Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
bevállalsz egy tenyérbe öntős locsolást?
ameddig az LN2 le tud csurogni, addig nincs gond. viszont ahol egy kis helyt talál, hogy megmaradjon, ott égett, de nem kicsit! szóval ésszel. amúgy ezt nektek úgy is felesleges mondanom, viszont a többieknek nem.
Szatesz, az a fránya DICE kicsit beleégett a tenyerembe. onnan mosolyog egy 2cm-es hólyag.
-
sniper elite
senior tag
-
serito
senior tag
Már a tö@öm ki van vele de nem adom fel. Ha más megcsinálta UD5-lappal ( amit ottoka a hiba forrásának tart ) 4Ghz+-ot éa a 200 + BCLK-t, akkor én is meg tudom, akarom csinálni!
Meglehet sok időmbe és jópár bios-omba kerül de meglesz.
Zájec nagyon szép! Ja és nem hagyjuk magunkat, jó lesz a giga lap mint ahogy P45-ben is!
Achill3uS Igaz, nem egy tuniglap az UD5 de nekem megfelene a 220BCLK validra is. Egyenlőre ott tartok, hogy a 200 is gondot okoz
Szatesz Komoly eredmény. Grat!
Valszeg a Giga itt már kifeküdne.
dime27 Csak nem irigy vagy? Néha én is érzek olyat, főleg akkor mikor Szatesz 229BCLK eredményeket linkel.
-
-
serito
senior tag
Az előbb nagy hülyeséget írtam, mert nem 19x200-on hanem az F4-es biossal volt 20x180-on stabil. Most meg a 19x200-al küzdök de ez sem akar igazán összejönni.
3Dmark06-ot csak akkor indítok ha legalább 10 perc Prime stable a rendszer, ami az F5d biossal még nem jött össze. -
serito
senior tag
Ez érdekes, mert nekem 20x200-on csak post-ig jut és újraindul még win alól ET6-al sem tudom feljebb húzni. Eddigi legmagasabb BCLK 205 volt ET6-al de 206-nál restart. Érdekes, mert 200-on meg stabil. Segíthetnél, 20x200-ra milyen beállításokat használsz. Nekem F5d bios van fenn.
Előre is köszi.
-
serito
senior tag
Akkor amit most adtam a korábbi Achillus link alapján már soknak számít?
19x200 Everest Mem.
sima Kingmax 1Gb 1333-as ramok 1600-on. -
Tody56
aktív tag
1800on is feláll a win, de kihal.
Ha adok neki 1,65v-t akkor általában még be sem bootol.
Ez egyszerűen az alpfeszt szereti.
Azt azért tényleg tegyük hozzá hogy az egyik legolcsobb ddr3 ramocska.
Szerintem ár/érték bajnok jelenleg.Majd ha lesz normális áron olyan ram kitt ami 1800at tudja legalább cl8-ban, akkor esetleg majd áttérek de addig tuti hogy nem.
Pláne hogy így is agyaltam hogy majd nem ártana egykis ram mennyiség növelés. -
Tody56
aktív tag
Igen 8-8-7-18 a vége 1600on 1,5v-vel.
Mhz-ben a véga kb 1700, de ott már nem játszottam az időzítéssel, hanem egyből cl9-ben próbáltam szintén 1,5-v-vel. A kingmax nem szereti a feszt, szóval attól hogy 1,5volton ilyet tud nem jelenti hogy 1,65el 1800-1900at megy. Sajnos.
-
Achill3uS
nagyúr
ha nekem nem hiszel olvass bele ebbe a topicba [link]
i7 920 = 12 - 20, max 21x with the Turbo mode for all cores, 22x for single-threaded load
i7 940 = 12 - 22, max 23x with the Turbo mode for all cores, 24x for single-threaded load
mod.
hát igen, tény hogy mostanában a deviza árfolyamok se nekünk kedveztekSimonYana: dehogy, mi olyat nem szoktunk
-
-
SimonYana
addikt
No ...nekem nem sikerül 1800-ra felvinnem.1700-ig Cl8-ban ok,de ha már 1730 fele viszem akkor már csak sűrű sípolás ...
Nem tetszik neki még autó időzítésen sem.
Feszt meg nem merek adni a ramoknak (szerintem ez lesz a vége).Most 1.66-on van.
Viszont sokkal szebb eredmények vannak,pedig csak 3550-en van a CPU.Mellékeltem egy gyors tesztet.
Zájec
Nekem is Tody csinálta és tökéletes,szép ! -
Zájec
veterán
sajna nekem nem lesz más egyenlöre
késöbb is csak valami haetpipe-s hütö, ha majd forgalmazni fogják rendesen az 1366 foglalati léghütéseket... de azokból is csak minöségit akarok és lapra meröleges hütésüt...
a viznél jó a dolog, Tody féle blokkal,
azt ő csinálja cnc-vel?
-
Achill3uS
nagyúr
más ramon is lehetnek jo kis samu vagy elpida chipek, csak a corsair 1866 biztosan kickass, és azért hidd el h sokkal jobban megy szűkebb időzítésekkel is mint egy nem leválogatott ram. pl a 2000 8-8-8-at már nem tudom biztonságos fesz mellett stabilizálni. ettől függetlenül egynek teljesen jó ez a samu-s cherry picked CSX
-
Achill3uS
nagyúr
Ottoka: próbáld meg emelni a qpi és az nb feszt. de alapvetően Extreme procinal nincs is szükség nagy baseclock-ra mivel ez nem fsb, nem növeli a teljesítményed ha emeled. tologassad csak a szorzót
toyone
-
CocooN-z
őstag
Annyira nem jön be ez az IMC. Az a bajom, hogy az egyedüli viszonyítási alapom, az első integrált memória vezérlős procimhoz vezethető vissza,mely egy A642800+ volt S754 en, Single DDR1 el, stabilan 95% os hatásfokkal működött 64 biten 3100MB/s alá nem is nagyon adta mindig. Kövi egy X2 3800+ volt ahol -a dupla mag maitt valszeg- ez az érték 90% fölött stagnált kb 6200MB/S volt az olvasásirásmásolás. jött az intel a DDR2 es rendszerekkel, amd meg utol akarta érni, és sztem elcseszte a ddr2 es imc t, mert alaporajelen nem tunt annyira nagy áttörésnek hatásfok terén mint anno az első K8 asok. És most itt állunk a nagy váltások előtt, INTEL, meg DDR3 as IMC, erre az elméleti sávszég valami 32GB/S lehetne ALAP órajelen, erre kapunk esetenként 15 öt? a Sebesség Kollega által linkelt oldalon is 20 at ultra tuninggal?
Lehet egy kicsit a szarkazmus beszél belőlem mert minden tekintetben lenyűgözött a proci, tervezem énis a Yorkfieldemet lecserélni, de ez nem jött be i7 től...
csak fecsegek ne is figyeljetek rám
-
Achill3uS
nagyúr
hogy ne lenne, rakás low voltage tri-ch kitje van A-Data-nak, Kingston, GSkill, Buffalo mostanában hozza ki őket (hogy a jobbakrol essen szo)... tessék egy lista: Core i7 X58 Triple channel DDR3 memory kit list
-
sniper elite
senior tag
Nálam is ez volt nagyából elsőre, 920ban gondolkodtam, csak jobban bele gondoltam és végülis Február felé úgyis váltanék 965-re mert nem bírnám ki, úgy hogy egyből azt vettem! Remélem napokban lesz időm összerakni a gépet, és tudok mondani tapasztalatokat játékok terén, lassulni úgyse fog alatta, bár sokan azt szeretnék itt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged