- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Messer22 #32849 üzenetére
Ez egy szükséges rossz. Én is Veszprémből felköltözött "pesti" vagyok - nem jókedvemből, hanem mert egyszerűen itt van rendes, jövőbe (országból kifelé) mutató meló.
Ha arra is alig van elég időm meg energiám, hogy pár havonta a szülőkhöz leutazzam, akkor szorri - de egy biznicért én nem fogok órákat utazgatni. Inkább bukok itt fent rajta 5-10%-ot (mert piac azért itt is van). De lássuk be, ez nem csak "büdös fővárosi taplók" arrogancia - egyszerűen ilyen az ország, deal with it.
Irdatlan nagy taplóságnak tartom, hogy csak azért, mert "bocs, csak személyes átvétel pesten", már mindenki rögtön sznob seggfejnek lesz nézve.
-
aleister
veterán
válasz
Messer22 #31961 üzenetére
Van különbség szemmel láthatóan is sajna, ezért a stabi nélküli az ajánlott.
Mennyi lenne árban a különbség a motoros és a motor nélküli között? Ha minimálisan, akkor a helyedben a motorost venném, mert így a jövőben -ha esetleg lecseréled- a D3xxx és D5xxx tulajok is potenciális vevők lesznek. -
marcitp
őstag
válasz
Messer22 #31748 üzenetére
800-on már zavar a zaj a 300-nál, közel 50e expót beletettem. Gyerekre, beltérben nekem kevés/volt.
Hiába a jó fogás, kialakítás, amibe én is szerelmes agyok, ha a kép életlen. A fókuszhiba meg azért elég nehezen korrigálható utólag. Az ISO tűrés, meg a 24MP nekem pl nagyon-nagyon sokadrangú kérdés volt.
Sztem próba nélkül ne vegyél, jószándékkal és tapasztalattal mondom. Remek gép, imádom, de arra amire kérdezted, nem biztos, hogy a legmegfelelőbb.
Volt 300s-em is, egy picivel mindenben jobb, de természetesen nem kategóriákkal. -
törölt tag
válasz
Messer22 #31742 üzenetére
D300 tenyleg remek gep, de egy valami meg ellene szol, az, hogy nem annyira lehet neki csavarni az iso-t. Ugyan arra nem tertel ki, hogy belterben mennyire sokat akarsz fotozni, illetve hogy vakuval-e vagy sem. Szerintem a feladatra megfelelne egy D5200 vagy 5300 is, merthogy lehet nekik kuldeni az iso-t, 24 megapixelesek, a nagyobb felbontas magas iso-s foto lemeretezesekor jelentos elony lehet. Ezenkivul tudjak a 3d tracking-ot is, ismert szeriahibajuk nincsen. Ha van fo rendszered masodvaznak en inkabb nem vennek 7x00 szeriat, csak ha sok lenne a felesleges likvid tokem. D7000 pedig eleg hiresen rossz eredmenyeket tud produkalni a 35-ossel.
-
marcitp
őstag
válasz
Messer22 #31742 üzenetére
D300 ára nagyon lent van, nagyon jó gép, nagyon szeretem. De a kislányomat beltérben nem tudtam jó találati aránnyal fotózni, volt hogy kültérben sem követte le rendesen sajnos. 7200 lett a 300 mellé, af-ben azt kell mondjam, ég és föld, nagyon jó az új rendszer. Lehet, a 7100 is, nem vitaindítónak szántam, érzékeny a topik, ahogy látom...
De azt is hozzáteszem, írták a 7100 majd 7200-re, mint D400, a 300 utódja. Hát azért nem egy liga a kettö egyéb dolgokban. De sajnos/vagy nem sajnos af-ben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest