- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bopeti98
őstag
válasz
zoli62 #104851 üzenetére
Nem lehet külön regisztrálni a Yettel TV-re, a régi MyTV fiókok pedig már nem élnek, mert az a szolgáltatás megszűnt.
Az új Yettel TV-be pedig meglévő Yettel fiókkal lehet belépni, vagyis annak az adataival, akkor ha a fiókhoz tartozik TV előfizetés. Szóval az első lépés hogy egy számlás előfizetésre megrendeled valamelyik TV csomagot, és utána fogsz tudni a Yettel fiókod adataival belépni. -
válasz
zoli62 #104851 üzenetére
A két évvel ezelőtti regeddel persze, hogy nem enged be, mert ez a szolgáltatás idén indult. (Az még a régi Yettel TV volt, ráadásul ha emailcímmel regisztráltál, akkor az nem is kötődött semmilyen Yettel előfizetéshez.)
A kollégák alapszinten (pl. letiltott regisztráció újraaktiválása, szolgáltatás alapszintű hibakeresése) akár most is tudnak segíteni. De igen, a tuti, a hétköznap, munkaidőben történő hívás, akkor valóban van technikusi segítség, ha a 1220-on nem tudna segíteni az ügyintéző. -
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
zoli62 #104646 üzenetére
Nyilván lakás szintű (3D) lefedettségi térképet egyelőre képtelenség csinálni. A mobilnet soha nem a jó minőségű vezetékes net kiváltására volt való, hanem a helyettesítésére. A rádiós átvitelnél ui. sokkal több kompromisszumot kell kötni, mert sokkal több az a változó, ami a terjedésnek/sávszélességnek bekavar. Ha szemben van a torony, feléd néz a cella antennája és egyedül vagy a cellán, akkor fogod az elméleti sávszélesség x %-át mérni (x>100). Nyilván nem vagy egyedül a cellán, mert akkor a szolgáltatónak marha kevés előfizetője lenne, ami nem tartaná el az infrastruktúra üzemeltetését sem, amortizációról már nem is beszélve. És nem is fognak minden előfizetőnek fix 100 Mbps-ot garantálni, mert azt nem sok előfizető tudná kifizetni, és iszonyat sok lenne az üresjárat (kihasználatlanság).
Ha N78-as 5G cella közelében laksz, kis mázlival simán lehet beltérben lefedettséged bazi nagy sávszélességgel. Én 400 méterre lakom tőle, rálátok, ha az erkélyre kimegyek, de bent (falon belül) már csak időnként ugrik be az 5G. Ablakban sem túl stabil átlag 500 Mbps-ot tud. Ha viszont leugrik 4G-re, 110-130 Mbps van nálam, mert lakótelep bázisállomására látok rá. Ez ilyen, mobilnet, minden (is) befolyásolja.
Szerk.:
Nálam, amikor fejlesztettek bő egy éve, az 40-60 Mbps-ból lett 60-80 Mbps. Amikor bekötötték idén nyáron az optikát a toronyra, lett kb. 140 Mbps. Nyilván ha nem lakótelepet látna el a torony, lenne 200 Mbps felett is a 4G. De akkor lehet, hogy nem tettek volna fel rá 5G cellát, meg be sem kötötték volna az optikát (mert egyszerűen nem érte meg volna annyira fejleszteni). -
csernak75
senior tag
válasz
zoli62 #104635 üzenetére
Hát nem tudom, ahol már volt fejlesztés ott 4G+ hálózaton is jellemzően 100-200Mbps körüli sebességek érhetőek el.
Normál felhasználásra nem hiszem hogy ez kevés lenne.
Nálam sincs még 5G de átlagban 150/80Mbps le/fel sebességet tud így is. Ez nekem (meg sok más embernek is) teljesen megfelel. Pedig azért havi 500-1000gb adat elfogy a hónapban.Nem lehet hogy 5G hálózatra csak kicsit később fog felengedni? Főleg hogy már SA az 5G hálózat.
-
4Grider
félisten
válasz
zoli62 #104517 üzenetére
Akinek nincsenek nagy igényei, annak az N78-as 5G tökéletes lehet. Nálam fontos a feltöltési sebesség és a kis csomagkésés, így otthon egy darabig még nem fogom lecserélni az optikát. (Persze van két szolgáltatótól korlátlan 5G elérésem backupként, de nagyon ritkán van rájuk szükség.)
-
donjohnson
addikt
válasz
zoli62 #104504 üzenetére
persze, ez egy rendes, wifi6-os router. szerintem nem fog kelleni második router mögé.
NX510v adatlap
AX3000 Dual-Band Wi-Fi 6 Speed: 2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2.4 GHz) -
Sword
őstag
válasz
zoli62 #104415 üzenetére
És a többfős család több fője gyakran néz egyszerre Netflixet, Disney+-t vagy Skyshowtime-ot pl
Szóval van tekerve a nyaka azért
Nyilván napközben semmi extra, csak mennie kell folyamatosan. Este van a peak... Azért ha az egyik gyerek egyik játéka elkezd frissiteni és 40 gb-ot ránt le, azt megérezzük, elindulnak a packet loss-ok (tudom, hogy lehetne ezeket is szabályozni, de nem szeretnék vacakolni vele), de túl lehet élni.
Olyan volt a net gigabites koaxon, hogy amint lehetett lecseréltük. Persze nem csak a minőség volt az elsődleges ok, de sokkal több minőségi kifogásunk volt, mint a Yettellel.
A tulajdonosváltás óta a helyzet romlott. Heti többször szakadások voltak, inkompetens ügyfélszolgálat, képtelenek voltak túljutni az indítsa újra a modemet szinten. Volt, hogy annyira kötbérezték magukat (volt is miért), hogy pár hónap alatt alig pár ezer ft előfizetési dijat fizettem csak (céges előfizu volt). Persze nem is ért többet, de sajnos nincs alternativa, nem tudtam másfelé váltani, T-nek csak adsl minőségű réz hálózata van a házban, hiába van a ház előtt optika, be már nem jutnak vele. Marad a Yettel. -
Sword
őstag
válasz
zoli62 #104397 üzenetére
Fél éve váltottam le a Vodafone 1gbit-es vezetékes internetet.
Egy hatfős családban non-stop (online mmorpg - tilos a szakadás!, fps - muszáj a jó ping ) játék, munka (szerver-kliens kapcsolatok), letöltések stb.
Egyértelműen kijelenthető, hogy megfelelő eszköz háttérrel tökéletes alternatívája a vezetékes internetnek. 1000 mbit-esnek vettem a rendszert, a jelenlegi átlag 500 mbit le 170 fel amit tud. Korábban tudta a 800-900-at simán, gondolom azóta többen lettünk.
De elfogadom ezt a kompromisszumot azért, hogy ne a Vodafone-nal szerződjek és ne kelljen a megbízhatatlan szolgáltatásukat használni. -
Sword
őstag
válasz
zoli62 #104393 üzenetére
Nem hiszem, hogy a beltéris megoldás megbizhatóbb, mint a kültéri + beltéri kombó.
Yetteles router polcon pihenget. A kültéri antenna egyben modem is, ethernettel táplálom egy Mikrotik RB4011iGS-be.
Onnan egy 10Gb-s SFP+-al van kötve egy szintén Mikrotik 24 portos switch-be és minden hálókábel a switchben van, a routerben semmi.
A Mikrotik router Wifije nem túl jó minőségű, ezért ki is kapcsoltam, két (lehet bővítem háromra) TP-Link Deco M4R Mesh wifit tettem szét a lakásban, így mindenhol meglehetősen jó a wifi és szakadásmentes, szépen megy. -
Sword
őstag
válasz
zoli62 #104384 üzenetére
Összességében biztos vagyok benne, hogy jobb a régi, kültéris megoldás. Belvárosi lakás, vastag falak, jellemzően középpontban kialakított hálózati központ.
Sajnos ezek az eszközök nem tökéletesek.
A Nokia kültérit 2, maximum 3 hetente újra kell indítani, különben megmakkan. Az előző is (irodanet pro-s szerződéssel még) egyszer meghülyült, "sim reset" kellett távolról, hogy helyreálljon, most is valamilyen resetet csináltak, ez a hölgy más néven ismerte és nem tudta megmondani, hogy amit én tudok resetet nyomni az ugyanaz-e funkcionálisan.
Csak 1, beltéris esetén az összes szolgáltatóis megoldással amit eddig kaptam az internetekhez hasonló a tapasztalatom, igyekszem kiváltani őket, ha megkerülhetetlen a használata, akkor mondjuk modem módban használni és saját eszközzel menni tovább. Itt is ez a helyzet, a beltéri routere (Nokia fastmile 2) hamar kifeküdt nálunk, szakadozott a net, loss-os volt, Mikrotik-re átdugva minden megszűnt. -
4Grider
félisten
válasz
zoli62 #95289 üzenetére
Helyettük nem tudok nyilatkozni, az biztos, hogy egyedül az otthoni internet csomagokra nem vonatkozik az, hogy a yeti jogosult az általa nyújtott mobil internet szolgáltatás minőségét (pl. az adatátvitel sebességét) ideiglenesen csökkenteni, abban az esetben, ha az közelgő hálózati torlódás megelőzése, valamint kivételes vagy ideiglenes hálózati torlódás hatásainak csökkentése érdekében indokolt. (Ászf törzsszöveg 4.2 pont.)
Ellenben vonatkozik rá, idézem: "A mobilinternet erőforrásainak megfelelő elosztása, optimális felhasználás érdekében dinamikus hálózatmenedzsmentet alkalmazhat s a szolgáltató, melynek hatására a szolgáltatás jellemzői változhatnak."
Szóval qos itt is lehet...
Az otthonnet pro-hoz adott routerek az N78-at használják, azt a sávot, amit az arra alkalmas telefonok is. -
szabonagyur
félisten
válasz
zoli62 #95274 üzenetére
Amúgy ebben csak az a fura, hogy ahol mi lakunk is hülye a helyzet. Szemben panelek vannak, páros házszámmal.
A miénk új társas, páratlan számmal. Minden térkép szerint a mi számunk km-el arrébb van, mivel a panelek logikáját követve ott is kellene, hogy legyen, de ezen az oldalon elég gyakran változnak a ház számok, nem panel kiterjedésű házak, így míg a másik oldalon mondjuk van csak a 8-as házszám, addig nekünk 7-9-11 és talán a 13 is.
Emiatt nekünk nem lehet rendelni otthon netet, pedig rálátok a szemben levő toronyra, telón is igen jó sebességet érek el.
De minden szolgáltatással ez van sajnos. -
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
zoli62 #93763 üzenetére
Üdv! OtthonNet Pro-m van Siófok belvárosában, társasházban. Eddig meg vagyok elégedve vele. Stabilan hozza a 300/150 értékeket, de mostanában van, hogy többet is. Egyelőre este sem csökken, mikor mindenki otthon van, sőt, az utóbbi pár hétben este mérem a legmagasabb értékeket. Ez pl. a tegnap esti mérés:
-
asdf_
veterán
válasz
zoli62 #85905 üzenetére
Nem, mert ezt a hűhót a Telenor csinálta, azt szapulja a nép, nem pedig a Yettelt. Nem kezdesz azzal egy zsírúj márkanévvel, hogy balhézol, ki volt ez találva.
(Hbo sem véletlenül akasztotta le (mesterségesen) a régi tv-ket az hbo go-ról pár hete, most anyázza ki magát az a sok ember, ne majd egy hónap múlva, amikor indul az Hbo max, és ők már viszont (érthetően) nem kapnak új appot a régi tv-ikre, az marketingkatasztrófa). -
4Grider
félisten
válasz
zoli62 #85851 üzenetére
Mivel kétféleképpen lehet módosítani az előfizetői szerződést (kétoldalú, egyoldalú), így elég egyértelmű a válasz. Az egyoldalú előfizetői szerződésmódosításról tudni kell, hogy csak a kötbér elengedésével jár ha olyankor az előfizető x napon belül felmondja az érintett szerződést. A készülékkedvezményeket és részleteket viszont egy összegben vissza kell fizetni. Nem véletlen, hogy egy év múlva tervezik csak érvényesíteni az emelést.
-
-
-
válasz
zoli62 #84004 üzenetére
Olyannal találkoztam már, hogy az egyes szolgáltatások
(foglaltság, hívásvárakozás, hívástartás) megrendelése/lemondása esetén nem úgy működött a hívások kezelése, mint kellett volna. De végül meg tudtuk oldani vagy az volt a megoldás, hogy az úgy nem működik. (Pl. bekapcsolt készülék mellett hívásértesítő.) -
válasz
zoli62 #84003 üzenetére
Törölted, majd újra hozzáadtad a fiókhoz a számod? Mert csak akkor jelenik meg az Elektronikus dokumentumok link.
Ha maga a dokumentum nem jelent meg, arra hirtelen nincs ötletem. Úgy emlékszem, a saját fiókomban szinte azonnal láttam a doksikat, de lehet, kollégának van igaza, és kell neki x idő, mire ott megjelenik. -
-
-
simpley
őstag
válasz
zoli62 #76545 üzenetére
Én pl a vodával szívtam már eleget.. Csak 5-8 panaszlevelet írtam, és a hibát végül is én oldottam meg (én jöttem rá). Közel 21 év Pannon-Telenor után elmondhatom, hogy itt soha nem volt gondom semmivel. Ill, volt egy panaszlevelem amire kb 2 nap után válaszoltak és korrekten megoldották. Ugyanakkor a voda mellett meg a számomra kedvezőbb árazás, csomagok vannak.
DE nézd csak meg, mióta átvették a UPC-t folyamatosan problémák vannak. Nyilván mert még van olyan rendszer ami az előző tulaj szerverein működik, stb.. Alapjában véve szerintem nem CSAK az határozza meg egy szolgáltató színvonalát, hogy hány előfizetővel rendelkezik.. Ahány embert kérdezel, annyi féle képpen fog válaszolni. Elhiszem azt is, hogy neked volt problémád velük, és nem megfelelően kezelték és amellett is kiállok, hogy az én esetem a vodánál nem mindennapi, tehát létezik ott is olyan, hogy korrekten megoldják a problémát.. -
-
-
simpley
őstag
válasz
zoli62 #71564 üzenetére
Hello,
én nagyon sokáig kattogtam ezen. Szerintem biztosan meg fogja előzni a voda, bár kérdés meddig fog tartani.. Véleményem szerint már idén elhagyják a Telenor brandet (vagy nem) de nem hiszem, hogy sokáig fogja tartani a 2. helyet a vodafone ha meg is előzi a Telenort. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
zoli62 #70102 üzenetére
Úgy már igen, viszont ezt honnan kellett volna tudnom, hogy neked másod is T-s? Simán az árakat nézve nem olcsóbb a Telenornál a többi. Csomagban már persze, lehet jobb ajánlatuk. Néztem már én is egyébként, de Digi vezetékes és Telenoros mobil szolgáltatás még mindig olcsóbb volt tavasszal legalább is, mint a Magenta1.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
zoli62 #70017 üzenetére
Név változás miért negatív? Biztosan csak én vagyok szerencsés, de nem volt hátrányom abból, hogy franchiseba lettek kiszervezve, és ahova járok normálisak az ügyintézők is. Díjcsomagokkal sincs problémám. Hűségprogram lehetne jobb. Hálózatfejlesztés biztosan lehetne gyorsabb, amerre járok nem szokott gond lenni a hálózattal.
-
-
Depression
veterán
válasz
zoli62 #66551 üzenetére
Úgy vannak vele, hogy kit érdekel, ha az osztalékok rekord magasak lettek.
Közben meg tényleg, és engem sem az zavar, hogy nincs volte a telefonomon, csak az, hogy maga a volte technológia ennyire vacak önmagában.
Az, hogy engem nem zavar, azért van, mert nekem hiába lenne, és jobb minőséget ígér, ha a másik félhez ugyanúgy 2g-n kapcsol, azzal a minőséggel.
És az sem vígasztal, hogy a telenornál tavasztól kapható telefonok képesek rá, ha ilyen gyér a felhozatal. -
tomp
félisten
-
-
tomp
félisten
válasz
zoli62 #66525 üzenetére
A Digi még rosszabb. Hiába több a támogatott készülék, minősége több embernél is gyenge. Egyik-másik fél nem hallja egymást, kicsöng, nem csöng...
Pedig ott minden Ericsson.
Telenornál "csak" a saját rövid számait nem lehet hívni. De a támogatott telefonok ezt megoldják. Visszaváltanak.
Folyamatosan dolgoznak a VoLTE-n. Rendszeres az éjjeli leállás emiatt. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest