- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
polonic #16342 üzenetére
Bizony-bizony, ez sokunknak nesze semmi, fogd meg jól. Úgyhoyg részemről nem piros pont, hanem egy újabb fekete pont a szolgáltatnak. Diszkriminálja az előfizetőket. Mert ugyebár nem biztosítja az eredeti állapot visszaállítását, nevezetesen, hoyg az ember visszaváltson arra a csomagra, amit az ők elfuserált ötletük miatt hagyott ott.
-
asdf_
veterán
válasz
polonic #16322 üzenetére
Es az uj csomagoknal mi lesz majd meg? Azok mar a telekomado bevezetese utaniak, igy ha bekovetkezik az -az egyebkent valoszinu esemeny-, hogy EU azt mondja, hogy azt a 200 milliardot az allam fizesse vissza a telkoknak, a telkoknak meg vissza kene adniuk nekunk -muhahaha- akkor ezek az uj csomagok nem fognak visszavaltozni sem, sem lebeszelhetosegben, sem az elso perc nem lesz ujra masodpercalapu, az uj uzlettars tarifacsomagban sem kiegeszito havidij van, hanem megosztasi dij, igy a kiegeszito havidijat majd lehet, hogy kesobb eltorlik az egyik vagy masik ado kivezetesevel, de az uj csomagnal az mar benne fog maradni a rendszerben, fejemet teszem ra.
-
-
Heimdallr75
őstag
válasz
polonic #16077 üzenetére
2011 ben a telenornál az adózás előtti nyereség 60 milliárd volt, a telekomadó közlésük szerint havi 1 milliárdba kerül.
Had ne osszam vissza statisztikai adatokkal mennyit nyer konkrétan 1 percen...
Míg nálunk senki nem szorítja versenyre őket nem is fog ez változni.
De szerencsére jan 1 től megszűnik, nyilatkozatuk szerint a kapcs. díj, a megosztás stb, minden amit bevezettek a különadó bejelentésekor -
-
Varszegig
veterán
válasz
polonic #16028 üzenetére
Szerintem vegyél kinn egy feltöltős simet, olyat amire rögtön aktiválnak valami legalább 500 MB-os netcsomagot. Ez kb. 2-3000 Ft. +vigyél egy mifit, vagy egy olcsó droidos telefont, ami megosztja a netet wifin, Akkor a fő teleofnodon elérhető vagy, és wifin keresztül az netezhet, a másik meg csak osztja a netet. Ennek a költsége töredéke bármi másnak.
-
bopeti98
őstag
válasz
polonic #16025 üzenetére
Én szoktam használni a TravelSure Net 3-at mivel sűrűn járok Romániába. Az a 15 MB elég arra hogy a Opera Mobile-al megnézz ezt azt meg leellenőrizd az e-mailedet de semmi másra nem elég. Meg azért nézd meg hogy az adott országba melyik szolgáltató roaming partner mert én ezzel rendesen megszívtam. Az volt a szerencsém hogy a feltöltős simmel mentem ki akkor. 5000Ft volt rajta és ugye az Orange RO hálózatán nem tudtam hívást indítani ezért átállítottam a Cosmote hálózatára de mivel az nem 3G Roaming partner ezért az internettel 7 perc alatt leszedte az 5000Ft-ot mivel nem volt rá érvényes a net csomag. Most már ott tartok hogy inkább veszek kint egy feltöltős mobilnetet.
-
M3oH
addikt
-
-
Landsmann
addikt
válasz
polonic #14536 üzenetére
Én is éppen azt néztem, ennyi sz@r tarifacsomagot összeválogatni szép teljesítmény. Azért némi trükközésra adhat okot, hogy az egiknél azt írták, hogy belföldi hálózaton belül teljes egészében lebeszélhető ahavidíj. Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy hálón kívülre meg semmit, azt egyből számlázzák?
-
Csaba1512
tag
válasz
polonic #13566 üzenetére
A csoportos beszedési megbízás a terhelést követő 5.-6. munkanap jelenik meg a számlázási rendszerben, így a telenoronline-ban is. Ez kb 15 éve így van amióta előfizetőjük vagyok. Ha csak simán átutalod akkor 2 munkanap. Ha bankkártyával fizeted be telenoronline vagy bank automatán keresztül akkor azonnal megjelenik a befizetés.
-
tomp
félisten
válasz
polonic #13374 üzenetére
Na de akkor felmerül 2 dolog:
1, A multimédia keretre nem vonatkozik az 1mbit. Csak a kiemeltre, azaz a korlátlan böngészésre. Habár az ügyfélszolgálat szerint semmire sem vonatkozik az 1mbit. Na de akkor miért is lassították a multimédia keretemet?
2, átrakva a sim kártyát egy másik okostarifás telóba, nem ment rajta a net. Hálózati hibát írt ki.
Szóval valamit csináltak ami nem jó. Írtam nekik. -
repvez
addikt
válasz
polonic #13051 üzenetére
3/4-ed akart lenni,csak egy kicsit most zabos vagyok rájuk és meddig várjak rájuk?
Mert nem akarok egy perccel sem töbet fizetni nekik ,annyira szar , hogy a google sem jön be a netjükkel.
Csak is azért vettem mert fél évre pestre kellett mennem, de ott sem volt valami acélos,de amire kellett arrra jó volt,de itthon 0 sávszél van Pedig 5km-re vagyok az egyik átjátszójuktól. -
djculture
félisten
válasz
polonic #12442 üzenetére
A lakossági számlás ügyfelek havidíja nem változik (kivéve a Hívás díjcsomagot használó kisszámú előfizetői kört). Ugyanakkor a számlás előfizetők a telefonszámla végösszegének kismértékű emelkedésére számíthatnak, mivel július 16-tól minden sikeres hívásuk után nettó 1,96 forintnyi kapcsolási díjat fizetnek. A díjtétel független a hívás időtartamától és nem vonatkozik az eddig is díjmentesként hívható számokra, az adományvonalak hívására, valamint a külföldi partnerhálózatokról kezdeményezett roaming-hívásokra. Az SMS-ek ára az adó mértékének megfelelően, lakossági ügyfelek esetében nettó 1,96 forinttal nő.
További változást jelent, hogy a Családi Csomag, amellyel a családtagok fix díjért belföldön korlátlanul hívhatják egymást, a jövőben havonta előfizetésenkénti ezer percnyi (azaz 16,6 óra) beszélgetésre korlátozódik. A lebeszélhető perceket is tartalmazó havidíjas csomagok előfizetői (az Okostarifa felhasználóinak kivételével) a lebeszélhető percek hatvan százalékát csak hálózaton belüli hívásokra, negyven százalékát pedig más belföldi hálózatokba irányuló hívásokra tudják majd felhasználni.
A kártyás ügyfelek percdíja nő
A kártyás tarifacsomagok esetében a telefonadó bevezetése a percdíjak nettó 1,4 forintos emelését teszi szükségessé, valamint minden adóköteles hívás után kapcsolási díjat kell fizetni - ez a lépés valójában a Telenor Praktikum Ász tarifacsomag esetében már bevált és elfogadott gyakorlat kiterjesztése.
-
club1
veterán
válasz
polonic #12334 üzenetére
Én két ok miatt hívom gagyinetnek. Egyrészt azért, mert hipernetnek nevezni egy standard HSPA+-os hálózatot még marketingesektől is erős túlzás. Erre nálam a gagyinet kifejezés az ellensúly.
Más részről pedig aki nem túl szerencsés, és több száz méterre él a legközelebbi átjátszótól, az csúcsidőben "élvezheti" a ZTE 3G légzését (összemegy, mint a bili füle), 1-200 méterig használható. Nem véletlen, hogy az esetek 80%-ára a 3G rendszereken is csak az EDGE alap sávszélességet garantálták (ma meg 0-át). -
club1
veterán
válasz
polonic #12331 üzenetére
Menj végig a 4 legnagyobb/legrégebbi autópályánkon. Olyan pontszerű/lyukas a gagyinet rendszer, hogy "öröm" használni. Tény az viszont, hogy akinek van szerencséje az átjátszó mellett lakni/tartózkodni, az egészen jól tudja használni a hálózatot egészen addig, amíg rá nem jönnek a Telenornál, hogyan korlátozzák.
-
alba-regia
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest