- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
#97544192 #14170 üzenetére
a 4000-s Uncore-hoz 1.44v qpi/vtt fesz kell kb.. az nem annyira sok, még belefér , mégse mentem 1.5v fölé... 0.1v plussz még belefér az Intel szük ajánlásához..
nincsenek "80fokos" hömérsékleteim , 70-72 volt az átlag, az meg böven jó..
jóval 4000 fölé valóban nem fogok menni , mindennek megvan a maga htára,, a tuningot sem lehet a végtelenségig elhúzni...
addig csinálom ameddig jól esik, te meg nem vagy jós hogy megmond nekem mi mikor fog történni és mi lesz a következménye... de ha ilyen tulajdonságokkal rendelkezel akkor tárd fel látnoki képességeidet..
azt hogy én mit fogok belátni és minek mi értelme van azt ne te mond már meg nekem , ,ha kérhetlek...
csinálok majd 5órás eredményt is neked, nemsajnálom a villanyszámlát..
" amikor az xp-s bencheket hasonlítgatják a vista/7-en készült benchekkel. vagy 1000mb/s különbség van, de mit számít.."
itt senki nem hasolit semmihez, egyszerüen csak születnek mérési eredmények különbözö oprendszerek alatt , és az a tapasztalat hogy a régebbi xp-nél a másolás valóban lassabb valamivel... de csak pár k-val... nincs ebbe semmi hihetetlen amit megkéne kérdöjelezned...
és még valami...
hagyd Zájecbácsit játszani a kis játékszerével , hagyd csinálja azt ami a hobbyja, ne vond kérdöre mi érteleme van a hobbyjának... sok munka mellett szeret ezzel foglalkozni..majd ha valami bedöglik , akkor majd vesz újat, megteheti..
felnött ember dolgozik , van pénze...
(#14171) CSorBA :: olyat már mutattál, inkább Uncore stabilitás tesztet néz....
az everest bench az túl könnyü... vagy melyikre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest