- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Arra emlekszem, hogy a gyari obi (18-55) nagyjabol semmire sem jo."
Ezt azért nem venném készpénznek. Akcióra tényleg szar, de jó fényben lerekeszelve tájképezni még teljesen passzol a tudása ahhoz a vázhoz. Konkrétabbat akkor tudnánk mondani, ha kiderülne, mire is kell.
-
D3100-at cseréltem D3500-ra. Amiben az újabb egyértelműen jobb, az az akku, illetve a zajosodás. Jóval magasabbra lehet tolni az ISO-t, mint a régin anélkül, hogy zavaró lenne a zaj. Emellett élesebbek is a felvételek ugyanazzal az objektívvel, de lehet, hogy ezen full manuális beállításokkal lehetett volna javítani, de én csak gyenge amatőr vagyok, nem öltem bele túl sok időt és energiát. Szóval szerintem igen, használható az a gép most is, kezdésnek biztosan elég. Azt egyébként nem mondanám, hogy a gyári KIT objektíve semmire sem jó. Sokáig csak az volt nekem is, azzal is lehet jó képeket lőni amatőr szinten. Ha van rá keret, amit ajánlok mellé, az ez a TAMRON objektív. Tökéletesen kiváltja a gyári KIT objektívet, és nekem tetszik a képe is. Annyi, hogy stabilizálás ide vagy oda, kitekert állásban vagy nagyon stabil kéz kell, vagy gyors záridő. Szerintem ennyit még megéri beruházni ahhoz a géphez is.
-
A Zéé
addikt
Fotózásban, különösen a tükörreflexes gépek közt az elmúlt 6-7 évben lényegi újdonság nem jött, ugyanarra jó a váz is, obi is, min 8 éve. Az enyém is a mai napig használatban van. Nyilván van már helyette újabb, szebb, szagosabb, de ez ott van helyben.
Én nem vennék egyelőre semmit, pláne, ha a 18-55 a VR-es verzió. Majd ha már tudja a gyerek, hogy mi merre, hogyan, akkor lehet venni komolyabb, specifikusabb objektíveket (először úgyis valami teleobi fog kelleni neki).
-
aleister
veterán
A D3100 egy régi modell. Már kifutónak sem lehet nevezni. Olyan újítások jöttek ki azóta a belépő kategóriába, hogy nagyon alacsony áron mennek csak el a korábbi 3xxx modellek. Sokszor egész egyszerűen jobban megéri megtartani a régebbi vázakat.
Ha mindenáron el akarod adni, akkor hirdesd meg kevesebbért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest