- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Pedig egyszerű. Csak csomagold ki (másold ki) a könyvtárat, aztán lehet is indítani.
Kisablakos játék, meg kell várni, míg betölt.Addig is: [A Macskák-"jólelkűsége"]
-
csyo
senior tag
-
Tulipanti
tag
Jesszus ennyi macska...Ez kegyetlen. Szerintem ezeknek az embereknek nincs ki mind a 4 kereke. Én is imádom a macskákat de ez már nagyon durva.
Még a 2. videó elmegy, mert ott azért kulturáltan voltak a macskák, alom, alvóhely stb. de az első vidibe az a nő nagyon durva. Bér annyira nem lepett meg a dolog, az animal planet-en is láttam már hasonló sztorikat...Borify Péter: Nagyon arik a cicáid.
-
Borify Péter
aktív tag
most is itt fekszik az ölemben
beverte a hisztit..mert kiscicáztunk
aztán odaraktam hozzájuk...erre nekiállt rájuk fújni
azóta követ..és ahol vagyok ott van
féltékeny
pedig mondtam neki
ne legyél féltékeny
te is a családhoz tartozol
ők meg a család kiscicái..ők a mi kis állataink
és mivel te is családtag vagy...zért ők a te kis állatkáid is -
puttputt
őstag
El tudok képzelni egy ilyen párbeszédet:
A Gazda(, aki kamerát szerelt a Macskájára): Na, láttam, már megint azzal a három csajjal lógtál a park körül, aztán meg mentél a haverokkal kukázni. A kutya jól megkergetett...
Macs (az "Áldozat"): Már egy csöpp magánéletem sem lehet? Miiii?
(Olyanról már tudok, hogy kölkök cuccaiba GPS-vevőt telepítenek, hogy centire tudják, merre jár, de "elkóborolt", "kutyasétáltató" vagy "bicikliző" férjre még nem szokás egyelőre pl.
)
-
Borify Péter
aktív tag
szerintem az lenne a legtisztább,hogy a sok buta parasztot valaki felvilágosítaná,hogy van olyan patkányméreg,ami csak az elsődleges fogyasztóra nézve halálos
másik meg az,hogy a patkányokat se kéne mérgezni
jajj...őket is sajnálom
de hogy szoktassak vega életmódra egy cicát?Ritsi-fiú meg különösképp vércse
-
Tulipanti
tag
Az a baj, hogy nem gondolnak ilyenekre. Sok ember nem foglalkozik az ilyen kis állatkákkal. Pedig biztos megoldható lenne. Sokan úgy gondolják, az csak egy csiga. Pedig ő is él, nem tehet arról, hogy csigának született.
Igen én is odarakom őket ahova indultak. De ha ez nem megoldható, a fűbe rakom be őket, hátha meggondolják magukat.
-
Borify Péter
aktív tag
igen..szokott válaszolni
mikor jön a hűtőhöz kérdem tőle: Hát nem adtak enned?
erre ő: NEEEEEM!..halálkomolyan
néha nyávogok neki
és visszanyávog
és úgy vettem észre próbálja utánozni a magánhangzókat
ha kissé evel mondom ő is
ha á-val akkor ő is
nézzek bolondnak de így van
ricsi a csodamacska -
Borify Péter
aktív tag
-
Mawyx
őstag
Nekem fura ez a phuvar topic, először jó ötletnek találtam, aztán látva, hogy pénzes buli, így már annyira nem tűnik jónak. PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem azt jelenti számomra, hogy ha befér a kocsiba, akkor hát berakom, célhelyen meg kiszedi az illető, ha elfér, hát elviszem. Pénzért viszi a posta is meg futár is és nem kell hálálkodni vkinek életed végéig a szívesség miatt akinek egyébként fizettél is.
vagy akkor ne legyen ott az "avagy úgyis arra megyek, hát elviszem" rész, mert így megtévesztő, félrevezető
-
cherilady
tag
Sztem előbb unom meg én...
Vigyék el azt kész...
Nem én fogadtam be a macskát hanem anyám, ő hozta be, szal most az ő dolga h nyugtassa.
Nekem van 2 macskám akiket én nagyon szeretek és halálra kényeztetem őket, de egy idegen macskát aki nem volt hajlandó alkalmazkodni nem fogok elfogani.
Ez olyan mintha a gyerekeim mellé idejött volna egy idegen és arról is nekem kéne gondoskodni és folyamatosan csak panaszkodna meg visítozna...
Sztem az idegennek kellene alkalmazkodnia, de mind1...
A lényeg h vigyék ez azt kész..
Nem nagyon aakrok tovább foglalkoznia témával me belefájdult a fejem.... -
cherilady
tag
Most már nem fogom visszakérni a kiscicákat...
Hülyének néznének azaz egyik... :|
A kiscicák sokáig szopnak amig az anyuk hagyja, legalább 3-4 hónapos korukig, Gerzsi is sokáig szopizott de Rozsdi megunta és már pofozta ha ment volna szopizni, fájt neki me hát már rendes fogai voltak és biztos harapdálta a cicijét.
Mindig akkor adtuk oda a cicákat mikor már rendesen ettek és a cicák már rendesen ettek és wctek. -
Mawyx
őstag
Símán lehet.
Enyémmel is játszani kellene, de totál összemar, nagy cica már, összekarmol és úgy harap, hogy a foga nyoma nagy lyukat, krátert hagy és veszettül fáj. Így viszont félek, hogy egyre hisztisebb lesz. Játékai vannak, de nem érdeklik annyira. Bezzeg a kezem, a takaró alól kibújó lábujjam, az már izgi. Vigyázni kell a kilógó testrészekreez a cuki vízimacska még nem volt linkelve
-
cherilady
tag
Te is foglalkozol ezoterikával?
Sajna bennem túl sok a negatív érzés és nehezen tudom kiölni. Mostanában minden stresszel és idegesít! Néha úgy érzem kikészülök néha meg tök jó hangulatom van!
Lassan nem tudom hova fordúljak vagy kihez
Nah jó ez most ha jól tom off topik volt vagy h hívják azt ami nem ebbe a topikba való -
Boxer001
veterán
Jaa, azt hittem konkrét címet tudsz. Ajánlottátok az expresszt, azt meg is játszottam, de akkor keresgélek még tovább. Szerk.: na ezeket meg is nézzük.
Vannak ennél nagyobb problémáim is mostanában, szóval annyira nem vagyok a téma magaslatán, meg nem is az én asztalom a "cica ügyek". -
csyo
senior tag
google keresőbe ird be ezeket, és felhoz egy csomó oldalt:
(más is ott hirdet)ingyen elvihető cica
ingyen elvihető macska
cica ajándékba
macska ajándékba
macskát befogadnék
cicát ...
stb -
Borify Péter
aktív tag
-
cherilady
tag
Több helyre fel van adva de hát semmi!
Hiába az ivartalanítás ha az én macskáimmal nem jönnek ki. Meg az h nem kell még egy 3. macska. Elég nekem ez a kettő, annyi fizetésem sajna nincs h ennyi macskát ellássak.
És a menhely tényleg nem lenne jó! De lassan kikészíti az idegeimet ha meg éjszaka nem tudok miatt aludni és ha már x. napja hulla fáradtan kelek fel akkor nagyon bepipulok és akkor tényleg inkább kiviszem a közeli erdőbe ahol vannak még házak hátha vki más befogadja. Annyi kóbor macska van mifelénk és egyik se sovány. Biztos kapnak valahol kaját. Fehérke se lenne elveszve sztem.
Na mind1 a hétvégét még megvárom ha ebben a 2 napban is nyávogni fog éjszaka akkor repül nincs mese! -
Tulipanti
tag
-
Tulipanti
tag
Nem minden kinti cica tűnik el olyan sok időre. Nálunk ki be mászkálhatnak a cicák, de nem mennek el napokra, idejük 95%-át itthon töltik. Igaz, ők ivartalanítva vannak, így nem mászkálnak annyit. Tehát a kinti cicákat is meg lehet "szelídíteni".
A cicáknak kell a szabadság, hogy néha a maguk útját járják, de azért otthon is kell nekik ahova bármikor hazamehetnek, ehetnek, ihatnak és ahol szeretik őket.
-
Mawyx
őstag
Az a baj a kinti macskával, hogy azt alig látod, fogja magát és elmegy 1 hétre. Nekem ez nem tetszett. Amikor be volt indulva, hazajött, 2percig bejött enni, aztán nyávogott is, hogy menne és nem láttam jóideig. Símogatni alig hagyta magát, mintha nem is lett volna macskám, néha láttam a lapostetőn tépni...
-
Tulipanti
tag
Az azért nem jó. nagyon el lett kényeztetve.
Ha rosszat csinál le kell szidni kicsit őket, én is le szoktam Bébit pl. ha madarat hoz haza. Az ilyenért nagyon mérges vagyok.
Nem semmi cica. Fel akarja magára hívni a figyelmet.
Ha kinti ciád lesz, megtanulják ők, hogy merre lehet csavarogni.
Nekünk is imádnak a tetőn lenni, és nézelődni. már nagyon égő néha, úgy néznek át a szomszédba....
Bébi amikor kicsi volt, de már fel tudott menni a tetőre, elkezdte kergetni a diszkófényt. És hát lecsúszott a tető másik oldalán, az volt a szerencséje, hogy az ereszcsatorna megfogta. Ott nyávogott benne. A cserepeket is le kellett szedni, hogy ki tudjuk venni a macskát. Azóta óvatos. -
Tulipanti
tag
Huuuhaaa Akkor nagyon szoba cicának lett nevelve.
Azt hiszi, hogy ha eldobja magát akkor megenyhülsz és vele foglalkozol.
Tényleg nem lenne neki jó az utcán. Nem hiszem, hogy ismeri a veszélyt és így nem lenne neki szerencsés a dolog. Ő az igazi szobacica.cherilady: Látszik rajta.
Jó hétvégét! Sok macskázást! -
Tulipanti
tag
Ez pontosan így van.
teljesen fölösleges nekik a drága játék vagy akármi. Nálunk is a cukorpapír, meg az asztalról lelökött dolgok a menők.
vagy ha az egyszerű madzagot húzom előtte, az is nagyon jó játék.
A műegeret mi is vettünk már nekik, ki tudja már, hogy hol van...
Ja, és Pehely kedvence a pingpong labda. Ha talál valahol egy olyat, órákig eljátszik vele. -
-
Tulipanti
tag
Ez valami macska szokás.
A macskák igényes állatok, de víz nem kell nekik a tiszta tálból. Nekünk is kiisszák a virág alól, vagy akár a betonról is az esővizet.
PhoenixK: Érdekes, hogy nem issza a tejet.
A sajtot a mieink is szeretik, csaknem egerek.
Egyszer vettünk, valami különleges sajtot, túl büdös volt (fajtájából adódóan), gondoltuk majd a macskák megeszik. Hát nekik se kellett. Így ment a kukába.
-
Tulipanti
tag
Igen vannak. A sziámi, korat cicák olyanok, de egy cicáskönyvben rengeteg ilyen cica van. De persze házicicában is vannak kicsit kerekebb cicák, meg olyan kis kecsesek. Ez a szülőktől is függ meg a tartástól. De ha cicát szeretnél egyszer, én azt tanácsolom, hogy fogadj örökbe, vagy ajándékba elvihető cicát válassz. Mindenkinek ezt tanácsolom, én nem vagyok híve annak, hogy több tíz ezrekért vegyünk cicát. Annyi kóbor állat van, akik igénylik a szeretetet.
-
Tulipanti
tag
Akkor azért nem eszi meg a Profisat. Szerintem adnak a márkásakba valami pluszt, ami miatt a macska csak azt eszi meg. Szerintem nem érdemes a gagyi tápokkal próbálkozni nála, úgyse fogja megenni. Nálunk is ez van. Már nem is veszünk nekik másfajtát, max. konzervbe vagy ilyen alutasakosba.
A cicák nagyon okosak ha kajáról van szó. Képtelenség átverni őket. -
szumoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest