- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Egyebkent nem is akartam mondani, utalom felemlegetni ezt az egeszet.
Nem azert kell hinni nekem, mert ez volt a munkam hosszu evekig.
Nem azert, mert csak akkor ajanlok valamit, ha tokeletesen biztos vagyok magamban.
Nem kell engem tisztelni, vagy barmi mas.Akkor kell nekem hinni, mikor ramutatok valamire, es a masik fel meggyozodik rola, hogy ugy van. Ez itt hianyzik. En nem tudom mar tobbszor elmondani, hogy utana kell olvasni normalisan, nem az elso kiskutya ujsagbol, hanem mondjuk megbizhato forrasbol osszeszedni a leheto legtobb informaciot, es ha ezutan ugy erzi, hogy meg mindig igaza van, akkor meddo a vita. Bar igy is, de most en erzem hulyen magam, mert megkertem, hogy ami rizikos, azt ne ajanlgassa.
Egy szorkefet tolem ajanlgathat, ha nekem az nem tetszik, akkor sem fogok szolni.
De ha tudom valamirol, hogy necces, szolnom kell, es fel nem foghatom, miert ereztetik velem minden postban, hogy en vagyok az elmebeteg.Meg egyszer, utalom felemlegetni, mivel foglalkoztam ( es valoszinuleg fogok is ujra nemsoka ). Ettol en nem leszek tobb. A tapasztalatom tobb. Lattam ezer dolgot.
Lattam ezer macskat, kutyat es hiaba veri itt a mellet, hogy de hat senki nem all mellem ( istenem, mi lesz velem ), megis o fog rosszul jarni ha a vegen orvoshoz kell vinni a macskat. En meg azt nem kivanom senkinek.
Meg csak nem is a magam igazaert utom itt a vasat. Leszarom, ki hisz nekem. Ne terjesszen hulyeseget, mert sajnalnam, ha mas megszivna miatta.szerk: egyebkent jol esik a korrekt hozzaallas, koszonom
-
J.R.Ewing
tag
"És ha felelős macskatartás, akkor biza meg kell nézni, hogy mit adsz a jószágodnak, ha sokáig kívánod élvezni a társaságát. Lehet orosz rulettezni is és hagyni, hadd egye, amit csak megkíván, megtalál, csak nem biztos, hogy mindig az üres cső néz majd a cica halántéka felé"
ilyen filozófiával akkor inkább be kell zárni egy dobozba, és minden etetés előtt az ÁNTSZ-szel bevizsgáltatni a kaját. naponta 2x kihívni az állatorvost, és egy teljes kivizsgálás.
este pedig oxigénsátorban kell altatni. izmait csakis elektromosan stimulálni, nehogy az izületei kopjanak. már csak egy ki-bekapcsoló gomb kéne rá -
J.R.Ewing
tag
nem hiszem, hogy ebből ilyen flémet kéne indítani, és ezt gerjeszteni ilyen én 'melléállok és jól megmondom a magamét' dolgokkal.
mindenki szereti a saját kisállatát, ez nyilvánvaló, és mindenkínek szíve joga úgy tartani, ahogy szeretné.
de ugyanígy mindenki szíve joga, hogy saját véleménye legyen a különböző tartási módokról.ha 10.-en laknék, nyilván benti macskám lenne, de inkább semmilyen. szerintem egy macskát hagyni kell, hagy menjen a dolgára, de nem ítélem el azt sem, aki benti macskát tart. csak szerintem nem jó az nekik.
-
Kidus
őstag
Miko egy tunemeny.
Imad minket, mi is ot, jokat rohogunk rajta minden nap
De azert o is maganyos, amig melozunk o itthon szunyal egyedul, unalmas lehet. Jot tenne neki is egy tars, csak olyan macska kell, ami tud nyugodt lenni, es megtanulni par het alatt, hogy mikor lehet randalirozni, es mikor kell csendben lenni.
Mikor kutya volt, meg Miko, mint az orultek rohantak es jatszottak egesz nap, de ejjel kuss volt, aludt velem mind a ketto, ez lenne most is az idealisBar az is lehet, hogy tul magasak az elvarasaim, ez a macska annyira jofej, es figyelmes... lehet hogy kiveteles allat.
-
Kidus
őstag
Hat vele sajnos nem jott ossze az egyutt eles.
Szar dolog volt minden reggel macskahugy szagra ebredni, meg arra, hogy a foldon hever par dolog, aminek nem kene, esetleg meg van ragva.
Szeretett kart okozni, meg szetpisalni mindent, pedig ivartalanitva volt, nem tudom az okat, nem sikerult rajonni.
Nem volt sem kedves, sem aranyos, egyszeruen nem igenyelte az emberi tarsasagot, csak kajanal jott oda hozzank, amugy megfogni is nehezen lehetett.
Alvas az ejjel nem volt, nappal aludt, ejjel rombolt. Olyan, hogy jo kiados ejszakai pihenes, nem jutott amig velunk volt.
Vegul sajnos meg kellett valnunk tole, de fiatal volt es pofas, biztosan orokbe fogadtak azota.szerk: tobbek kozt ezert is van most komoly gondolkodas, mert bar szeretnenk egy cicat, nem akarunk megint ugy jarni, mint a masikkal. Bar ez felig-meddig lutri, de azert vannak lathato jelek, hogy viselkedik veled meg mielott elhozod, lehet csekkolni ezt-azt, ami fontos lehet, de sajnos sok lehetoseg nincs, nem tudsz napokat menhelyen/allatboltban tolteni.
-
Tulipanti
tag
Persze, a macska nem kutya, nem nevelhető annyira.
Bébikém lelopja a kaját az asztalról, de amúgy nincsen vele különösebb gond. A többi cicámmal meg még ennyi sincs.
Az én macskáim nem rendelkeznek nagy egóval, és függetlenségi vágyuk sincs akkora, hogy kiakadnék tőle. Szeretik ha simogatom őket, van, hogy nem tudom levakarni magamról őket.
Tehát amit leírtál, lehet, hogy van olyan macskára akire igaz, de az enyémeimre nem. -
Tulipanti
tag
Igen, ezt is hallottam már, de pl. nálunk a macska ott ült a gyerekágyon mellettem és vigyázott rám. Soha nem volt olyan rámfeküdt volna, és tesómnál se volt ilyen.
Biztos előfordult már ilyen a világon, de azért ez nevelés kérdése.
Szerintem nem lehet baja a babának, ha cica van mellette. Persze a higéniára oda kell figyelni, de egy odafigyelő cicatartónál ez alap dolog még ha nincs is baba. -
AirBooms
addikt
Nem is akartam én vitatkozni veled!
Amúgy persze hogy nem érdemes általánosítani, vannak rendes autósok - nem szerénytelenségből, de én mindig megállok, ha előttem (zebrán!) át szeretne menni valaki kutyával, kisgyerekkel, de sajnos vannak olyanok (főleg gyerekkel teszik ezt), akik körül sem néznek, mielőtt lelépnek a járdáról, s ilyenkor sajnos legfeljebb kikeülni tudom őket. Persze rázzák utának az öklüket, hogy "hülye száguldozó"! Ilyenkor gyakran van megállhatnékom, s jól felpofoznám őket... De úgysem értenék meg, miért kapják.
-
cherilady
tag
Múltkor a barátnőmmel mentünk libasorba az út szélén mert nem volt járda. Erre jött egy autós nagyban dudálva és amjdnem elsodort minket pedig jó nagy ívben kitudott volna kerülni minket.
Na most ezek után ne általánosítsak?
Meg lakókörnyezetben száguldozik a sok barom.
Ha egy ilyen a gyerekem életét veszélyeztetné féltéglát dobnék a kocsijára utánan meg egy farönkel verném agyon.
nem ember az ilyen....Amúgy régen mikor még gyerek voltam a nagyanyám véletlenűl rálépett a kiscicámra és elpusztult és angyon sokáig nehezteltem a nagyimra és a mai napig emlékszem a dologra és nagyon rossz érzés
-
AirBooms
addikt
Nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények között üti el! És hogy utána megáll-e vagy sem! Ha a gyalogos volt a hibás, de az autós nem áll meg, akkor is cserbenhagyás miatt fogják elítélni. Az állatoknál ez miért nincs így? Amúgy egy kisgyerek is ki tud váratlanul ugrani az úttestre lakóparkoknál két parkoló autó között, s ha ilyenkor az autós mondjuk nem 30-cal megy, hanem "csak" 50-nel, már akkor sem tud megállni. Veszélyes helyeken nem tudom, miért nem lehet a zebrát lassítva megközelíteni? Ugyanez a helyzet...
Éjjel városon kívül én is ütöttem már el állatot, sajnos. Az elkerülhetetlen volt, de nagyon sokáig rossz volt a lelkiismeretem... -
cherilady
tag
Van jogosítványom, de nem vezetek mert félek vezetni.
H mért tetetm le? Mert anyám basztatott h tegyem le...De azt is vegyük figyelembe h valaki direkt rátapos a gázra h elüsse azt a szegény állatot, mert vannak ilyen emberek is...
És akik a szegény gyereket a zebrán ütik el? Csak azért mert nem hajlandó lelassítani és siet valahova, de maga se tudja hova!!
Aztán jön a szánom bánom. na az ilyen tényleg megérdemli a halált, már bocsánat... -
Mawyx
őstag
Volt egy időszak, sztem be is írtam ide, rendzeresen hányt, mostanában jóideje viszont nem. Eszi a füvét és nincs baj, erre most bepótolta a kimaradást, én nem tudok ennyi motyót kitermelni magamból
Amikor játszik a konzev husifalatokkal, na, akkor már nem éhes.Első szobacicám, lakva ismerjük meg egymást
-
csyo
senior tag
a kettő közti átmenet érdekelne...
vajon hogyan lene? itt ott szőrös, vagy ritkjább szőrű utódokat hoznának létre?
Ami teszik kopaszban, az ugyanez kutya változaban.
És az a kutya nem ugat, nem "büdös" a szája, húst nem nagyon eszik, nem erős a harapása, puhaszűjú kutya, nem nyálaz, nem ugrál.
(szinte nem is kutya)
-
cherilady
tag
Nálunk Rozsdi megy a telefonhoz de csak a vezetékeshez és akkor ott teszi veszi magát, dörgölőzik és doromból mint a gép.
Mostanában meg reggel mikor mosakszom meg fésülködöm feljön a mosdóhoz és akkor ott dörgölőzik hozzám. És mindent el kell onnan rakni mert lever mindent a mosdóról. Kész ez a dögIgen az enyimek is imádják a fürdőszobát. Muszáj nyitvahagyam különben nyávognak meg kaparásszák az ajtót. Nem számít h ülök a wcn ők bejönnek és felugranak az ölembe és letelepednek
-
cherilady
tag
Nem csomókban hullik, de jobban hullik a szőre mint a másik 2 cicámnak. Hozzámdörgölőzik és rajtam marad gey marék szőr. Rozsdi és Gerzsi nem vedlik ennyire...
Van olyan érzésem h senki se gondoskodott róla, kóbór cica szegényke.
Oltást sztem tuti nem kapott. De az én cicám sincsenek beoltva és kop kop de semmi bajuk sincs.Jaj ne is mond! Nálunk Gerzsi a nagy bogárvadász. Annyira birom mikor bogarászik. Lessben áll és közbe mekeg, hát az annyira haláli
Volt egy szép balesetünk is. Behozott vmi b..ot nagy éjjeli lepkét a lakásba és elengette és a lepke ott repkedett a konyhában a falat meg szétcseszte a szárnyával mert ahogy a plafonnak ütközött ilyen feket por maradt utánna. Gerzsi meg emgvolt kergűlve. Lerántotta az asztalróla terítőt és eltörte a kistükröt. Jaj akkor nagyon pipa voltam.
De megfogtuk és kivittük, ő meg lecsapott rá és addig nyüstölte még a végén megette. De a lepkének már kifolyt mindene. Gusztustalan volt!!!
Akkor haragszom rájuk mikor a szép madarakat meg a gyíkokat megfogják
És persze van mikro még az élő gyíkot behozzák a lakásba az meg vérzik szegényke és össze vissza vérzik a konyhát. Én meg próbálom szegény gyíkot megmenteni. Sajna nem mindig sikerül -
radi8tor
MODERÁTOR
Akik gugli által található tenyésztők és árat is feltesznek, attól biztosan nem vennék.
Fel kell hívni őket, ott fogják a szép árakat mondani. 45k az meg már tényleg túlzás.
De én csak egy jótanácsot szerettem volna adni. Amikor a mi cicánk tenyésztőjét választottuk ki ég és föld volt az a tenyésztő között a különbség, aki 40-ért és aki 80-ért adta.
Állatok elhelyezése, csipás szemű szülők, stb... -
Mawyx
őstag
Kénytelen vagyok hálózsákban aludni. Amikor látom, hogy elaludt (csak azt hiszem), kidugom a lábam, mert úgy szeretem és hopp, egyből lecsap ráés igen, szeret éjjel is életfunkciókat ellenőrizni.
Múltkor postán adom fel a leveleket, egy bácsi megszólal mögöttem, látom macskájuk van. Mondom mi van? Nem értettem mit akar, életemben nem láttam. Mire mondja, hogy látja a kezemen... jahhCsináltam kakaót, fordulok el, hogy visszarakjam a kakaóport a szekrényre, nyúlok inni, de macs már benne volt
megkapta mind, de persze nem itta meg
-
cherilady
tag
Ez marha jó!
Nálunk Gerzsi szokta azt csinálni h reggel bejöna hálóba és a kidugott lábra rátámad! De főleg szegény párom sínyli meg mert neki van kinn a lába én szépen begyűröm a takaró alá
Gerzsi még a joghurtot szereti, azt anáymtól szokta kunyerálni tőlem meg nyárona fagyit. Olyan szépen belenyalt a pálcikásfagyomba h csak lestem és a felét el is nyalogatta -
cherilady
tag
Asszem maradok a házimacskánál!
Amúgy az én nőstény dögöm vmi keverék lehet! Ugyanis mikor voltunk állatdokinál kérdezte milyen fajta. Mondtam h házi. Erre a doki megnézi jobban és azt mondta h a cicámban van vmi fajcica is ugyanis a szőre túl dús és hosszú a rendes házicicához képest! Fogalmam sincs milyen fajta lehet benne, mert cska az anyukáját láttam az meg házicica lehet az apuka volt vmi fajcica.
Talán majd ha megnyerem a lottót vagy olyan munkahelyem lesz ahol sokat keresek akkor majd veszek magamnak a Ragdollt meg egy Maine Coon-t is -
-
Orsyka
tag
Az enyémeknek nem tudom milyen ősei vannak, mind a kettő befogadott macs. Gizmó alig érte el a fél kilót amikor ide került, és 2 éve még 10 kiló volt. Most már csak 5,5 kiló
Benne szerintem valami nagyobb macska vére folyik. Manó meg végképp passz, az ő rokonsága már vagy 10 éve randalírozik a házunk előtt, de mivel a lakótelepen sokan kiengedik futkosni a macskájukat a földszinti lakásokból, lehet benne is van valami "nemesi" vér, csak a csöves vére elnyomja
A fehér cicád egy picit hasonlít a nővárem cicájára Fricire
-
Kidus
őstag
Itt van az en 2 macskam.
A nagyobbik ( kandur ) sosem volt problemas. Neha felugrik a pultra kajat lopni, dehat allat, ez van. Ami ott van hagyva, az nekem szerinte nem kell, ugyhogy arrol ugy gondolja, hogy az ove.
Ha alszom, csend van. Ha raszolok valamiert, tudja mi a palya. Ha hivom, jon. Barmit csinalhatok vele, akar a torkan is lenyulok, eszebe nem jutna harapni vagy karmolni.
Minden nap jon szeretgetni minket, az olunkben alszik, mindig a kozelben van, nem is kivanhatnek jobb macskat.Ellenben ott a masik, a nosteny.
Januarban fogadtuk orokbe, 2 honapos volt, mar ivartalanitott. Amiota itt van, kuplerajt csinal minden nap. Felmaszkal az asztalra, leszedi ami tetszik neki, szetszedi a butort, ellopkodja a dolgainkat, megragott mar ezt-azt.
Mikor aludnank, o zajong, ugral, rohangal, jatszik.
Ugyanugy foglalkoztunk vele mindig is, mint a masikkal, megis egy taho. Ha hivom, szarik ra, ha odamegyek hozza, arrebb megy, foleg az agy ala szokott, a segget mutatva. Tehat baromira nem kivancsi ram. Ha furdes vagy karomvagas van, visit es karmol. Ha a szajat nyitnam, harap.
Eddig tudta hasznalni az almot, de ugy 2 honapja elkezdett melle pisilni. Par napja rajott, hogy minek menne ki, mikor a szonyegre is lehet az agy mellett. Hiaba takaritottam ossze, meg mindig buzlik, csak most Clorox meg macskahugy kevereke, csodas.
Ahogy telik az ido, egyre rosszabb, ugyhogy o is pengeelen tancol.
Vannak lehetetlen macskak. Most el lehet donteni, hogy akarok-e meg ugy 15 evig minden nap bosszusagot, es mindezt penzert meg faradsagert, vagy elviszem oda, ahonnan jott.
Az utolso cseppeket toltogeti a poharban....Szoval meg lehet erteni mindket oldalt. En nem altattatnek el egy allatot sem, megerdemel meg egy eselyt, csak valahol mashol, ha arra kerul a sor.
-
Kidus
őstag
Na igen. En vilag eletemben imadtam az allatokat, de mindig kutyas voltam, nem voltam oda az otletert, hogy macskat tartsak. Mig egy szep napon egy macska odajott hozzam az utcan, es nem engedett haza, amig nem viszem ot is.
Azota volt egy alom kismacskam, az egyik hosszabb ideig nalam is maradt, ot pedig kovette a mostani.
Hamar rajottem en is, hogy bar sosem voltam macskas, ezert az allatert barmit. Athoztam a vilag masik felere, es tudom, hogy ezen tul nelkule sehova. Csaladtag -
I_Am
veterán
Teszek majd fel képet róla, csak ahoz le kell tudnom fényképezni.
Iszonyat gyors, marhanagy már most is. 4 hónapos lesz holnap és már súrolja egy felnőtt macska méretét.
Tehát rendbejött. Harapni nagyon szeret, majd leszokik róla remélem, mert egyre erősebb az álkapcsa, viszont a karmait már nem engedi ki játék közben csak ha már nagyon belemerült a játékba. (melyik macska nem ilyen?)
Rosszalkodik, vadászik, eleven és egy kutya is elveszett benne, mert akárki nyitja a bejárati ajtót, rohan megnézni és üdvözölni a gazdikat. -
ladybug
őstag
Előfordulhat, de nem evidens. A mi macskáink is rajtunk fekszenek. Amikor kicsik voltak a lányok, akkor sosem feküdtek az arcuk közelébe sem, mindig a lábuknál nyúltak el.
Én is macskapárti, állatpárti vagyok. És hiszem azt, hogy kevés odafigyeléssel el tudunk kerülni triviális hibákat, amiket sokan (nem rád célzok) a macska/állat hibájának tudnak be.
Probléma inkább ez lehet: Toxoplazmózis. Érdemes átolvasni.
-
I_Am
veterán
Mihelyst önnálóan nekiáll enni már hozhatom el.
Azt még nem látni, hogy fiú vagy lányzó, de ha lányka lesz, akkor kisebb lesz, ha fiú, akkor láttam az előző almot.
Viszont nem lesz olyan, mint a neten az óriásmacskák a képeken. Mini hiúz lesz.
Csak nevet nem találok még neki. -
niti
aktív tag
Tényleg!! Csak a tiétek ha jól látom, nem fekete igazából, inkább sziámi színű, és más a mintázata. Nagyon tetszik
Nagy kópé?? Az nem kifejezés! Tudtok segíteni abban, hogy hogy tudnám összeszoktatni őt a kutyáimmal? A kutyuk nem bántanák, csak a cicó befenyítette őket és most alig mernek tőle bejönni a lakásba. 2 törpe pincserről van szó, akik alig nagyobbak DominónálMeg nem tudom, hogy mennyire ad képet a későbbi jelleméről a mostani viselkedése. Sajnálatos módon nem igazán bújós, nem is nagyon dorombol. Mindig ott van, ahol mi, és játszik is velünk, de nem egy szeretgetős típus.
[link]
[link]
Kutyákok:
Csufi: [link]
Mazsi: [link]
Szerk.: Rossz volt a link, helyesírás
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
szumoo
senior tag
Na akkor megnyugodtam, hogy nem csak a mi macskánk ilyen!
Szép cica nagyon! Csináltam még képet, de még nem volt időm átformázni!
De amint készen vannak felrakom és linkelem!
Tildy: Nagyon aranyos a cica, tisztára olyan mint amilyen nekem volt anno!
padee:Remélem semmi komoly gond nincs a macsekkal és meggyógyul!
Igaz ma én is felfigyeltem arra hogy szuszog Márton, de nem tudom hogy most mi van, mert mostanában olyan hangokat tud magából kiadni, hogy csak lesünk!
Bubu: a dupla meg belefér, nekem is volt már nem egyszer!
Üdv.: Szumoo
raczger: aranyos a cica, kedvelem nem egyszinű macskákat!
[Szerkesztve] -
net84
őstag
játék? van neki elég sokféle... a csörgő labdákat elássa a szekrény mögé, a sípoló müa játékokkal nem foglalkozik, a beszélő plüss figurával néha eljátszik, valamint előszerettel gurigázik golflabdával az éjszaka közepén...
ami korábban is tetszett neki, az a csörgő labda műanyag rácsos külsővel...de ezek viszont eltőrtek alattunk... -
tildy
nagyúr
Nálunk fater a nagy kedvenc. Nem értem miért?
Mancs mindig kiül a kapufélfára 5 óra környékén, lesi jön-e faterom. Ez a kicsi meg múltkor olyat csinált, hogy kereste a szobábam faterom, majd nem találta, apum meg hívja a fürdőszobából, mert fürdött.. na akkor ott a macska felugrott a kád szélére, azt lenyugizott...
Na rá pár napra fater kiment az udvarra, macska megint nyávog, majd elindul felfedező körútra... Persze hova megy rögtön, hol nézi? Hát persze , hogy a fürdőkádban! Gondolom lesett nagyott, hogy nincs ott.. Aztán ment tovább, keresgélni faterom. (nem találta meg...)
De olyan mókás lehetMindenki imádja otthon.
Úgy rohan mint a villám, nem tudni hova siet
Ja és nagyon szófogadó!! Ha fater azt mondja neki, hogy ezt vagy azt nem, szabad, akkor nem is csinálja.
Kapott egyébként rendes almot, és csodák csodájára abba potyogtat (mondtam én anyáméknak , hogy kell az, ez nem vidéki macska, hogy a homokba piszkítson...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
(A kép otthon készült szüleimnél, mivel a macs rájuk van bízva
Párom nem kedveli lakásban a macskát, az albink meg egy társasházban van, szóval...)
Vagy a hugom, avgy anyám ülhetett a gép előtt. De fater a nagy kedvenc, neki fel szokott másznia vállára, azt nézi vele együtt a tévét -
szumoo
senior tag
Szia.
Köszi!
A routert nem szereli, hanem csak vigyáz rá!
és a többi új linken lévő macsek is, minden képen ő van csak más pózban!
Üdv.: Szumoo
cornfake: Csak annyit mondott, hogy vmi elzárta és azért nem tudott pisilni!
Igaz én nem voltam ott és nem igazán tudom mit mondott az orvos nővéremnek, de ha hazajön akkor megkérdem pontosan és leírom.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
nincs mit
a sötét alapszínű foltos az én macsekom, nyafi a neve, mert mindig nyávog. Ha jó a kedve azért ha vmi baja van azért. Értelmes, hallgat rám általában. Ha hívom jön velem. Néha eszembe jut, hogy elviszem séteálni(bár még életében nem láttam a kerten kívül)
jó éjt -
mr.ki
aktív tag
-
mr.ki
aktív tag
''Akinek van macskája, és igazán szereti, az mind igyekszik jóvá varázsolni kedvence eseménydús életét''
Szerencsére a macsekom gondoskodik róla, hogy miután hazajöttem a suliból meginvitáljon egy kis pofoszkodásra. Eddig kb.: 93:4 a meccsek eredményre a macsek javára.. Ja és ha a tanulás és egyéb miatt elhanyagolom addig ordít amíg nem pofozzuk fel egymást (szét nem szedi a kezem).
-
szumoo
senior tag
Lol, mit történt velem tegnap este! Nézem nyugodtan nővéremnél a kész átverés show-t, mellett figyel Márton. Egyszer csak arra leszek figyelmes, h két kicsi tappancs izomból mellbe vág!
Ez a kis agyatlan azt gondolta, hátha így felhívja a figyelmem egy kis játékra. A figyelem meg is volt!
Soha nem csinált még ilyet, nem tom miért engem szokott megtisztelni ilyenekkel!
Szal totál nem komplett a macsek!
Szumoo
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
hát a Buddhizmus helyett Krsna van, viszont ezek a macskák nem hagynak nyugodni
majd hétvégen elmegyek macsekozni, remélem sikerül kibékülnöm velük..(csak ne nyávogjanak)
akom: talán ez lehet az oka, viszont egyáltalán nem vagyok uralkodó típus, vagy csak nem ütközött ki eddig.. majd beszámolok a hétvégi akcióról
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
de most komolyan kíváncsi vagyok, hogy van-e rá gyógymód!
azért nem érzem magam betegnek(bár nem is túl normális dolog), mert nem csak én vagyok így ezzel, sőt vannak súlyosabb alakok is nálam, de nem akarlak titeket felhúzni, szóval nem ecsetelem..
megláttam a topikot, gondoltam beírom ezt hátha valaki járt már hasonló cipőben.. nekem fogalmam sincs, hogy miért viszonyulok így a macskákhoz.. egyedül a mamám szomszédjának a 10 kilós kandúrját bírtam, mer az kiállt ellenem
igaz akkor még kis kölök voltam, szóval nagy kárt nem tudtam tenni a jószágban. az utcában az összes macska menekült előlem, mert folyamatosan szekáltam őket..
-
mr.ki
aktív tag
A mi macskánk csak más macskára morog (meg ha eldurvul a játék), ha egyáltalán morog,mert a meglepetésszerű támadásokat részesíti előnyben (szegény szomszéd cicák túl közel jönnek a kerítéshez, persze hiába szólunk a macskánknak
)
Volt egy eset mikor keresztanyám öreg tacsija meglátot egy macskát, persze kergette kifelé (ne aggódj már nagyon öreg és eséje sem volt utolérni, bár régen sajna sok macskát elintézett, ma már őt kergetik a macskák) a mi cicánk a tuja alatt lapult ''lábatlanul'' (mikor maga alá gyömöszöli mindkét mellső lábát és azok nem látszanak) és meglátta a kuty által üldözött macskát. Cilike, a macskánk átvette a stafétát az öregtől és ő kergette ki a betolakodó macskát, a kutya meg csak nézte.
-
Integra
titán
ebből áll a napja
Bővebben: link -
Integra
titán
a házimacsekom amelyik miután már több mint egy hónapja nincs meg és feltételezem meghalt, 16 évesen is kint aludt sokszor -10 fokban, veszett erős volt, házi macsek mozog.
de ez a szarházi meg ónperzsa, ez alszik meg eszik, mondjuk királyul lehet a pocakjába dörgölőzni, de az is biztos hogy nem húzza 16 évig ezzel az életmóddal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest