Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
SeatZola #3274 üzenetére
Úgy érted, hogy Pentax 50-200 vs Tamron 70-300? Fene tudja... K20D-re mindkettő gyenge megoldás, ha pixelszinten nézed a képet, de gondolom a kockázatok és mellékhatások elkerülése végett ilyet nem teszel
A Pentax 50-200-a kisebb, könnyebb, kisebb a kezdő gyújtótávja (50mm), ami elég sokszor jól jött már nekem és nem kellett másik obi után kapkodnom emiatt. A 70-300 meg a tele végén hosszabb. Ezen kívül azért elég szépen rajzol az a 70-300, legalábbis árához képest Most vettünk egy Tamron 70-300-at, még a régi, filmeshez tervezett változatot, bár nem hiszem, hogy sok újítás lenne a digithez tervezettben, ha meg igen, nem hiszem, hogy visszafelé fejlődöttt volna - az első tapasztalatok alapján klassz kis obi ez, bár F/8-on használtam végig a majálison, így nem tudom tágabb rekesszel milyen, de így a vártnál kifejezetten jobb eredményt hozott. A Tamron 70-300-asa (a digitre tervezett is) kirajzolja a kisfilmes képkockát, szóval APS-C szenzoron a szenzor az objektív által rajzolt kör középső, legjobb minőségű részét kapja. A tesztek alapján elég magas CA szinttel kell számolni (részben meg tudom ezt erősíteni, már egy nap után is), szóval ez az objektív gyenge pontja - ebben a Pentax 50-200 egyértelműen jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest