- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Retekegér #8510 üzenetére
Mennyi az a nem túl drága?
Orlin: Petdrogeria
-
blasko92
őstag
válasz
Retekegér #8249 üzenetére
Mi is szoktuk, mert elég lüke a macska, és játéknak nézi a lábunkat, aminek általában vérzés a vége. Nem szereti, anyu lefogja, én meg körömvágó csipesszel lecsípkedem neki, ő addig elmorog, meg elfúj magában
Annyira kell figyelni, hogy csak a végét szabad levágni, ha jobban megnézed a körmét, akkor az ujjak közelében van bennük egy rózsaszín csík, na azok erek. Ha túl sokat vágsz, akkor az fáj neki, és vérezni fog.
Csak az én macskám hátsó lábán undorítóak a körmök?
Tisztára vastagok, és töredezettek, mint egy krumpliföldön dolgozó asszonynak. Tudom azért ilyen, mert azokat nem élesíti, de a ti macskátoké is ilyen?
-
KTTech
veterán
válasz
Retekegér #8126 üzenetére
Ilyen pl. az Európai rövidszőrű, nekem is az a fehér (amivel épp most a gondom van, mert nem jön ki a másik macskámmal, azaz fordítva, a másik nem jön ki vele)... Hosszabb, selymes szőre van, nagy darab a "sima" házi macskához képest. Az enyém nyugodt, halk (kivétel a kocsiban, a hordozóban, azt nem kedveli), nem romboló fajta (semmit nem karmol szét, csak a várán a karomélezőt - meg néha engem, amikor hordozóba teszem).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Retekegér #8126 üzenetére
Persze, hogy lehet. Ha perzsával keresztezik (kereszteződik), akkor hosszú szőre lesz.
De szerintem, ha ilyen igényeitek vannak (Brit kék, Maine Coon, Norvég erdei), akkor ne adjátok alább.
Húzós az ára, de ideális esetben 18 évig fog élni a fajtiszta lakásban tartott cica. -
ladybug
őstag
válasz
Retekegér #2834 üzenetére
Szerintem ezen előre kár rágódnod. Az állatok érzik, hogy mennyi időd jut ténylegesen rájuk, és nem lesznek tolakodóak, ha pl. egy baba születik a családba. Kivárják a sorukat.
Amikor megszületett az első lányunk egy szobakutyánk és egy macskánk volt. A kutyust az első pár hétben kicsit megviselte a ba jötte, de utána meg el nem lehetett mozdítani mellőle. Vigyázott rá. A macsek meg csak messziről szemlélte.
A második lányunk születésekor egy degu, egy macska és egy szobakutyánk volt. Akkor sem viselte meg egyiket sem a baba jötte. És tudták, hogy ha van időnk akkor foglalkozunk velük.
A legvégsőbb esetben pedig még akkor is kereshettek neki gazdit, ha kiderül, hogy nehezen viseli a második helyet.
Abban meg biztos vagyok, hogy a higiénia eddig is megfelelő volt a cica miatt. Ha pedig a baba megszületik, még jobban vigyáztok rá.
-
kai_sehmet
csendes tag
válasz
Retekegér #2828 üzenetére
Csináljátok úgy ahogy számotokra a legmegnyugtatóbb, ha úgy gondoljátok hogy egy kicsi lakásban már túl sok problémát okozna egy kisbaba és egy cica is egyszerre akkor érthető, csak az egy kicsit furcsa indok volt, hogy "Volt kint a védőnő és kissé húzta a száját miatta, nem akarjuk, hogy gond legyen ebből.". Szóval csak azért írtam azt amit, hogy ha "csak" a fertőzés miatt aggódtok, akkor nem kell feltétlenül elajándékozni a cicát.
-
tildy
nagyúr
válasz
Retekegér #2828 üzenetére
Nem akarok beleszólni nagyon, de én azt vettem észre , hogy a városi gyerekek sokkal könnyebben lesznek allergiások, pont talán amiatt, mert azok az apró "fertőzések" nem érik őket gyerekkorukban, amelyek egy falusi, fűben mászkáló, mindent a szájába vevő gyereket pl igen.
Oké érthető a félelem, de túlzásba ne essetek. -
kai_sehmet
csendes tag
válasz
Retekegér #2825 üzenetére
Én is hasonlókat akartam írni mint Orsyka. Nem biztos hogy az alapján döntenék, hogy a védőnő hogyan néz. Szerintem ki kellene kérnetek a nőgyógyász véleményét is, és mindenekelőtt elvégeztetni a vérvizsgálatot, hogy a párod átesett-e már korábban a fertőzésen, hiszen ha az eredmény pozitív, akkor nincs mitől tartani, ő is és a baba is védettek a fertőzéssel szemben.
Egy cikk a témáról:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest