- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
cinkoxid #38971 üzenetére
Mindig azt játszom, de Rampage-nél nem jön be, szóval teszem azt tesztelem egyesével nem jó, de ha beteszek egymás mellé jó sorrendben 3-4-t akkor lehet, hogy jó, hát tegnap az 1 óra rakosgatás nem segített szóval hagytam.
Ami ezért vicces, mert a Deluxe-ban és 1156-s másik Asus-ban egyesével megoldható volt /TD Deluxe-ban inkább kettesével/, és hiába rakok be ugyanolyan modulokat 1 kitből, az sem jó nekiA feszelés nem segít, már sokszor próbáltam, tuningnál szokott segíteni a ramok felismerésében, de akkor sem a PLL hanem a QPI és Dram Voltage.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
cinkoxid #38903 üzenetére
Te is bekerültél!
Köszi a teszteket!
Radi8tor: winrar 4.20, X264, cinebench 11.5, AIDA64
Ez utóbbiból kell az összes teszt (a sebesség fület lenyitva) memória olvasástól az FPU SinJulia-ig
Jó munkát!
-
Shokkolo
addikt
válasz
cinkoxid #38875 üzenetére
Nekem azért tetszik
Még mindig visszahúz a szivem az X58hoz.
Főleg elnézegetve a teszteeket.
Ráadásul ami nagyon hiányzik belőle az pont az L5638. Relatíve közkedvelt proci, és kiváncsi lettem volna, hogy Laraxior szörnyéhez, és az enyémhez képest mit mutat a bencstesztekenCinkoxid: nincs kedved letolni rajta ezeket a bencseket?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
cinkoxid #38881 üzenetére
Van bizony. Ha nagyon szigorú akarnék lenni, akkor a Xeon topicban lenne a géped helye
, de az már eléggé kihalt.
-
-
-
-
-
válasz
cinkoxid #38612 üzenetére
Minddel az, hogy alig volt előrelépés az 5s szériához képest, főleg ha 2GB Vram-s verziód volt.Úgyértem játékmenetileg, mert mind1, hogy 32 vagy 34fps-d van.
A 6950 és 70 gyári hűtéssel irgalmatlan forrófejű volt meleg időben, ha szabályoztad akkor meg hangos.Ha jó hűtésű volt akkor meg előjött, hogy nem túl tuningos a 6900 széria...
A 6990 alig volt előrelépés a 925-n járó 5970-hez képest, annyi, hogy 2x annyi Vram, de ez anno csak élsimításnál jött elő.
Ami a legnagyobb gond, hogy fura akadások jöttek elő és Framerate gondok a 6990-el és a topik alapján a 6950/70CF-el is, lehet azóta már jobb a helyzet, de nemhinném.
Egy 7950/70 ugyanolyan izmos manapság sok helyen és sokkal stabilabb az fps + könnyebb meghajtani proci ügyileg.
A 6900-s szérián kb 1 hónap alatt átsiklottam, ennyire nem jött be szvsz -
-
-
-
-
válasz
cinkoxid #38346 üzenetére
Nem olyan rossz az
Nem csak lap, proci függő is, gondolom azért ilyen alacsony, mert jó példány a cuccos, a melegedésben nem igazán van jelentősége, de jól hangzik, hogy ilyen feszen fut.
Léggel ezt a példányt viszont 4500-n nem lehet lehűteni egy 100% Load-s konvertálás során, a legerősebb léghűtőm van és nem megy akármilyen durva venti is van rajta, 4400 még gond nélkül, de 4500-nál megeszi a cumót,legalábbis elszállnak a hőfokok ergo elfogy a hűtő, télen nem, de ilyen időben nincs rá esély. 1 GPU-val játék alatt viszont probléma nélkül pörög.
Eltudom képzelni milyen fogyasztása van 1.4 felett ha már ez a hűtő sem fogja meg -
válasz
cinkoxid #38344 üzenetére
Tapasztalatom szerint akármilyen feszen tolod ami alapfesz felett van: "degradálódik", nem jelentős mértékben, de kijön majd idővel a szög a zsákból.
D945-m, barátom E6700-a, Q9450-m, barátom Q9400-a, most a 920...
1.275V LLC-vel csut stabil + 1.2V ( legalacsonyabb beállítható) QPI
Nagyon nagyon tuningos darab, csak kellene a nagyobb gépház.
Amikor ide került akkor 1.18V-al vitte a 4000-t, most ezt 1.225-el viszi, viszont a max órajelhez tartozó érték nem változott, sem a 4200-hoz (csak alább)
1.32 kell a 4300-hoz és 1.37 a 4400hoz, 4500 megoldható droppolt 1.41V-al, felette viszont nem stabil 24/7-re akármilyen jó is a hőfok.
-
-
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
cinkoxid #38302 üzenetére
Kevés mert 3,7GHz-en ezt produkálta: [link]
Szóval a proci órajelemeléssel a pontszám is nőtt szépen, ergo proci limitem van.
mod:
Igaz a ram órajel is nőtt de az játéknál nem számít, vagy csak alig-alig. A 3 csatornás mód miatt még alacsony ram sebességnél is elég bika sávszél van, szóval nem az a szűk keresztmetszet.
-
bim
veterán
válasz
cinkoxid #38289 üzenetére
És milyen baráti lett az ára.Ezt a procit még 70 rugó környékén vettem.
A mostanit 21-ért.
lap UD5-50 ropi a mostanit pedig szinte ajándékba. Ram is harmadárba ment. Az áresés ellenére szépen eldöcög még ma is játékok alatt és programok sem panaszkodhatnak. -
válasz
cinkoxid #38233 üzenetére
Nem átnevezés/ugyanaz, de mit vársz mégis 1 márkán belül 1 chipsetre épülő cuccoktól ?
Van egy termékpaletta és azt építik fel lépcsőről lépcsőre ami ugye magában foglalja, hogy minél lejjebb van a lépcsőfok annál alapabb a cuccos, de eltérés mindig van és a lépcsőket sem alulról kezdik általában.
A hűtés lehet kb egyforma, mert nem fognak minden cucchoz különféle hűtő részeket legyártani. -
-
-
-
-
ZetorGumi
addikt
válasz
cinkoxid #38124 üzenetére
40ért igen, de amugy ha normál áron kéne megvenni, nem vennék 77x0 CF-et.
De amint látom ricshard kolléga már kifejtette részletesebben miért.H40. Játékvíz, nem erőltetném, inkább egy Mugen2, vagy Brocken, vagy TRUE, és ehhez hasonló léghűtők. Jobbak, olcsóbbak.
Ha már ilyen H szériás kompakt vizet szeretnél, akkor H80, vagy H100 és ezek i-s változatai. -
-
válasz
cinkoxid #38124 üzenetére
7870-el ami papíron lehet lassabb, de: Kiegyensúlyozattabb fps-d lenne és alacsonyabb frametime-d és van benne kellő tuningpotenciál, hogy egy alap 7950-t hozzon, hidd el 4 évig CF rendszerem volt tudom (időközben persze beestek persze SLI-k is)
Jó a CF én szeretem, de mindig jobb 1 GPU, főleg nagy tuningpotenciállal. -
-
ZetorGumi
addikt
válasz
cinkoxid #38059 üzenetére
(#38059) cinkoxid:R2G lapom volt nekem is.
Tényleg rohadt jó lap.
(#38060) Pogifej: Az L5638 jó tuninggal sem eszik sokat, olyan 80-90W körül.
(#38062) kolja58:
BF: Chipset inicializálás történik ilyenkor. Ha itt áll meg, és van tuning, akkor a chipsetnek kevés a fesz, vagy valami a környékén.(#38063) cinkoxid:
Szép! -
válasz
cinkoxid #38053 üzenetére
Hasonló konfigot hoztam ki egy bizonyos keretből a barátomnak, de játékra kell neki és a keret szűkös így valszeg FX6300-t teszek be neki 7870-el, ez sokkal izmosabb lesz játékra, mint a 6870 + i7 ami ugyanannyiból jönne ki.
Bővíteni meg nem fog, majd előveszem a tuningos énem és felrántom neki, el lesz vele. -
DigitXT
félisten
válasz
cinkoxid #38041 üzenetére
Az már smafu, hogy neked tetsszen?
Te használod, nem?
Amúgy volt ilyen lapom egy darabig, egy Chieftec Bravoban...
Kb. elveszett benne, de "szükségmegoldásnak" megfelelt, ill.
meg is tartottam volna szerintem, ha van rá normális vízhűtés.Szerk: viszont anno ott szúrtam el a dolgot, hogy közvetlenül
utána jött a P6TDV2, és nem figyeltem, hogy az egyik rögzítő
lent a sarkon, ami az mATX alá nem kellett ATX alá kéne. Így
most a lapom egyik sarka nincs rögzítve, ami para, de kivenni
csak ezért (még) nem akarom. Mindenesetre most "óvatosan"
kell kártyákat tenni-venni benne: szerencsére ritkán szerelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest