- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
YanezTTrain
tag
Moszkva Tér, Várfok utca? Az Ikarus jól néz ki. A fogaskerekű is baró! Csak szegénykéimet a bkv hagyta leamortizálódni rendesen. Az utastér elfogadható, de az a csatazaj, ami van benne menet közben az borzalmas. Emlékszem kölök koromban sokat jártunk vele kirándulni hétvégeken a Szab hegyre. Akkor még finoman, szinte hangtalanul jártak ezek az osztrák vasak.
-
YanezTTrain
tag
Üdv!
van egy Marklin 0e-s mozdony a birtokomban. Ezeket anno, mikor még gyártották, sima mezei M-es vágányokkal árulták készletekben. youtube-on néztem videokat teljesen mezei M-es vágányokon futnak a gépek.Persze lehet az élethűségre gondolsz, hogy alacsonyak a sínszálak. Hát nem igazán tudom mi mást tudnék szerezni - még ilyen öreg Marklint sem biztos - ami megfelelne. Megpróbálok körülnézni PECO-ék háza táján, de nem hinném, hogy csinálnak 0e-s vágányt. Bár H0e-hez készítenek. Meg elvileg van beszerelhető kötépső érintkezősor is a PECO sínekhez, vagyis lehet bármit alkotni belőle. Ha van megfelelő alap.
-
YanezTTrain
tag
mindenképpen szeretnék bele reed csövet tenni, mert szeretném a vasutat keresztezni a géppel, az szuper látványos, hogy sorompó le, kamion megáll. Illetve fénysorompó pirosra kapcs, hogy ha már a sínen van, akkor el tudjon menni az útból. Utána járok a Revell dolognak is.
-
YanezTTrain
tag
Igen, valami ilyesmire gondoltam, kicsit rosszul fogalmaztam. Mindenképpen meg fogom próbálni a dolgot összehozni, már csak a bravúr kedvéért is. Mert ha egy kiállításon rákérdeznek, ugye ezzel is lehet villogni, hogy biza nem boltban vett készlet, hanem házi építés. És ez az igazi modellezés, bárki bármit mond, amikor a saját agyunk szüleményét a saját két kezünkkel megvalósítjuk, ami azután olykor lepipálja a gyári tömegtermékeket.
Tovább fejlesztve a gondolatot, a megfelelő reed cső beépítésével akár még vezérelni is lehet a járművet, mint az eredeti faller gépeket. No, alakul ez szépen! -
YanezTTrain
tag
Újabb lehetőség adódott. Valamikor pár éve vettem fillérekért egy kb. H0 méretű nyerges vontatót póttal, ami legnagyobb meglepetésemre távirányítós kis autó! Persze távirányító nincsen hozzá, csak mint álló makett funkcionált eddig. A minap fellelkesedve ettől a faller dologtól, kicsit alaposabban belenéztem a gépbe, vagyis szétszedtem, mint bolond a biciklit.
Ennek a kis gépnek van motoros hajtása és működő kormányszerkezet az első tengelyen. Egy cerkaakksival pedig vidáman működik a motor, gurulászik vidáman.
Arra gondoltam, a fallerhoz hasonlóan egy bivaj erős mágnest tmmék az autóra, ami a kormányművet vezérelné, az útba pedig ugyan úgy vas vagy acél drótót. Ha pedig ez nem válik be, akkor a hagyományos autóverszeny pályákhoz hasonlóan egy vezető vájattal és egy tüskével ami a vájatban fut vezetném az autót az úton.
Ez egyelőre még csak elképzelés, de valamikor nekikezdek egy próbának a járművel. -
YanezTTrain
tag
Nagyon pofás, hangulatos. A kresz táblák nálam még kivágatlan állapotban figyelnek egy fiókban, de arra is hamarosan rámozdulok. A földalatti tároló természetesen kap világítást, hogy jól látható legyen a szerelvények mozgása, illetve az éppen ott állomásozó járgányok. A falak is rendes téglaburkolatot kapnak az alsó föld alatti szint is ki lesz dolgozva látványosra. Ötlet rengeteg idő kevesebb, de azért ahogy tudom csinálgatom. Végre megint van egy olyan asztalom ami kezd összeállni.
A webkamerázás is folyamatban van. kettó kamerá már müxik, de kellene még egy harmadik is. Akkor akár az ustreamon éló képet is lehet majd nézni a vasútról üzem közben.[link]
Így egyszerű lesz a város továbbfejlesztése. -
YanezTTrain
tag
Jelen pillanatban még nem tudom a keresztezési szöget. Elképzelhető, hogy nem fogja a vasutat keresztezni a faller pálya. Sokkal valószínűbb, hogy az asztal két hátsó sarkán lévő hegyekbe fog felmenni, ott fog megfordulni és visszajönni. Hely kérdése a dolog. Ezt viszont igazából csak a pálya rögzítése után fogom látni, mennyi hely marad az útnak az épületek között, a sínek mellett. A hét végén a két asztalrészt elkezdem csinálni, a keretanyag már megvan. Jövő héten meglesz az asztal lapja is és a karácsony - szilveszter közötti időszakban egy villámgyors vágányfektetés fog történni. Akkor már lehet majd látni mire is elég az asztal.
Több elrendezést is kigondoltam, meglátjuk melyik lesz életképes. Én a két hegyoldalban és a köztük lévő völgyben elfekvő falura tippelek, a hegyek magasabb részére pedig valami szerpentinen tud majd a busz felmenni. De meglátjuk mit mutat majd a valóságban a dolog.
-
YanezTTrain
tag
Nem semmi! Emésztem az új infokat. Egy ilyen buszos alapszettet valszeg beszerzek jövő hónapban, ennyi belefér a dologba és ahogy a fentebb linkelt videon én is kísérletezni kezdek a végleges beépítés előtt. Netes oldalakon végig néztem pár dolgot falleréktól, igen látványos a dolog.
Tehát az említett reed relé benne van alapból a járművekben? Ha igen akkor a megállás a megállókban és mondjuk a vasúti átjáróban, ha jön a vonat, alapból megoldható.
A vasúti átjárónál kell valami speciális megoldást alkalmazni? Gondolok itt arra, hogy ugye a vágány is vasból van, nem e fordul rá a busz a sínre és kezd el azon vágtatni valamilyen irányban?
Újabb kérdés de ez már nálam, hogy mit fog szólni az M-es sínekhez egy átjárónál, mert az ugye teljesen fém. Ezt mondjuk még megugrom mert ott beépítek egy C elemet a műanyag ágyazatos fajtát. -
YanezTTrain
tag
Itt Angliában ez nem életveszélyes összeg. Ki tudom gazdálkodni, a lényeg, hogy valami 50-es évek beli dolgot teyek az asztalra ami illik időben a vasúthoz és a környezethez. Még nem láttam ilyen autót szétcincálva, gondolom a kormányszerkezete hasonló lehet a régi versenypályák kisautóinak kormányszerkezetéhez. Már az igényesebb kivitelekre gondolok.
A 0e asztal tervezgetése során arra is gondoltam, hogy egy sima mezei autóversenypálya elemeit és járműveinek alapjait fel lehetne használni, ezek sok esetben 1:43 méretarányú dolgok.
Szóval szárnyal a képzelet, határ a csillagos ég. -
Keeperv85
nagyúr
Kivéve hogyha terep rekonstrukciót tervez megvalósítani valaki, mert ott ugye nem nagyon kéne elrugaszkodni a valóságtól. Persze ha a valóság még rekonstruálható. Mert mikor az ember kimegy a helyszínre és ez helyett, már csak ez van, akkor lehet gondolkodni és előszedi a jatagánt, hátha ki tudom találni merre volt pl. a másik pályaudvar bemenő vágánya. Vagy egyáltalán merre van a bejárat, ugyanis minden igyekezetem és tér érzékem ellenére sem tudok rájönni hogy hozták össze a két szintet. (Kb. 4-6 méter van az alsó és a felső pu. között a valóságban, lásd az első képen a fenti vonal és alatta a másik pu., de létezett a mozdonyszínen elvileg egy vagy több közösítő vágány). A most beköszöntött hó viszont elvette a kedvem a "sétától"...
-
jákob13
tag
-
-
YanezTTrain
tag
A töltés két oldalán meg tudom csinálni, sőt meg is fogom az egész asztalon, már gyűlik hozzá az ágyazat anyag. A sínek között viszont kérdéses a dolog, tekintettel a középső sínre, illetve tüskesorra, aminek a magassága kisebb mint a vágányoké. Oda csak valami nagyony nagyon finom, homokszemcse finomságú dolgot tudok szórni igen vékony rétegben. Van egy rahedli vágánymező, akad köztük szakadtabb, amit asztalra már nem tennék fel, valszeg néhány kisérletet végre kell hajtani.
Na meg a ragasztó viselkedése is kérdéses, mivel ezek teljesen fém vágányelemek. Szóval mindenképpen próbaragasztások szükségesek.A kőzúzdánál muszály lesz, hogy minden csupa kő - vagy szén - legyen. Itt lehet, hogy kicserélem az ágyazatos Marklin sínt Peco flexire, és akkor ott ragaszthatok, "szenezhetek - kövezhetek" ami belefér. Kérdés a gyári beépíthető középsín milyen magas tüskékkel rendelkezik? lehet, házilag kell majd egy középsínt applikálni a vágánytengelybe.
-
YanezTTrain
tag
Köszi. Alakul, de még nagyon kopasz a pályaudvar. Ha terv szerint elkészül akkor a nagy üvegházhoz csatlakoznak a perontetők, illetve lesz még egy különálló irodaépület is ott a váltók környékén. Na meg még egy vágány ami a felső pályáról jön és valamiféle boltíves dolog lesz amin a pálya fut végig. Olyan angolosan megoldva, itt rengeteg ilyen megoldás van - tégla viaduktok - és még viszonylag jól is néznek ki.
Ehhez egy viszonylag kicsi új asztalrészt még be kell építeni a két asztal találkozásánál oda ahol most egy szabad terület van. Így a teljes sarkot beépítem, ott fog a felső pályáról egy ívvel jönni a vágány a pályaudvarra, illetve erre a részre kerül a kőrakodó is aminek a vágánya már megvan jelenleg, de csak egy egyszerű tároló csonkaként funkcionál most. Ha a kőzúzda meglesz, újabb tolatási feladatokkal bővül a tennivaló a pályaudvaron.
-
YanezTTrain
tag
Ez a Z kapcsolás néven emlegetett dolog amikor két trafó van, vagy három, négy, stb, közös az egyik sínszál, a másik pedig megszakítva a pályák között, minden pályának saját trafója, átmenetnél a trafóknak azonos irányban azonos fokozaton kell állniuk, hogy sima legyen az áthaladás.
Ez meg az Ü néven emlegetett a könyv által. Annyiban más mint a Z, hogy minden trafóhoz annyi választó kapcsolót teszünk ahány szakaszra osztottuk a pályát és egyazon trafóval végig tudjuk vezetni a vonatot valamennyi pályakörön, illetve bármely trafó bármely pályakörhöz hozzárendelhető.
Persze ez is továbbragozható 3, 4, X+1 tranzformátorig -
YanezTTrain
tag
Ha a kezed ügyébe kerül Linzbauer Tamás vasútmodellezés könyve abban benne van, de összeszedem az agyam, - meg előszedem a könyvet
és lerajzolom.
Ezért jó a váltóáram! Nincs zárlat, csak jövök megyek egyik szakaszról a másikra. Na persze vannak hátrányai is. Ha egy irányváltó megvadul...
-
YanezTTrain
tag
Jól néznek ki!
Hozzá kell tennem, némely birtokomba jutott Marklin kocsi is ilyen koszoltsági állapotban van, de azokon természetes lerakódás található a 40-50 vagy annál több éves kor és a sokszor mostoha körülmények közötti tárolás, vagy inkább dobálódás következtében.
-
YanezTTrain
tag
Arra gondoltam valami dzsunkán gyártott darab. Vagy mint pl. A Conrad is árul otthon állítóművet, azt nem tom miféle gyártmány. Itt meg lehet kapni amerikai meg kínai ketyeréket is, sose hallott gyártóktól. Van itt St. Maryban egy nagyon jó kis modellbolt, a Z mérettől a Garden Railway-ig mindent kapsz, ha elég vastag a bankszámlád. Bementem megkérdezni, árul e Piko vonatot. Nagyon furcsán nézett rám a csóka, majd mondta, ha akarom, meg tudja rendelni. Mondtam, csak érdeklődöm, mert egyébként Marklinezek, kérdezte, hogy Delta, vagy Digital, mondtam analog, M-track system. Elvigyorodott, onnan teljesen haverok voltunk. Mutatott pár olyan gépet, ami a saját gyűjteménye, hogy....
I-es méretarányú Marklin gőzmozdony, gőzzel működő modell valahonnan a XX. század elejéről. És pár hasonló darabot. Hát a pofám leszakadt, a szemeim szétgurultak a padlón és vastagon folyt a nyál az arcomból a földre.
-
YanezTTrain
tag
Saját tapasztalatot írtam le. Valóban volt aki normális összegeket kért a cuccaiért, de nekem több negatív tapasztalatom volt. Talán azért, mert kimondottan Marklin cuccokat kerestem. Ami ugye anno nem volt éppen olcsó kategória, lehet emberünk abból indult ki, hogy aki Marklinezik, az burzsuj, fizessen.
.
Pl. az említett keresztváltót még a német EBAY-on is fele annyiért adják, mint amit emberünk kért érte. Márpedig ha valahol, akkor Németországban van kultusza a Marklinnek. Ez konkrétan a földszinten volt, egy valszeg "öreg rókánál" ha már így fogalmaztál. Abból gondolom, hogy egy kisebb kamionnyi árúja volt, a lépcső mellett. Volt nála egy Marklin berlini HÉV szerelvény is, amit szintén megkérdeztem, 40 ezret mondott rá, csak a jólneveltség tartott vissza a hangos röhögéstől, ugyan is egy ugyan olyan kétkocsis szerelvény a vaterán akkor 19 ezerért nem kellett a kutyának se. Egy normálisabb árért el is hoztam volna, vagy azt mondom nekiállok egy két ezrest lealkudni.Ráadásul az övé még hiányos is volt! Ha az ember ilyen röhejes dolgot hall inkább nem áll neki vitatkozni, mert nincs kivel.
Persze valóban vannak normális dolgok is. Találtam fent egy fiatal srácot aki árult kisebb 3-4 tengelyes Marklin gőzmozdonyokat és nem Ali Baba és a negyven rabló árakat mondott. Az a baj ezekkel a marha árakkal, hogy én személy szerint azonnal ott hagyom az ilyeneket nem állok neki alkudozni és ahogy láttam, többen rajtam kívül hanyatt estek és ott hagyták az illetőt. Persze a vatrán is vannak elvarázsolt emberek, szó se róla, EBAY-on is szívtam már meg rendesen Marklin gőzmozdonyt, sajnos a használt piac ilyen.
Meg persze országa válogatja. Itt angliában a pl. a régi Marklineket szinte fillérekért - illetve pennykért - adják veszik, van belőle rengeteg, 60-100 L közötti összegekért egy nagyobb kartondoboznyi cuccot lehet venni a licites árveréses helyeken.
A TRI-ANG-ok, TRIX-ek, már komolyabb összegekbe kerülnek, ami nagyon durva itt az a HORNBY. Azokért időnként csillagászati árakat kérnek. -
YanezTTrain
tag
De sokat utaztam velük! Hosszú évekig suliba utána melóba. Nem voltak ezek rossz gépek, csak jó magyar szokás szerint hagyták őket szétesni, szétrohadni. A GANZ fejlesztésű metrót is leamortizálták, pedig lett volna jövője. Most meg mint hallom vettek csoda Alstom metrókat, amik többet rosszak mint nem. Ráadásul a képek alapján nem egy szépségdíjas termék.
Ja! És azt se felejtsük el a rendszerváltás idelyén államadósság fejében a ruszkik teleépítették volna az országot metróval, szerintem minden megyeszékhelyen lenne legalább egy metróvonal. Kicsit más lenne az ország megítélése mindjárt, ha Szegeden Józsibácsi még budira is metróval járna. De az nem kellett, tíz éve bohóckodnak egy nyamvadt metróvonallal. Itt idén 150 éves a Tube, járnak hót réginek tűnő szerelvények is menetrendszerűen meg full modernek is. Szóval jól eftolták ezt a metró témát Magyarországon.
A jó magyar hagyjuk szétesni népszokás fojtatódik, nézzük csak meg a MÁV Flirt és Talent motorvonatait, hogy a Desirókról már ne is beszéljünk. 4-5 éves gépek, olyan matt a festék amilyen csak lehet, repedt ablakok, időnként begraffitizett járművek. Evvel szemben ott az ÖBB a talentjeik olyan pöpecül néznek ki mint ami most jött le a gyártósorról. pl. De itt is eléggé jól néznek ki vonatok, buszok, villamosok. Nem látni olyan szintű lepusztulást mint otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bundle topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest