Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Afit
csendes tag
válasz
medusa1986
üzenetére
http://o-review.com/glassesmodels.asp?ID=144
Én nem láttam, de szerintem nem a legszebb kombi.
Nekem a penny polished/titanium clear volt a kedvencem. Volt egy Juliet lencsém, azt kivágattam az optikussal pennyre. Ugyanaz a görbülete a lencséknek.
-
-
nofi
addikt
Tegnap megvettem az ezüst Whisker 6B -t, alig várom, hogy elkészüljön a lencse. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire kell bele "extra" görbületes lencse, de azt mondták az OW-ben, hogy majd csak a leadás után tudják megmondani.
-
-
válasz
medusa1986
üzenetére
tag_mclaren kollégának van egy (mondjuk neki mi nincs?
) [link] sztem horrorisztikus ára lehet -
medusa1986
csendes tag
Sziasztok! egy kicsit böngészgettem az o-review-n és láttam hogy létezik pennyből TIO2/emerald. Lattatok mar ilyet előben ?Meg soha nem láttam egy eladót se, biztos nincs sok belőle

-
-
KMan
őstag
Tovabbra is keresek Oakley Splice Emerald/Gunmetal.
Aki tud valamit, priviben el tud erni!
Thx.
-
venge
aktív tag
Oppá!
Azt hittem, nem működik a fórum. -
hdpe73
csendes tag
Tudom sík hülye vagyok a számteKhez...nem kell külön véleményezni...de én nem tudom megnyitni (megnézni) azokat a képeket amik nincsennek pirossal kilinkelve. Legutóbb
Atif tett fel ilyen tartalmat...ki controll C-em....control v-em a böngészőbe (már abban sem vagyok biztos,hogy oda kellett volna)....lényegtelen. Nem tudtam megnézni...
.de fejlődni szeretnék....ezért megmondaná valaki,hogy hogyan kell? Ezer köszönet. 
-
venge
aktív tag
-
-
Afit
csendes tag
még egyszer, különírjuk
-
Afit
csendes tag
Nem csatol képet!

Mégegyszer! Képek:
http://pic100.picturetrail.com/VOL578/3246257/23852686/398060974.jpg
http://pic100.picturetrail.com/VOL578/3246257/23852686/398060963.jpg -
Afit
csendes tag
Sziasztok!

Ez az első hozzászólásom a fórumban!

Nem rég tudtam csak meg, hogy létezik ezen az oldalon egy oakley-s műsor, bár elég régóta (1996 óta) veszem a cég napszemüvegeit. Főleg custom X-Metal modelljeim voltak, megannyi. Mára viszont már nincs egy sem. Jelenleg egy Crosshair 2.0 gold/bronze polárban szaladgálok. Nagyon elnökös darab, februárban vettem, Mo-i vásárlás, még 1.5 év garis, minden megvan hozzá. Hibátlan, leszámítva, hogy a szárgumija adta meg magát, és állítólag 3 hétig még nem is érkezik a Lab-ba semmilyen CH 2.0 alkatrész. Minek a garancia, ha nem lehet élni vele?
Nem kell valakinek? Csere is érdekel. 
Képek:
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
engem erdekelne de most nincs keret ra.

-
PowerBuldog
veterán
Nanowire 2.0 még mindig nem érdekel senkit?

-
nofi
addikt
Sikeresen megjártam ma a Westendes Oakley shopot is. Eddig nem volt szerencsém a Whisker optikai kerethez, de nagyon megtetszett a sportos kialakítása. Jópofa a kis villámszerű törés a száron. Ára is elég baráti, azonban nem titán ötvözetes a keret, "picit" nehezebb mint a Shovel, Wingspan és társai.
Valakinek tapasztalata valamelyikkel kapcsolatban? -
der_
tag
Ha valakinek van Crosshair 1.0 szemüvege és el is adná az szóljon...
-
-
-
Babarnew
tag
válasz
Fenyolori
üzenetére
Fenyolori: gratulalok az újabb darabhoz, ismét jól választottal, nekem ugyan Hijinx- em van de az majd' ugyanaz
igaz az enyémben Grey polar van, nagyon szeretem...
Harryls : a bronz SJ2 megvan-e meg ?
Kitaláltam kellene valami barna árnyalatú de Crosshairt nem szereztetek nekem
Néztem Kirzseg/gaborcsu kínálatában az Antix Tortoise/brown összeállítást is...meglatjuk -
Viry
tag
ezt már én is írtam párszor...az utóbbi években SZERINTEM kicsit alább hagyott a régi jó minőség...régi modellekkel érdekes nem volt ilyen probléma... az ezer éves Jacketemet mostam mindennel, szétizzadtam görizés közben, fürödtem benne...bírta a strapát....a 3 éves Hijinxem már nem ilyen szerencsés...
-
-
ThorsHUN
őstag
Sracok minden offense nelkul kerdeznek valamit, mielott beleugranek egy crosshair 2.0 vasarlasaba.
Tobben panaszkodtak, hogy kloros viz illetve izzadsag hatasara (vagy valakinek csak ugy az ido mulasaval) elkezdett lejonni a lencserol valamelyik reteg.
Namost az oakley nem olcso es nem is gagyi szemuveg. De ennek - szamomra - ellent mond az amit fentebb irtam. Ez igy van, erre kell szamitani vagy ezek csak idonkent kiveteles esetekben elofordulo problemak? Egy kicsit megingott az oakleyba vetett hitem:S
-
hdpe73
csendes tag
Sziasztok! Keresek 41-es Oakley cipőt. Privi jöhet. Köcci
-
lorcsi
veterán
válasz
freeride69x
üzenetére
komoly egy optika lehet még az is

nekem a visionba fél óra alatt csiszolással mindennel beletették...nem vacakoltak
-
freeride69x
csendes tag
válasz
lorcsi
üzenetére
Barátom vett optikai szalonba oakley keretet,monitorvédős Zeiss lencsével.A lencse berakásakor összekarcolták a keretet.Kénytelenek voltak kicserélni neki a keretet,egy zsír újra mert ő meg így -és jogosan-nem vette át,úgyhogy az optikai szalon bukott 53K-t.
Bazz ha szakértőhöz viszem nehogy már amatőrök legyenek. -
-
nofi
addikt
válasz
lorcsi
üzenetére
Igen ez benne van a pakliban, bár ahol csináltatnám ott is szoktak lenni Oakley keretek, csak nagyon ritka. Most körülnéztem e-bayen és UK-ből ~30ért lehetne rendelni pl. Twin Shockot, kb 2000 Ft szállítással, ez azért már elgondolkodtató a 45 ezerrel szemben. Kemény tok, törlőkendő, eredetiséget igazoló lap, szerintem az árak sem tűnnek valószínűtlennek.
Westendbe érdemes azért benézni, vagy a LAB-ban szokott lenne a legnagyobb választék?
-
Immy
őstag
Üdv
Kinéztem magamnak a CONCRETE 2.0 - SKU# 22-078 (brushed silver) optikai keretet.
A problémám az, hogy sehol a neten nem találok olyan képet, ahol a szemüveg valakinek a fején lenne. (minden, hogy milyen színben) Hol kellene még kutakodnom?
LAB-ban lehet készleten ilyen keret?
Immy
-
lorcsi
veterán
szerintem ha itt veszed és elviszed valami optikába és valamit elcsesznek a kerettel, akkor nem hiszem, hogy cserélik szal' nem tudom miylen gar-ra gondolsz
ha pedig ott helyben csináltatod a LAB-ban és mondjuk kell rá egy 1.6-os vékonyítás..simán otthagyod a kereted árát mégegyszer -
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Ma próbálgattam optikai kereteket és nagyon megtetszett a Twin Shock. Bár kissé "nehéz", de első próbálgatásra nagyon jól megmarad a fejemen, megkockáztatom még sport közben is. Rendeltem már pár dolgot (notebook, fényképezgép, stb.) külföldről, de azok mind bevált helyről lettek küldve és félek, hogy Oakleyból elég sok hamisítványba futok. Milyen - már bevált - lehetőségeket ismertek?
- Webshop
- Ebay (látom, ezt a weforwardit-ot is említik a fórumban)
- Garanci gondolom ilyen esetekben nincs (ha itthon venném, 2 év teljes körű lenne a keretre)Jelenleg a Lab-ban 45 környékén van.
-
DISC4U
tag
Penny
De mi van ezzel az orr résznél? -
harryls
aktív tag
Láttam hogy sokat vásároltál tőle, azért kérdeztem.
Aha értem, tudom hogy az o-review-en fent vannak, csak szerettem volna az enyémről egy jó gyári képet és az o-review-en nem valami jó a kép róla.
freeride69x: Én most akarom eladni az enyémet kihasználatlanság miatt, tiszta új midnight keret plussz két pár új karcmentes lencse egy ice iridium és egy H.I. blue iridium
korrekt áron. Ha érdekel írj privit. -
válasz
harryls
üzenetére
Ja én is lestem. Egész jó eladó, de figyelni kell mert vannak nála sérült szemüvegek is, persze feltünteti. Elég sokat rendeltem/nyertem nála.
Nem oakley.com-on belül keresek hanem szimplán beírom google-be. pl [link] a műanyag twentyt nem találom. O-review-n fent van mind.
-
freeride69x
csendes tag
Tudnátok segíteni,Twenty XX keretre lenne szükségem,ill egy barátomnak.Vki tud esetleg ilyet hol lehet beszerezni?Ebay-en még nem néztem,de hátha van vkinek eladó keret.Előre is köszi a segítséget.
-
harryls
aktív tag
Úgy rámeredtem a képernyőre azt hittem nem jól látok. Különben milyen eladó ez a "total_o"?
Még valami, ti hogy találjátok meg az oakley.com-on a már nem gyártott modelleket?
Már többen is linkeltetek be onnan. Ha a keresőjébe írom be már nem adja fel, vagy csak a hozzá való lencse fajtákat ha azokat még kapni hozzá. Ha meg tudod keresni próbáld nekem légyszi belinkelni a twentyket. -
-
harryls
aktív tag
Azt a rohadt, MD white camo keret 378$-ig ment fel

[link] -
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagy lábon éltek ti emberek

-
-
TayRol
nagyúr
vett mar valaki oakley cipot? tetszik ketto de nem tudom mekkora meretet rendeljek.
-
SupaCow
aktív tag
Kis Topik UP!
Ezt kaptam tegnap
[link] Oakley Ipod Tok -
SupaCow
aktív tag
Ma is fotóztam, sőtt volt is rajtam

TEN - White Chrome / Fire Iridium
Katt a képre vagy ide.
A fire lencsén is változtattak, sokkal szolidabb lett. Régen egy nagy sárgaság volt a fire, most inkább hajaz a kontrasztos sárga képet adó lencsékre.
BKV-n azért mindenki vetett rám egy laza pillantást

Amúgy koxxé és eladó. -
X-metal
tag
Valakinek eladó XX 24K? Minden megoldás érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt irja closest, meg csak latni se lehet egyet se a googliban
)

.de fejlődni szeretnék....ezért megmondaná valaki,hogy hogyan kell? Ezer köszönet.

Nem kell valakinek? Csere is érdekel.