- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog #17296 üzenetére
Harryls írta, hogy ilyet adott....
Akár le is gyártatom a Jordan R1-ért. -
B.Ricsike
őstag
Ebay-en kívül merre találok még Oakley szemüket? Tudtok más külföldi fórumokat eladóhelyeket esetleg??
Chip Foose Gascan kellene jó áron. van egy 220ért Amcsiba, csak azt sokallom kicsit, hátha lenne olcsóbb valahol, illetve ez nem is postáz magyar honba.
-
válasz
harryls #17291 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy bzdmeg
TayRol: nem, rá volt csavarva rendesen, olyasmi mint az alkoholos filc, az a kis pipetta volt átitatva ezzel az anyaggal és egyszerűen elpárolgott, a rendes nagy nanoclear nem teljesen ilyen.
Várom már a csomagot csigalandből, jó lenne hétvégére ideérne.
-
válasz
TayRol #17288 üzenetére
Meg nanoclear is, amire rohadtul oda kell figyelni és azonnal felkenni a lencsére, én nem figyeltem és 2 hét alatt kiszáradt
Djuree: uff, kár : / tartalékba jó lehet
TayRol: nanoclear, itt látszik egy kicsit a képen [link] vékonyan bekened a lencsét kívül belül és egy víztaszító réteget hoz létre, kicsit olyan érzés mintha teflonnal vonnád be a lencsét, sokkal könnyebb letörölni, tisztán tartani, ujjlenyomat egyéb koszok nem probléma.
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog #17287 üzenetére
enis azert csaptam gyorsan le az alinghi tenre mert 86 dodo volt, es ugyebar az is polar lencse, ráadásul tok is van mellé.
koxx: nem mondtam hogy rossz csak hogy nekem nem a kedvencem.
szerk: kicsit részletesebben ezt a nanocleart, pls.!
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog #17284 üzenetére
annyiert csak elhordod - még ha bűnronda is.
koxx: jaja, tenyleg! az pont jo lesz neki.
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog #17281 üzenetére
gratula!
bar a brownsugar nekem nem begyere.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Djuree #17278 üzenetére
persze, yamahas oakley.
nincs ducatisom. de vannak itt paran a topicban akiknek van. hátha eladjak neked jopénzert. vagy én átfestem oket yamahasra mégjobbpénzert.
koxx: mivel ezust a motorja ezért nincs nehez dolgod, egy flakon 500ft-os kályhaezüst hőálló spré es kesz is van.
-
TayRol
nagyúr
na, vettem egy alinghi ten-t. 86 dollar plusz postakoltseg. szerintem jo ár volt.
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok,
Kinéztem magamnak egy szemüveget: Fuel Cell Alinghi (polished black iridium polarized)
Sajnos itthon elég drága.. illetve csak a szürke színben láttam az üzletekben (Budapest).
Ahogy olvastam a forumban, érdemes lehet külföldről rendelni (ebay és társai), ebben kérnék segítséget.
Ebay-en csak USA-ból láttam, ami ha jól tudom vámköteles, illetve gondolom elég sokat kellene rá várni, stb.. Egyébként ez az.
Megnéztem amazonon is, ott ezt találtam. Itt mondjuk nem is látom, hogy honnan jönne, illetve, hogy mennyi a szállítási költség.
Ha esetleg láttok valahol ilyen szemüveget jó áron, akkor jöhet az infó, illetve bármilyen segítség, még nem rendeltem külföldről (pl kell paypal, vagy bankkártyával is lehet fizetni?).
Köszi!Egyébként a szemüvegről mi a vélemény?
-
krain
tag
Fiúk, a családi állapotomban történt változás miatt eladó lett az x-squared plasma/fire iridium polarized, meg a samsung galaxy s 5.0 wifi tablet, meg a HP noti is. Zizzenjetek rá, megegyezünk.
Nektek fórumtársi áron...kici ócó
-
X-metal
tag
Megjött a 199 Eurós TIO2 XX-em. Vadi új.
Keret hibátlan, még olyan szoros a szára, hogy alig lehet nyitni.
A lencsén még csak a legkisebb hajszálkarc sincs, és a tokja is makulátlan. Hófehér még a madzagja is.
Ennek most nagyon örülök., -
Viry
tag
hogy lehet ebay-en kívül megegyezni?
vagy mit lehet kezdeni a köv. esetben:
(nem akarom, hogy kitiltsanak, vagy bármi szankciót rámverjenek)Feltettem egy RX keretet, de közben kiderült, hogy a csákónak inkább a másik törött keretem kéne. Azt akarom vele lebizniszelni, csak nem merek email infót írni, vagy ilyesmit az ebay-es msg-be!
-
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog #17266 üzenetére
Húú pedig azzal lenne ám igazán feltűnő
-
tomtrial
tag
Olcsó Jawbone valakinek? [link]
-
tomtrial
tag
És ugyebár el ne feledd CANTEEN nagyon olcsón van eladó nálam
Még marad pénzed egy fémkeretesre is akár
-
krain
tag
MZsoltee: nézd meg Harryls square wire szemüvegét, én ilyet hordok öltönyhöz, ultrajó. Többihez egy műanyag keretes kell.
Canteen, fives squared elég tökös darabok...
-
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog #17258 üzenetére
Én nem szeretem a szárgumikat, a Ten-orr része elég vastag és elég nagy felületen érintkezik az orroddal. Szerintem nagyon kényelmes és több órányi használat után sem hagy látszódo nyomot.
-
harryls
aktív tag
válasz
MZsoltee #17254 üzenetére
Öltönyhöz leginkább wire-t szoktak hordani, esetleg x-metal-t. Sport, nyaralás meg valami műanyag keretest. Ha nyaralásról van szó akkor polár, nincs is annál szebb mikor a hullámzó tengeren megcsillanó napfényt egy gold polár lencsén keresztül figyeli az ember.
Hát nem is tudom talán egy ten vagy pit bull, vagy az új jupiter, ezekből fekete vagy barna árnyalatú (az öltöny miatt) más színkombó kicsit kirívó lenne. Ja és persze polár lencsével
-
tomtrial
tag
válasz
Oakley Ten ... elfogultságból mondom igaz de eddig nekem ez a best
Nagyon jól takar, ha pl fekete színben veszed fekete lencsével akkor elegáns viselet. Szerintem elég strapabíró és sportos is egyben, ja és nem különben nagyon kényelmes a viselete.
Tartósság: ha leesik a fejedről persze ez is összekarcolódik, mint minden szemcsi.... ezért vigyázunk mi az Oakley-kra
-
jookomak
őstag
válasz
30k-ért kb az alap műanyag keretes Oakley-kat kapod meg itthon. Gascan, fives, fives squared, fuel cell. Ebay-ről rendelve már polarizált lencsés is beleférhet. Van valami elképzelésed? Szerintem itt nézd ki a modellt, aztán menj el egy boltba felpróbálni, aztán kérdezd meg itt a fórumban, hogy honnan rendeld meg olcsóbban, hogy ne hamist kapj.
-
MZsoltee
veterán
sziasztok!
Végre rászánnám magamat egy napszemüveg vásárlására. A keret 30k körüli lenne.
Elvárásaim:
1. tartósság strapabíróság (nem vagyok az a típus aki dédelgeti a dolgait..)
2. Sportosan elegáns legyen (minden alkalomra jó legyen, strandon is lehessen hordani, de ha nyáron öltöny van akkor se legyen gáz felhúzni)
3. Természetesen védje a szememet...Remélem tudtok segíteni!
-
harryls
aktív tag
Persze, megnézheted
A tribalt hordom, szombaton kimentünk a "gőzölgő" fesztiválra, az volt rajtam. Láttam egy julit egy magyar iconos fuel cellt meg még egy fuel cellt, mind a 3 tulaj veszettül hesszelte a tribalt
A white camo gyönyörű, nem tudom hogy egyáltalán hordták-e, viszont a night camoba elég karcos a lencse, abba lehet hogy veszek. Gondolkodom a vaterán lévő ducati lencsében. Polárt nem akarok az ára miatt, 5 szemcsimben van polár lencse az doszt elég -
-
Boolash
aktív tag
Igazatok lesz
Viszont az oakley honlapján csak 1 ilyet láttam (jobb szélső).Itt viszont kapásból van egy másik.
Van valahol egy teljes lista? -
Boolash
aktív tag
Sziasztok,
Létezik olyan, hogy polarizált és tükröződő (polished) lencse? Konkrétan Fuel Cell modellnél érdekelne. Oakley honlapján ilyet nem láttam, illetve a keretek közül is csak pár félét (attól függően, hogy melyik régiót nézem).
Köszi! -
tomtrial
tag
válasz
SupaCow #17229 üzenetére
Ejha ez tényleg jól néz ki, emlékszem a régi twenty-re neked is volt nem 1
de soha nem jöttek be. Ez viszont nagyon adja ... (ha járok arra én is meglesem élőben)
Kár hogy a crosshair-ről nem fotóztál, arra lettem volna igazán kíváncsi
Tényleg a Lab-osok mennyire tűrik ha fotózol?
-
TayRol
nagyúr
tud valaki innet custom oakley-t rendelni? nem gigászi felárral.
-
tomtrial
tag
Hogy mi? Hát szerintem te is megtudod ha megveszed az első Oakley-dat
Az első Oakley-mat még koxx-tól vettem, előtte nem hittem hogy jobb lene mint pl egy Avanglion
de kellemesen csalódtam. Ezután sorra jöttek az oakley, koxx és SupaCow-tól vettem majdnem az összeset, és teljesen fanatikus lettem
Most "csak" 6db van itthon de mindig fáj a fogam egy újabb példányra
Kár volt beregelnem ebay-re mert most már ott is nézelődöm
(1et vettem is
-
PowerBuldog
veterán
Megpróbálkozok swininc-től egy ilyennel.
Árban szerintem elég jól jött ki. -
SupaCow
aktív tag
Voltam este a Lab-ban. Felpróbáltam a Crosshair 2012 és a Twenty 2012-t.
Mind a kettő remek darab. CH-ról nem készült kép, de a Twentyről igen.
A szárgumi fura rajta, de nem esik leBármennyire is úgy tűnt nekem, hogy nem stabil azért ott van a helyén. A szárgumi belsejében Oakley logó ficeg. Jól látható ki van fényezve a logó belseje. Nekem jobban takart mint a 1st gen XX. Talán azét mert jobban ül a szemgödrömben.
A CH nagyon tart, a szárak formája maradt, a lencse oldalra jobban takar. Biztos hogy be fogok szerezni mindkettőből egyet.
-
X-metal
tag
Olcsó 24K XX valakinek?
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog #17223 üzenetére
valoszinu customolok egyet. vagy infinite hero lesz.
-
venge
aktív tag
Nincs valakinek ilyen doboza?
Ha nincs, miért nincs?
Ha van, meg tudná mondani a méretét? -
radi8tor
MODERÁTOR
-
tomtrial
tag
Ebay-re feltöltöttem egy eladó terméket (piros NSJ) kiválasztottam, hogy paypal-os fizetés legyen csak, utána a telefonszámomat akarja megerősíteni. Call me now és Text me now van, én a text me now-ra nyomtam de nem jön pinkód amivel megerősíthetem az ebay-en
A számot +3620xxxxxxx és 003620xxxxxxx formátumban is próbáltam ...
Tudtok segíteni?
-
X-metal
tag
Ezt meg elfelejtettem tegnap...
-
Viry
tag
Road Trip
-
tomtrial
tag
Pontosan úgy van ahogy jookomak írta. Autóvezetésnél nagyon jó ha polár a lencse pl. mert az előtted lévő autókról nem tükröződik vissza annyira a napfény. Tegnap én is a poláros Ten-emmel voltam és vezetés közben felhívott valaki, lehajoltam mondom megnézem ki lehet az és el kellett forgatnom a fejem, hogy lássam ki keres
(iPhone). Valamint ha a műszerfalra nézek akkor ott sem látok túl sok mindent benne ha nem forgatom el a fejem, vagy veszem le a szemcsit.
Vizes aszfalt szerintem is a polár lencse nagy nagy ellensége
Teljesen be lehet szédülni az aszfalt bámulásától, ilyenkor inkább az eget sasolom
-
jookomak
őstag
válasz
sid.:Rc211v #17208 üzenetére
Én nem vagyok akkora szakértő, mint a többiek, de szerintem jobb a polár. Grey lencsét cseréltem black iridium polarized-ra, és sokkal jobban szeretem. Egyetlen hátránya (persze az ára mellett), hogy vannak olyan kijelzők, amiket egyszerűen nem látsz vele. Ez autóvezetésnél gondot okozhat. Azonkívül töri a fényt, így néha "érdekesen" látod vele a dolgokat. Pl. én azt vettem észre, ha vizes aszfaltra nézel, akkor mintha 3d-s lenne a cucc. Így tudom csak elmagyarázni.
A biztonsági üvegben is látod a mintázatot vele, színes lesz az egész. "Ez nem bug, hanem feature."
Lényeg a lényeg, hogy a többi dolgot viszont élesebben látni vele. -
sid.:Rc211v
őstag
-
válasz
PowerBuldog #17206 üzenetére
Először is sötétebb, másrészt a polárlencsék felhasználási területe kicsit másabb.
-
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog #17204 üzenetére
De. az egyik 18.200Ft, a másik meg 31.200Ft.
-
válasz
sid.:Rc211v #17202 üzenetére
Nem jó a kérdés, mindkettő egyformán jó, mire akarod használni?
-
sid.:Rc211v
őstag
Hi all! Mi a különbség a black iridium és a black iridium polarized lencse között ? Melyik a jobb ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Biliárd és snooker topik
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Bundle topik
- Tőzsde és gazdaság
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest