Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
írja a hirdetésben , hogy replika
-
PowerBuldog
veterán
Jó vastag a bőr a pofáján az egyszer szent. [link]
-
SupaCow
aktív tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Igen 2 egyforma. Mert az elsőt még évekkel ezelőtt vettem, de csak törlőzacsi volt hozzá. Most vadásztam egy vadi új dobozost, mert az évek alatt annyira megszerettem ezt a szemüveget, hogy mindenképp kellett egy tartalékba. A dobozost fóliáztam elraktam.
Igen mondhatjuk, hogy gyűjtöm a szemüket. De itt sokan mások is
Van amit eladok : ) és rengeteg szemüm volt már.Egyébként erről jut eszembe, hogy van olyan gyűjtő aki a kezdetektől fogva számon tartotta hány szemüveg fordult meg a kezei között? Milyen jó lenne most ezt tudni

-
válasz
darnellsmith
üzenetére
ez a létező legkirályabb oakley

-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez már az igényesebb gagyi: [link]
-
-
Viry
tag
OFF:
Sziget VIP hetijegy nem érdekel valaki? -
SupaCow
aktív tag
Egy dobozos KOZ!K-ot : D
Képek -
Fenyolori
csendes tag
válasz
Babarnew
üzenetére
Szia!
Az az a szemüveg ami tőled van. Nagyon szeretem, de ebben az évben, nem tudom mi történt, de elkezdett lepattogni az irridium a szemüvegekről.
Az MD közepéről, az asszony speechlessének a közepéről, és anyám Dartjának felső széléről. Eddig semmi, most meg egy hét alatt mind a háromunk lencséiről válik le.
Valami időzített bomba :-)Ezt az Amber black lencsét nagyon megszoktam, a legjobb a szemüvegeim közül, ezért csak ugyanilyenre szeretném cserélni.
Ha lesz tali, és lehetőségem lesz rá akkor ott a helyem, ha meg pesten járok véletlenül jelzem és összefuthatnánk esetleg.
-
napey
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
kár hogy nincs hányós szmájli

radi8tor1 ilyen egered van-e?
(bocs az off-ért) -
PowerBuldog
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
BTW jövő héten végre nálam lesz a TRON hátizsák és TRON PitBoss

-
neo-geo
senior tag
Azért ez a [Switch] mutatott volna rendesen 2003-ban, tuti hogy ezt vettem volna a pearl helyett.
-
válasz
darnellsmith
üzenetére
Álmodjá, neked nem ilyen lesz

-
-
-
harryls
aktív tag
half jacket

Feltétlen olvassátok el a leírást, nagyon poén
-
TayRol
nagyúr
Van valakinek elado hijinx-e? Es holbrookja?
-
-
Babarnew
tag
válasz
Fenyolori
üzenetére
Fenyolori !!! Rég láttalak, pont a napokban emlegettelek hogy mennyire eltuntel, üdv ismét a csapatban ! A jó kis MD Amber Polar ami meg tőlem van ..
Talán kirzseg tud segíteni, eredetileg a szemüveget is Nála szereztem be vadiujkent...
Lesz remelem rövidesen ismét topic talalka és ott a helyed
Üdv Babar -
X-metal
tag
Srácok! Valakinek sziget hetijegy 30.000 Ft-ért?
Bocs az off-ért.

-
darnellsmith
senior tag
vkinek esetleg van olyan szemüvege aminek a lencséjére vmi egyedi felirat van gravírozva? kíváncsi lennék hogy néz ki

-
-
SupaCow
aktív tag
Benyomom megint:
Eladom a M Frame Hybrid szemüm. Nem használom, 2x3 órát volt a fejemen.
Polsihed White keret, Jade Ird. lencse. (Fehér törlőzacsijában)
Képek
Fórumosnak 25k amúgy 27 : ) -
B.Ricsike
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Persze, meghúzzák! Ingyen!
-
PowerBuldog
veterán
Ha már a LAB. A Nanowire egyik csavarja egy picit meg van lazulva, és 0.5mm-t mozog. Csütörtökön megyek fel Pestre, meghúzzák azt ők ott nekem vajon? (Persze ingyen.)
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Csini.
Mi meg ma sikeresen megtaláltuk LAB üzletét Westendben.
Kezdem érteni, miért nem elterjedt az Oakley márka nálunk.
Az a minimum, hogy minden típusból lennie kéne 1 db-nak.Pl női síszemüveget nem tudtak mutatni. Nőknél pedig nagyon fontos a kinézet, összkép, stb.
Polarized Beckon-ból Unfaithful lett asszonykámnak. Természetesen nem itthon fogom venni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Fenyolori
csendes tag
Sziasztok!
Sajna kicsit eltüntem a rendszerből, de volt bajom elég :-( . Az oakley imádat viszont nem szűnt meg.
Újakat nincs sajna nincs keretem beszerezni, de a régiek megvannak.
A monster dogom valamilyen érdekes helyzet folytán elkezdte a lencse közepéről ledobni az irridium réteget, de annyira, hogy már zavar.
Érdekeklődnék, hogy anber black polarized lencse valamely uton-módon elérhető-e emberi áron.Köszi előre is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezt a cikket ajánlom figyelmedbe.
-
der_
tag
Sziasztok!
Ti mivel tisztítjátok a szemüveg lencsét? A microbag szerintem erre a feladatra alkalmatlan.
A fekete még elmegy de a barna az csak maszatol. Oakley tisztító szettet nem vennék, itthon biztos van vagy 5e és a benne lévő "kendő" is olyan lehet mint a fekete microbag (legalább is amikor a Lab-ban egyszer összefogdosták a szemüvegem olyannal törölgették meg (de minek). Vettem tegnap szarvasbőrt, egész szépen lehet vele "dolgozni".
Ha vastagabb szárgumit szeretnék azt lehet külön venni, vagy csak "dobozosat" egyben az orr gumival (inmate-hez, crosshair-hez kell). Az oakley oldalán az inmate-hez pl. nem találtam, amik meg vannak abból csak egy méret van.
És ez most a crosshair 1 v 2.0-hoz lehet? [link]
A juliet-nél azt olvastam itt, hogy van 15-ös meg 25-ös gumi. Ez a többi szemüveg típusnál is így van? Itt a helyi oakley "forgalmazónál" nincsenek nagyon képben a lányok azért kérdem
Pestre meg nem mennék fel ilyesmiért. -
-
X-metal
tag
Én is próbáltam az XL-t, nekem nagyon bejött...
Azt elhiszitek, hogy a Canadai postán Júli 12-én Express tracking number-el feladták a Strechline Eyepatch-omat, és azóta ott van!?!?
Van egy bejegyzés 14-én, hogy szortírozták, és elő van készítve a nemzetközi postázásra, de azóta senki nem tudja, hol van...
Még a feladónak sem mondják meg mi van vele. csak azt tudni, hogy nem hagyta el az országot...
Túl szép volt, hogy igaz legyen annyi pénzért.
Mindenesetre az eladó azt mondta, hogy visszakapom a pénzem.De nekem a szemüveg kell!!!
Már vagy egy éve vadásztam rá!!!És a végére: Penny Copper. Bár nem olcsó most sem, és még nincs vége...
-
-
-
-
B.Ricsike
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Én akartam egy ilyen MotoGP-s Fuel Cell-t, de végül lemondtam róla. Haveromnak van egy ilyenje. Jól néz ki, frankó szemüveg. Beszerezni Vaterán, Ebay-en vagy hivatalos kereskedésben tudod. Tron-os viszont nincs Fuel Cell-böl. Csak ugy tudom, 2 fajta Tron Edition van, a Gascan és a Pit Boss.
-
sz_proli
csendes tag
Sziasztok,
keresnék half jacket xlj - ice iridium lencsét. Lehet használt vagy új is.
Köszi
-
Immy
őstag
Üdv
Új vagyok még oakley témában. Ha veszek oakley optikai keretet (nem napszemüveget), akkor abba lencsét szinte bármelyik magyarországi optikus beletudja 'hegeszteni'?
Immy
-
csabám
addikt
Csács, van egy eladó Oakley Hijinx (Keret: Polished White, Lencse: Black Iridium) típusú napszemüvegem, nagyon keveset használt, kifogástalan állapotban. Akit érdekel, az dobjon meg egy pü. - vel.
-
X-metal
tag
Tron Gas Can.
-
X-metal
tag
válasz
IAjaxI
üzenetére
A posta, azt hiszem, 6 dollár. A lencse Angliába érkezik, és a haverom két hetente jár Londonba, ö hozná el...
A gyári Polarizált lencsétől tényleg nem kellene fájni a fejnek. Ott szerintem is valami más baj van...
Venge: Nem bántottál meg
Csak gondoltam, hogy ne írjuk le egyből az utángyártott lencséket, mert van köztük olyan, ami meglepően jó minőségű.
Abban viszont egyetértünk, hogy a VL nem tartozik ezek közé... -
Viry
tag
Az nem lehet, hogy a keret nyomja a fejed (halántékod) ?
Egyik cimbinek anno a halántékánál nyomta finoman a keret és attól fájt a feje, meg szarul is volt benne!
Esetleg alapból rossz a szemed, csak nem foglalkoztál vele! Érdemes figyelni az ilyen jelekre!
Tapasztalataim szerint nagyon picit nagyítanak ezek a lencsék és ha a szemed pont "abba az irányba" rossz, akkor ez is lehet az oka!!!! -
venge
aktív tag
válasz
X-metal
üzenetére
Elnézést, nem akartalak megbántani, sem lebeszélni IAjaxI-t a lencsevásárlásról! Volt egy utángyártott VL lencsém, ha jól emlékszem éppen veled cseréltem el az övtáskára. Én abban szédültem, de a baráti körben senki más! Csak azt mondom, hogy érdemes kipróbálnia vásárlás előtt, mert olyanról még nem hallottam, hogy a polarizált lencsétől bárki is szédülne, lehet, hogy érzékenyebb a szeme!
Üdv: venge
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AORUS Gen4 AIC Adaptor nagysebességű PCIe 4.0 M.2 SSD bővítő kártya (4db SSD hely)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van amit eladok : ) és rengeteg szemüm volt már.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)