- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
válasz
PowerBuldog #16695 üzenetére
naná, az a jó szívem, az
-
TayRol
nagyúr
tegnap voltam a parndorfi oakley outletben, hááát... az akcios szemuvegek (flak jacket es tarsai, ten, szoval a muanyag keretesek) voltak 130 ojró körul, a teli ár pedig 170-től ment felfele.
a ruhak ellenben baromi jo áron vannak.
-
krain
tag
szóval, kinek is van xsquared-je? ami esetleg normális áron is eladó?
-
riszter
senior tag
válasz
tomtrial #16688 üzenetére
Majd félévente kiírom ide a számtábla leolvasás eredményét!
Elvileg csak akkor szabad elvégeztetni a műtétet, ha a látásromlás beállt egy értékre, de szerintem ezt nincs a világon aki megmondja. Szvsz ~25 éves életkortól nem változik számottevően, de tényleg nagyon egyénfüggő, illetve mennyire vigyázol a szemedre (monitor közelről, UV sugárzás -mondom én ezt egy oakley fórumon-, stb... ) Haver 5-6 éve csináltatta meg a 2,5 diopt. szemét és azóta 0,25 diopt. romlott neki érzésre.
-
riszter
senior tag
válasz
hori13 #16685 üzenetére
Gaborics:
Én is ezt akartam mondani, hogy a te helyedben talán erre gyűjtöttem volna. Én most decemberben csináltattam meg a szemem lézeres látáskorrekcióval. 264k forint volt a műtét. Elötte -2,25 dioptriám volt, azóta sasszemem van...Képek még jöhetnének ide, mert érdekes egy színe van.
Hori13:
Nekem elötte kontaktlencsém volt ~8 évig. Az utolsó időkben már csak kínlódtam velük (szemkiszáradás, szemvörösség, szúró érzés...) -
tomtrial
tag
SC: szép kis galéria, nem ez volt bent korábban is?
Ez milyen típus? Bejövős ... látom hogy magnézium keretes, az elég könnyű lehet
Más: ajánlottak a piros NSJ-mért egy ilyet:
Ez kinek hogy áll? Mekkora fej szükségeltetik hozzá? Ugyanis elég nagy szemüveg
-
X-metal
tag
válasz
Gaborics #16680 üzenetére
Ezek szerint te voltál az akinek az István nagyon nehezen tudta összerakni a kék Juliet-et.
Elég pofás darabnak tűnik
.
Tehetnél fel még 1-2 képet...Festés, vagy színter?
Ha festés, akkor általad betekintést nyerünk abba is, hogy birja a sima festés a napi használatot. Már amennyiben arra szánod. -
Gaborics
csendes tag
válasz
PowerBuldog #16677 üzenetére
Igen.
Ki kellett küldeni a keretet és teljesen egyedileg gyártották bele a lencsét.így nem sok,itthon hoya-t nem tudják belerakni a zeiss-nek darabja volna ennyi és nem sötétedett volna a lencse .
ez a biztos megoldás. -
Ice kollekció
-
venge
aktív tag
Ez sem gyenge!
-
krain
tag
válasz
Gaborics #16658 üzenetére
aztarohadt...húúúú...marhajó...és hasonló kultúrált jelzők jutottak eszembe
már én is gondolkoztam, hogy mekkora lenne egy x-squared normál szemüveglencsével
, lehet, h utánanézek....
Harryls-mivanapám, tényleg nyertél a lottón? úgy veszed a szemüvegeket mint én a levegőt -
Gaborics
csendes tag
És végre elkészült,bár még egy kis javítás van rajta.
Oakley Juliet custom black/purple,oakley prescription translation gray lens.
Köszönet Hullamosnak (remélem a nicknév nem a szakmádra utal
) az alapért,és Kálmánnak a sok sok segítségért (jövök neked eggyel)!!!
I'm very happy
-
PowerBuldog
veterán
paypalon elérhető lenne végre a pénzem egy ilyenre szerintem benevezek.
-
harryls
aktív tag
válasz
SupaCow #16617 üzenetére
Boci: Ilyened is van?
-
X-metal
tag
Nos, a szemüvegeladások tárgytalanná váltak, illetve úgy néz ki, hogy az XX gazdára talált.
Mindenkinek kösz az érdeklődést. -
riszter
senior tag
válasz
X-metal #16644 üzenetére
Azt a mindenit ez az XX... gyönyörű!! Mi ez a lencse +red iridium? Nagyon korrekt ajánlatnak tűnik ez a szemü...
Gondolom ebayes áron szeretnéd eladni.
Ha nem lopják el a bankkártyámat egy hónapja és nem vesznek le 100k-rel akkor simán megvenném! Inkább ezt venném meg 100k-ért, mint azok a c...ok éljék fel...
-
hori13
tag
Ez a Radar nagyon bejövős
-
X-metal
tag
Esetleg ez az XX érdekel valakit? Tip-top állapotban. Minden Gumi és csavar új. Középrész feszes.
Adok hozzá egy Black lencsét is (már nem az igazi), és egy fekete gumiszettet is.Vagy egy TIO2 vr28 Black polar Juli is eladósorba kerül. A keret makulátlan, a lencsét én kicserélném, de azért mégsem csak egy keretet veszel.
Igény szerint + 20.000Ft-ért teszek bele egy vadi új VR28 Black polárt.
Ez a lencse a LAB-ban 28.000FT....Mindkét szemüveg ritkaság. Kérnélek benneteket, hogy csak az érdeklődjön, akinek komoly vásárlási szándéka van!!!
Az ajánlatokat Pü-ben várom.
Ja! Majd elfelejtettem. Csak az egyik eladó.
Tehát ha az egyik elment, a másikat megtartom. -
tomtrial
tag
Hmm vám: kivancsi leszek hogy a tegnap vasarolt Ten-em atcsuszik e a vamon... Osszesen 102dollarert vettem, szerintetek mire szamitsak?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
X-metal #16636 üzenetére
Sunglass Hut egy nagy szemüveg bolt USA-ban.
-
X-metal
tag
Alig tudtam visszafogni magam, hogy ne licitáljak rá.
Az első naptól figyelőben volt. El is különítettem rá 50 Eurt.
Van itthon egy ugyanilyen, csak a hát lencséje...
De a Mars jobb vétel volt.Amúgy tudja valaki, mi az a HUT EXCLUSIVE?
-
venge
aktív tag
Kálmán!
Ez szép!
...volt. -
harryls
aktív tag
válasz
harryls #16625 üzenetére
Square wire leather wrap nem érdekel?
-
X-metal
tag
Igen, de közben eladtam egy fehér Julit 400$-ért, plusz visszaküldtem a Penny-t
(nem X-metal volt, hanem Polished, és a lencséje használhatatlan volt, a középrésze úgy szét volt kopva, hogy a szárai V alakban álltak...) szintén 100 Euroért, így lett keretem további vásárlásokat eszközölni.
Ezt ugyan nem terveztem, de Buy-Now jött szembe. És az Emerald Mars nagyon ritka....
Nem is gondolkoztam. Megláttam, és egy percen belül ki volt fizetve.
Még így is izgultam, hogy nehogy más megelőzzön. -
X-metal
tag
Emerald Mars 100 Euroért jó vétel volt?
-
harryls
aktív tag
Valami gazdag ember meg vehetné hogy meg tudjuk nézni közelebbről
[link]
-
SupaCow
aktív tag
-
tomtrial
tag
Egy pesti találkozóra már én is elmennék egyszer ... reméljük tavasszal lesz már valami
-
tomtrial
tag
szerk: sorry már megtaláltam ...
-
Tekton
csendes tag
Sziasztok!
Oakley Inmate esetleg valakinek vón eladó? -
tomtrial
tag
Ha holland lennék erre lecsapnék [link]
-
freeride69x
csendes tag
I. Borsodi Oakley találkozó
Oakley márka-és elsősorban napszemüveg rajongók figyelmébe ajánlanám,azt a kezdeményezést,hogy OAKLEY RAJONGÓK,GYŰJTŐK I.MISKOLCI TALÁLKOZÓJÁT szervezném,a "Mesterek"(Koxx és Supacow respect!) után!
Ez abban merülne ki,hogy egyeztetett időpontban és helyen találkoznánk,tapasztalat cserére-és egyéb vélemények közös megosztására,de akár konkrét szemüveg csere,felpróbálás,gyűjtemények megtekintése és fotózási lehetőség is lehetne!
Minderről összefoglaló lenne a Prohardver oldalon a "Nagy Oakley topic" című oldalon,ahol már szerveztek a fővárosba több ilyen találkozót is!
Várom építő jellegű javaslataitokat!
Jön a jó idő!Szemüvegre,akarom Oakley-ra fel! -
Volt már?
venge: az előző aukcióját figyeltem, de nincs nála paypal fizetés, miért is lenne, német
-
tomtrial
tag
Koxx erre rámozdulhatnál
Amúgy tegnap felpróbáltam SupaCow egyik MARS-át és be kell valljam nagyon kellemesen csalódtam. Az tény hogy tökre hülyén néztem ki benne, de valóban nagyon kényelmes szemüveg. Takarni nem takar úgy mint a TEN, de ez sem olyan gond ennél a típusnál.
Az a legdurvább benne, hogy a súlyához képest (ami azért nem kicsi) baromira kényelmes, és szinte nem is lehet érezni hordva ezt a tömeget
Most már más a véleményem erről a szemüvegről, DE AKKOR SEM VENNÉM FEL UTCÁRA !!!
-
X-metal
tag
Valakinél esetleg elfekvőben a képen szereplő szemüvegekhez hiányzó alkatrész?
-
X-metal
tag
Egy érdekes Gascan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 2042
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Dark Souls sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Túra és kirándulás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest