-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz
torrente777_ #28204 üzenetére
Én most már ki sem tudom választani
-
válasz
torrente777_ #26221 üzenetére
http://go.telenor.hu/show/quota
Elvileg ez is jó, bár most nekem sem jön be valami adminisztratív hiba miatt. Ma van az új számlázási ciklusom első napja.
-
asdf_
veterán
válasz
torrente777_ #26221 üzenetére
Akkor go.telenor.hu aztán valahol biztos ott van könnyen elérhető helyen.
-
asdf_
veterán
válasz
torrente777_ #26219 üzenetére
http://go.telenor.hu/show/newquota?showInIframe=1 (mobilnetrol)
-
Acheron
őstag
válasz
torrente777_ #14259 üzenetére
Erre már én is
ÁSZF 9.1.1 nyilatkozik a kártyás szerződésekről, amit ott határozott idejűnek jelöl, de a legtöbb praktikum esetén ez 90 nap (és itt felsorol egy kalapnyit)
Az aktuális ÁSZF egyébként itt elérhető:
http://www.telenor.hu/upload/letoltes/usz/telenor_aszf_2012_0807.pdf
A felsorolásból ki tudod választani, neked melyik van.Elvileg, ha sima praktikum, akkor legrosszabb esetben 90 napnak kellene lenni. Legjobb esetben semennyi...
-
darvinya
titán
válasz
torrente777_ #14253 üzenetére
Akkor az áfsz-ben.
De már a honlapon a telo vásárlás és stb-nél ott van alul.Ajánlatunk a Telenor Előfizetői szerződéssel és hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén 12 vagy 24 hónapig, új generációs kártyás előfizetés esetében pedig 12 hónapig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.
-
darvinya
titán
válasz
torrente777_ #14250 üzenetére
Ha praktikum csomagba vetted akkor 1 év a lekötés.
Ez ott vam a szerződésben és ÁFSZ-ben. -
Acheron
őstag
válasz
torrente777_ #14250 üzenetére
Akkor lesz egy megbízható forrásból származó készüléked függetlenül, némi plusz kiadásért (ez azért nem sok), használd egészséggel
Ha jól látom, ez még így is megéri (ha online rendelted) -
Acheron
őstag
válasz
torrente777_ #14247 üzenetére
Az ÁSZF szerint ez csak a hűségidő végén lehetséges (ha van ilyen, praktikumhoz nem tudom, van -e):
ASZF, 7.1.1.2 b,
"Az Előfizető által vásárolt kedvezményes készülék a határozott idő alatt kizárólag a Szolgáltató SIM-kártyájával használható. A meghatározott időtartam leteltével a hálózati korlátozás feloldása az ÁSZF 1/A, illetve 1/B mellékletében meghatározott egyszeri feloldási díj megfizetése ellenében hajtható végre."Egyébként függelék(ek) szerint ez a díj:
"Készülék hálózati korlátozásának feloldása/Mobiltelefon/ alkalom: 7650 Ft/ alkalom"Ha hűségidő nélkül vetted, akkor ennyibe kerül.
-
snooze
veterán
válasz
torrente777_ #14247 üzenetére
mennyivel kaptad olcsobban mintha gyári függetlent vettél volna?igy még pluszt is fizethetsz a függetlenitésért..ami nyilván nem olcso..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest