a 2013-ashoz (én is használom)
-
Gyurvagyi
tag
válasz
Tetete1
üzenetére
[E-mail kilens]
Szerintem az egyik legjobb. Bár én a professional-t használtam -
AtHoS
nagyúr
Outpost Firewall Pro Lifetime License 29.97$ még pár órán keresztül
Dobjátok át US dollárba az árat, mert elég érdekes árfolyamon számolnak HUF-ra

-
cigam
titán
A mai napon féláron lehet hozzájutni a The Bat! Home Edition-hoz.
-
-
Tetete1
senior tag
Teljes változat Ashampoo Burning Studio 2012 v10.0.15 leölthető
Telepítés után kell kiválasztani az óhajtott nyelvet és aktivizálni.
-
-
-
Mosanke
senior tag
NAV 2012 - 180 napos promó.
Katt a Download-ra és máris jön le a telepítő segéd ami majd csatlakozik utána netre és indítja a teljes telepítőt. A 180 napos kulcs benne van a NAV-ban. -
motacilo
aktív tag
válasz
Tetete1
üzenetére
Pedig az sem vészes: a laptopon Celeron procival 2 Gb Rammal win7 alatt nekem nem lassít semmit.
Bár igaz, hogy a feleségem Atom procis netbookjára nem merném feltenni (azon Norton AV van).
De amit mondtatok az elgondolgodtató, korábban használtam Trustport TP-t (valami promós játékon nyertem a kódját) csak aztán jött a Bitdefender (hála egyik fórumtársunknak
) és most az az igazi számomra. -
Tetete1
senior tag
Csak a víruskergetőjét használom, Comodo tűzfallal ( a Comodo szervenrén keresztül ) és a Comodo által kifejlesztett webböngészővel, Comodo IceDragon, a szerverén keresztül)....
Egyszer csak (szeptemberben) lesz jobb gépem, ha a Teremtő is úgy akarja ( van fontosabb a számítógépnél: az unokák).....A másfél éves avira promómat a fiam használja ( az is jó)...
-
locall
tag
-
Tetete1
senior tag
válasz
Mosanke
üzenetére
Nem céltalan a cserélgetés, nagyon sokáig Viperát használtam, amig folyamatosan lehetett trálban használni. Megszünt, ezért kerestem más, gyors víruskergetőt. Megtaláltam.

Csak azért vettem le a Nortont, mert jobban fogja a gépet, mint Trustport (512 Ram és 800 Hertz mellett tökéletes, mint a Vipre volt)....
-
Mosanke
senior tag
válasz
Tetete1
üzenetére
Én három évre előre betáraztam magam NIS-el. Asztali gépen ez van fent és semmi kedvem cserélgetni és csak azért, mert hogy kipróbáljak egy nála nem jobb, csak más GUI-val rendelkezőt. Norton a legjobbak között van és egyelőre ez miatt sem látom értelmét a próbálgatásnak.
Bocsi, ez nem kritika feléd, hogy cserélgeted az AV-ket, csak az álláspontomat mondtam ki. -
Tetete1
senior tag
válasz
üzenetére
Mikor annyi promót adnak ( sőt registrarral minden kezdhető előlről)?....Vagy egy virusirtó nélküli mentés visszatöltéssel...
Nekem is volt fenn most egy norton ( még 120 nap vol belóle), de egy TrustPortért csak lecseréltem ( panasz nem lehet rájuk, mert rendesen adnak promót, nem úgy mint a románok (adnak, de másnap visszaveszik)....
-
törölt tag
válasz
Mosanke
üzenetére
Szokás szerint drágábban mint a CDG-ben...
Norton Anti-Virus 2010 (ajándék 2011-gyel)(1 gépes) ahol ugye eleve kettőt adnak.
-
Mosanke
senior tag
Akit érdekel esetleg, bár nem ingyenes! Másik fórumban láttam.
MM-ban NAV 2012 -
Mosanke
senior tag
válasz
Canis rufus
üzenetére
Hát akkor jó néhány évre visszamenőleg elfogadják az új macik a kulcsokat.

-
PapauZ
aktív tag
Panda AV és IS akció a Computer Outletnél.
-
Tetete1
senior tag
Comodo Internet Security Pro 2012 Free 1 Year Serial Number / License Key
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Insidaz
üzenetére
Ha nem tudod hova írd, akkor próbáld meg az Azonnali kérdések órájában.
-
Insidaz
csendes tag
Sziasztok, elvagyok kicsit tévedve tudom de nekem lenne 1 kis problémám a c++ redistributable-val. És nem igazán tudom h hova irhatnék ezügyben:S vagy ha esetleg vki tud segiteni akkor privátba irjon!
Köszi előre is! -
cigam
titán
Csak a mai napon ingyenesen elérhető a DVDfab DVDcreator programja. A promóció [link]je.
-
UserX
addikt
válasz
Tetete1
üzenetére
Én először az IS-t tettem fel, de nem engedte ki a Metin2-t
. Viszont a bin mappában csinált 2 key file-t, egyet az AV-nak, egyet a tűzfalnak. Ezeket elmentettem. leszedtem az IS-t és csak a sima AV-t raktam vissza. Simán elfogadta a key file-t
, így nekem is januárig jó
. -
Tetete1
senior tag
-
Mosanke
senior tag
válasz
Canis rufus
üzenetére
Köszi, azt meg tudom majd oldani a telefonon át, ha mégis valami gond lenne.
Annyit azért ért a leendő felhasználó hozzá. Remélem legalább is, hogy nem felejtette el mostanra azokat, amiket megtanítottam neki. -
Mosanke
senior tag
válasz
Canis rufus
üzenetére
Köszi szépen Neked is. Akkor még egy kérdés. Kell valamit beállítani pluszban (az IS megy fel) vagy elég az, ahogyan alapból feltelepül?
Elnézést kérek, de nem vagyok láma csak egy olyan valakinek segítenék (telefonos kapcsolattal) feltelepíteni ezt a programot, aki nem igen ért az ilyen telepítésekhez. Egy egyszerű user csak. -
Tetete1
senior tag
Truszport Av 2013 -at telpítettem az IS promós kulccsal és elfogadta
Érvényes 2013. január 6 -
Tetete1
senior tag
-
Tetete1
senior tag
Norton av 2012 6 hónap free

-
kororo
tag
Sziasztok!Akit érdekel gyorsan kérjen még egy Trustport kódot a címére,most láttam vietnámi oldalon,hogy 1 évesre be lehet regelni.Sok szerencsét!
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajna nekem fél óra alatt sem jött meg ....

Amúgy valóban egy remek progi (a v5.0 használom), és így a mai napi ajánlat is az. -
-
cigam
titán
Csak a mai napon!
AOMEI Partition Assistant Pro Edition V5.1 program promóciója itt
-
-
Tetete1
senior tag
Csak óvatosan ezzel a romám termékkel. Emlékeztetek, hány embert meg sz.pattak a promóciójukkal (élt 3 napot)....

Nem azért mert én tettem fel, de a Trusport promó nagyon jó, gyatra gépeket sem fogaj ( az enyémet sem)....A három motor pedig elég jó garancia...
Még most is él...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és most az az igazi számomra.