Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
keIdor
üzenetére
Okés, köszi

És abból melyiket?
Miben különbözik az UD5/UD4/UD3 egymástól?BR4D... köszi szépen
Nekem is Giga lapon van (965P DS3) és az égvilágon semmi bajon nincs és nem is volt vele 
Jaigen, milyen RAM-okat ajánlotok hozzá? Én 3x2GB-ra gondoltam, már csak a márka a kérdéses

-
törölt tag
Én nem ajánlom. Egyébként nem rossz, csak nekem sok bajom volt vele, és nem tudom kifejezni hogy milyen kurvára utálatos alaplapokat gyártanak. Ha nekem lenne egy kis pénzem, és megtehetném (nem szólnának bele a dolgokba a szülők), akkor vagy DFI DK T3eH6-ot, vagy Asus P6TD Deluxe-t, vagy Asus P6T Deluxe (V2)-t vennék. Az Asus P6T Deluxe és V2 között nincs nagy különbség, csak utóbbiban nincs SAS. Mindkettő jó lap.
Keldor papa: User error volt, hogy a Mushkin RAM-omat utálta mint a szart. Ja.
Annyira nem drága az Asus P6T Deluxe, apróban volt 50k-ért. -
keIdor
titán
-
pohár
félisten
Hello mindenki!
i7 920 alá milyen alaplapot ajánlotok? Lehet drága is, bő a keret

-
HSM
félisten
válasz
Sárpac
üzenetére
És ez a beállítás a Hyperpi 32M-et is elviszi? Csak kíváncsiságból kérdezem, mert nálam 2db I7-nél is az "bortotta ki a bilit", de pl. Kledor Papa procija szépen viszi azt is....
Prime meg lynx, meg minden ment volna pedig napokig nálam, Hyperpi meg csontra fagyasztotta az egészet potom 30 másodperc alatt.... -
Sárpac
nagyúr
válasz
Barbarossa88
üzenetére
Hisszük ha látjuk!

-
kulerr
őstag
Srácok! senkinek sincs ötlete mi lehet a gond
...ok Lauda mondott egyet...esetleg más? (újratelepítettem és ua...
) -
törölt tag
A GIGABYTE link nem sokára bekerül a hozzászólásba. A Core i7-960-at még kihagytam belőle. Később, majd ha lesz róla több info, nem fogok megfeledkezni arról, hogy beírassam, no para.

-
mpierre
veterán
Kapufa. Se 6× (1242MHz), se 8×(1656MHz) ramszorzóval nem hajlandó elindulni. Jön a szokásos bios-os sikertelen oc, ezért visszaállok alapra...
206 bclk megvan, a fölé a terem búrájáért se hajlandó menni. (1,4375V+ vcore, és 1,335V qpi/vtt, 1,5V ram.)Mindjárt rákötöm a 230V váltót, azt akkor nyifogjon nekem....

-
keIdor
titán
Hivatalos Magyar OEM-et használok.
-Microsoft kijelenti, hogy készen van.
-Mindenki szerint készen van.
-Tudom mit jelent az RTM, és ez az RTM, verziószám is stimmel.
-Eredeti rilíz, nem xy Edition.Nem rád fogok hallgatni, ne haragudj.
És a GTX-280-ad is lassú, elavult már. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Cyberpunk
félisten
Teljesen jó semmi szopacs nincs vele. Na jó azért nekem is volt a drága hangkártyám miatt ugye Creativ azok meg még Vista alá sem tudtak egy normális 64 bites drivert össze hozni.
Az hogy egeseknek valami nem megy rajta az persze jó kérdés másoknak meg minden gond nélkül műkszik az rejtély
És hála az égnek eltűnt az a probléma is hogy miközben zenét hallgatok és böngészőben oldalsávot görgetek be akad a hang. Ez Vistán mindig jelen volt de egy újra indítás megoldotta. Itt már nincs ez sem
Na mindegy befogom a szám és megyek aludni

-
front3r
őstag
80-100 ezer Ft-ért magadévá tudhatod.
Viszont ha egyeteista vagy akkor a Win7-es topikban segítenek.
Azért próbáljunk segíteni egymásnak, ne mondjuk azt hogy az biztos azért van mert nem a full verziót használja... ez az egyik legrosszabb válasz a fórumok világában.
-
-
kulerr
őstag
sajnos az én gondom etttől még nem oldódik meg

-
kulerr
őstag
...sorry ha megzavarom bárki szórakozását de erre tud valaki valami tippet mondani?

-
törölt tag
Megjegyzéseket teszek, lol.
Örüljetek, hogy legalább foglalkozok vele.
Nem kell elvenni a kedvemet tőle. Perpill uszik a gépem a vízben, és nem tudom hogy merjem-e bekapcsolni, vagy sem. Van nagyobb bajom is annál, hogy most miattatok idegeskedjek, mert baj, hogy jót csinálok. Ha lesz még valami link, akkor moddoltatom. Nem kell parázni, azért vannak a modik hogy segítsenek, az előző hozzászólásnál minden jobb szerintem.
Mindegy, a lényeg, hogy én most nem tudok foglalkozni az első hozzászólással, gyűjtsetek linkeket, és szerkesztessétek, 2 perc sincs beírni a modker topikba.
Majd holnap, ha rendeződnek a dolgok, akkor majd talán tudok vele foglalkozni én is.Ja, ezt nem lehurrogásnak szánom, csak nem teszek megjegyzéseket... És szarul esik, hogy miután én próbálok egy jó kis leírást csinálni az első hozzászólásba, azt mondják, hogy elkapkodtam, meg hogy megjegyzéseket teszek, meg hogy beírja a topikba, és meg sem várja az összes észrevételt, bla-bla-bla. Így legalább mindenki látja, mert elég feltűnő az az Intel Core i7 inside matrica. Így legalább mindenki tud észrevételt mondani, de ha csak linkelek, várhatok 2 hétig, hogy valaki beírja, hogy, te figyi, nem is így van ez meg az.
-
kulerr
őstag
adott egy gép két oprendszerrel (XP+WIN7 32-esek) ugyanazon bios beállításokkal Multi ON!! XP 8szálat lát a WIN7 meg csak 4-et miért? valami felett elsiklottam??

-
Cyberpunk
félisten
válasz
Barbarossa88
üzenetére
Próbálgatod ennyi ezt máshogy úgy sem lehet kitalálni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Barbarossa88
üzenetére
Szia!
Nincs ilyen, minden procinal mas.
-
Barbarossa88
csendes tag
Sziasztok!
Mennyi a legkisebb VCore fesz, amin egy Core i7 920 stabil 4.2GHz-en?
-
keIdor
titán
Mondjuk 1st hsz-t elsőnek el kell készíteni és betenni a próba topicba. Ha ez megvan, megmutatni mindenkinek, utána (ha van) pótolni a hiányosságokat. Ha mindenkinek tetszik a végleges v1.0 akkor kell szólni a modinak, hogy cselekedjen...
Béta állapotú 1st hszt sose szabad egyből betenni... nem tudom miért kapkodott BRAD. -
Na mar be is kerult!

Keldor papa: Majd modosittatja ujra.
Irt ide, hogy nezzuk meg, milyen hibat talaltal benne? 
-
törölt tag
Rendben, akkor így már okés a dolog. Zájec, azért az 1 linkért hadd ne nyaggassam szegény moderátort, légyszi. Már így is nyaggattam eleget.

Lauda: Baszki!!!
Miért fontos annyira a 759?
Zájec: Akkor valaki mást kérj meg, ne azt, aki módosította, mert már szegénynek küldtem egy csomó privátot, módosította 3-szor.
-
Zájec
veterán
válasz
üzenetére
nem értem ez miért van OFF-ba amikor a topik 1.h.sz-nek modositásáról szól
( tessék ON-ba rakni
! )van még egy ötletem...ezt is be lehetne rakni.. ::
ez is elég sok infot tartalmaz ,jó képekkel ,amik segitenek megérteni a platform sajátosságait...

(#12326) Lauda :: nálam is igy van ahogy mondod...

-
törölt tag
Nem sokára módosítják, remélem így már okés lesz. PH! tesztet, illetve ImI87 tuning útmutatóját "mellékeltem", illetve módosítottam azt a problémás PCI-E-al kapcsolatos mondatot is, bár az eléggé tág kör, ugyanis a legtöbb alaplap 2 x16 PCI-E-al rendelkezik, csak a nagyon speckó lapok tudnak többet. Remélem így jó lesz.
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Szuper!
Annyi észrevételem lenne, hogy mivel tuning fórum, írni kéne valamit a feszültség-ajánlásokról, pl. hogy a VTT és Dram közötti fesz különbsége nem lehet 0,5V-nál nagyobb, ilyesmik... És írni kéne róla, hogy vannak a szorzók, mivel/hogyan érdemes tesztelni, talán a legjobb Imi87 logout cikkének linkelése lenne, valamint szerintem a PH-s cikket is linkelni kéne, mint kötelező olvasmányt.....
Hogy aki frissen idejön, megkapja a lehető legtöbb infót, amire szüksége lehet. 
-
Dashes
őstag
PcCI2iminal & Super Kid
Tpower i55
Core i7 @ 5GHz (4C/8T)
Perfect Storm 2000CL8
2 x HD 4890 -
válasz
üzenetére
Ami elsore szemet szurt, hogy csak 2 db 16x vga helyezheto el benne. Ez alaplap fuggo, ott a classoknal a 3 way illetve 4 way sli. A masik a szorzos tema. A 965/975-ot leszamitva mindegyik szorzolockos, illetve az osszes az, csak a 920-nal pl 21 , 975-nel meg 33.

Most mivan? Velemenyt kertel nem? Bar az evga-s mondokam se hatott meg.

-
Cyberpunk
félisten
Elméletileg úgy lett volna hogy itt is csak egy magra adja ha épp egy olyan programot használsz ami csak egy magot használ. De az alaplap gyártók ezt megkerülvén lehetővé tették hogy mind a négy mag gyorsuljon tőle. Én legalábbis ezt halottam valahol.
katt777: Nem nem webshopban rendeltem hanem a közeli pc kiskereskedésben, én csak ott vásárlok
Bár lehet hogy ez esetben jobban jártam volna a webes vásárlással 
-
törölt tag
Nos a Turbo Mode / Turbo Boost dolog szerintem annyira nem nagy probléma, a másik viszont fontosabb. Nos, nem tudom, szerintem is úgy van, ahogy írtad, a cikkekbe viszont úgy van, hogy csak 1 magra adja meg... (legalábbis anno jópárban így olvastam) Nem tudom, hogy mi lenne a helyes fogalmazás rá, igazából én szerintem sem csak 1 magra vonatkozik, hanem az összesre. De nem értem, hogy akkor az információmorzsákban miért így közölték a Turboval kapcsolatos dolgokat... Ha nem is így van.
Na, javíttatom...
-
Zájec
veterán
válasz
üzenetére
klassz lesz

egy kis észrevétel...:::
"Bejött egy Turbo Mode névre keresztelt újítás, "
inkább "Intel turbo boost"-nak kellene nevezni , vagy simán Turbo boost"..
"egy igazán hatékony módszer, amely tulajdonképpen kikapcsolja a processzor három magját, majd a fennmaradó magnak a szorzóját megemeli, így jobb teljesítményt ér a rendszer azokban az alkalmazásokban, amelyek egy, vagy két szálra vannak optimalizálva."
most nem tudom hogy van ez pontosan , de ha be van kapcsolva a Turbo boost , akkor annyit csinál hogy ad egy BCLK-t plusszba, de mindegyik magra megadja, nem veszi el a másiktól.....
-
törölt tag
Bár nem én hoztam létre a topikot, de összedobtam egy kis leírást, és kérelmeztem, hogy tegyék be első hozzászólásnak. Esetleg van valami ellenvetés? Szerintem tartalmaz minden friss, és fontos infot, nem kell a felesleges hablaty.
Remélem, elfogadják a moderátorok, és Ti is. 
-
katt777
félisten
Notikban tudtommal már bevetették a 40nm-es DX10.1-es 250GT-ket, vagy minek nevezik, de azóta nem nagyon olvastam erről.
Cyberpunk: Vagy nem...
Nem PC-Gear-ből rendelted? Ott, és másutt is előfordul, hogy olyan cuccokat hirdetnek, amelyek "majd lesznek".Zájec: Hát Lynx-et én is nyomtam x64 alatt, de iszonyat soká tart már 4GB RAM-terhelléssel is.
HSM: Pedig milyen gyorsan lehetne így 64-bites progikat "írni"!

-
Zájec
veterán
csináltam egy hosszabb 1:30 perces LinX tesztet a 12gb-al... 1520mhz cl9-be ::
hozzá az everest bench ...
-
Zájec
veterán
nekem az egyik vincsin 32 XP van fent , a másikon pedig egy 64 Vista... amikor milyen kedvem van , épp azt használom...
win7-böl majd késöbb amikor lesz valami véglegesebb.. én addig ráérek még vele..VGA-nál az ár döntö... nekem egy gtx260-s is megteszi... majd ha jönnek az újabbak.. ATI 5-s és Nvidia 3-s szorozat.. majd akkor nézelödünk tovább..
6gb ramból elég az 1333mhz Kingmax is... vagy akár valami OCZ platinum 1600mhz, ha az még belefér a költségvetésbe... (kb 27k a 6gb)
tápból meg valami 500w feletti márkás, minüségit vegyél, már csak azért is hogy védje a konfigodat.... ( nem egy olcsó táp vitt már el drága konfigot ..
)
valami Corsair tápot vegyél , vagy más márkásat megbizhatot.. csak olyat amit a tápos topik 1.sz .h.sz-be ajánlanak.. -
Cane
őstag
Bocs! Szerkesztettem, mert ez csak Zajec-nek szól...
Egyébként komolyan mondom Neked közlöm elsőnek, (mert jó fej vagy
) de a második moddingomat próbálom végrehajtani (első anno "jó régen", sőt a linkemben), a max teljesítmény/minimál méret/energy saving tudatában offcourse min energia gazdálkodással/vízhűtéssel/stb ehhez keresek procit, lapot, vgat, psut, memt, stb... -
Cane
őstag
Na ez az, hogy jó lenne, ha tudnám milyen config lenne jó egy XP hez, (akár reg edites verzióval, ami tud több mint 4 gb-ot kezelni, vagy ez urban hype?!) vagy WIN7-eshez, szóval mekkora VGA (mondjuk Nvidia 280-as vagy hasolnó ATI) és 6 gm 3x2 gb ram és mekkora táp, tudom nem ez a totyik, csak valami támpontot adnál (akár OFF-ban) az is jó lenne...
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

-
Zájec
veterán
szivesen

ha az aprót figyeled mindig találsz valami jó vételt...
ha gondolod és X58 melett döntesz,, akkor 40k-ért már tudsz új lapot venni hozzá.. ramból meg akár 2x2gb is megteszi elsönek, akár egy Kingmax 1333mhz modulokkal is, azok olcsók és normálisan mennek ( darabra kapni öket mivel single modulok )..
igy anyagilag jól megúszod és lehet egy erös géped hosszútávon..
ja még annyi: hogy a 750-n nincs HT... tudom jelenleg csak bizonyos alkalmazásokban érvénysül, de gondolom a jövö szempontjából elönyös lehet....
-
Zájec
veterán
ahhoz képest hogy 9-10-10-25 -be nyomom az 1520mhz-t, nem rossz Everest-bench
-
Cane
őstag
Komolyan mondom, régóta vagyok a PH!-n, de az ilyen hozzászólásokból tanulok én is... és ezt komolyan mondom: "Thank You"

Az a baj, hogy megmaradtam az S939 (AMD) cuccnál, nem kell nekem core duo, csak 4 magos vagy több
viszont keveset tudok róluk...(ez nem neked szól, de nem is nyáladzás, a többiek példát vehetnének a hozzászólásod minőségéből, mert elvárnám, ha már 2002...)
-
Zájec
veterán
ha olcsón akarsz, akkor inkább egy core i7 920 , egy "régebbi" C0/C1 is megteszi.. pláne ha megveszed 45k-47k körül.... azok is simán mennek 3.8ghz-t 1.25v körül,,,,...
a core i5 750-ek még nem annyira jók,( több feszt kérnek, kisebb az ingyen tuningjuk..) többet ad egy core i7 920-s, és a késöbbi fejlesztés szempontjából is jó lehet... (CF vagy SLI)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miben különbözik az UD5/UD4/UD3 egymástól?

Azért picit szomorú vagyok.... Mind1, jó lesz nekem a 2800Mhz uncore 1400-as ramokkal...
Prime meg lynx, meg minden ment volna pedig napokig nálam, Hyperpi meg csontra fagyasztotta az egészet potom 30 másodperc alatt....

nézem is hol tartunk most ...megmondom őszintén ezen nem is gondolkodtam

-t nem erdekli az rtm, amennyi szemet van fent a neten, sose tudod meg mit telepitesz fel eppen.

vazze!