- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz robertgidaa #6317 üzenetére
Hali
Oakley plate nincs véletlenül neked? Elég régóta nem gyártják, de hátha.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz robertgidaa #6319 üzenetére
Igazából próbálni szerettem volna, nem tudom be merjem-e vállalni vaktában. Neked volt ilyened?
-
Vole
aktív tag
Hat ezzel nem ertek egyet. Nalam volt Plate, nem is egy. Az egyetlen igazi nagy csalodas az Oakley -tol amit az evek soran tapasztaltam.
Valahogy eloben elfogott az a hangulat, hogy egy igazi vasari fost tartok a kezemben. Baromi idiotan nez ki a vastag muanyag keret azokkal a furcsa kiallo szarokkal.
Latatlanban szerintem senki ne vallaja be, csak miutan mar volt a kezeben / fejen.
A Frogskint lehet divatbol szeretni, a Plate -et nem. Ha valakinek bejon a Plate, az megveszi, efelol nincs ketsegem, de a nagy tobbsegnek ugyan az volt a benyomasa mint nekem.A Splice teljesen mas kategoria, az a Plate -hez kepest egy remekmu. ( az en fejemre sajna nem volt jo, de pl. ocsemnek ketto is volt, egy Rootbeer es egy Montoya )
-
vastag87
csendes tag
üdv! a plate-et évek óta nem gyártják, hogyhogy te mégis tudnál újat szerezni? bármelyik színűt? minden eddigi oakley szemüveggel így vagy? pl white camo monster dog-ot is tudnál szerezni?
-
MODERÁTOR
válasz robertgidaa #6344 üzenetére
white camo nincsen customban, elég ritka darab akárcsak a night camo
labban van asszem 2db pitboss, pár hete felpróbáltam egy matt black/blacket, nemrossz végülis, de sztem nem ér annyit egy túlméretes monster dog titánbetéttel
vastag87: bp-i vagy? mert ha igen akkor a platet megnézném ha lehet
[ Szerkesztve ]
-
vastag87
csendes tag
válasz robertgidaa #6344 üzenetére
azt nem lehet costumben... hogyan rendelsz amcsiból? vmi kinti ismerősön keresztül?
Koxx a.a...vidéki vagyok keszthely mellet egy kis poros faluban lakom várvölgyön ahol 1000főre jut ~7-8 oakley-s olyan 15-16 szemüveggel
[ Szerkesztve ]
-
vastag87
csendes tag
válasz robertgidaa #6350 üzenetére
én középiskolai töri tanárt akartam lefényképezni ahogy feszített a plate-ben, de sajnos észrevette..... nagypoén lett volna
rendben Vole, majd kereslek. időpontot nem tudok mondani lehet 2-3hét de lehet 2-3hónap, majd mindenképp megkereslek, ha szépen megkérlek priviben küldesz egy árlistát?[ Szerkesztve ]
-
robertgidaa
csendes tag
válasz robertgidaa #6385 üzenetére
Üdv!
Van két eladó Oakley-m!
Oakley Gascan Polished White/Black Iridium 03-474 Teljessen új 100% állapot minden gyári tartozék. 22 000 Ft.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JÓÁRASÍTÁS!!!!!!!!!!!!
Oakley Inamte Light/ Black Iridium Polarized 05-634 Teljessen új 99% állapot minden gyári tartozék Bal lencséjén hajszálkarc, minimális, hordáskor nem érzékelhető. 30 000 Ft.!
Kérésre készítek nagyfelbonátú képet a hibáról!
A két termék veszprémben megtekinthető átvehető, győr, pápa, székesfehérvár-ba történő szállítás megoldható.
Tel:06302911301
A két termék rendelésből marad nálam, a vevő nem vette át.
Üdv![ Szerkesztve ]
-
krain
tag
válasz robertgidaa #6386 üzenetére
kár, hogy a gascan nem jó a fejemre-egy ilyen fehér szemcsi mekkora poén
-
Vole
aktív tag
válasz robertgidaa #6416 üzenetére
Nekem van Gascan -hez Fire lencsem, ha kell privizz ram nyugodtan.
-
MODERÁTOR
válasz robertgidaa #6622 üzenetére
Nekem slate irid volt a monster dogomban. Nemrossz lencse, de nekem nem volt elég sötét, így egy emerald került a helyére. Kb olyan mint egy grey, kívülről ránézve kevésbé tükrös.
-
robertgidaa
csendes tag
válasz robertgidaa #8000 üzenetére
Wow az előző nem volt direkt de az volt a 8e. hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest