Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Én nagyon frankón el tudok velük nyávogni, meg néha még értelmeset is mondok. Van amikor odajönnek hozzám, vagy elnyávognak velem ilyen 5-6 percre.
Kutyáimat is kegyetlenül beszoktam ezzel szivatni. Odaállok a kapuba aztan nyávogok egyet, azok meg úgy robognak oda mint két T-72.
-
Tom5
addikt
Nagyonari!!!!Timcsinek van egy Frigyes nevezetű cicája...na nekem,és haveromnak Ő az abszolút kedvence!!!Nyugis,lusta,és szééép!!!Olyan szééép és értelmes a feje!Timcsi mondta,hogy egyszer majd megszólal,hogy:E=m*c2
Ő tök ellentétje DORCINAK!!!Havonta 5percet aktív a többiben alszik!A radiátoron!!!!Töm mindegy hogy -10fokos vagy +50fokos a radi...ő ott alszik!!!
Majd keresek képeket!!!!! -
Tom5
addikt
Az Istenátka cica neve DORCI!!Nemnálam volt,hanem a csajszinál,de éjjelente élt Ő is!!!Rágta a nagylábujjakat!Harapott!És terrorizálta a nála idősebb,tapasztalt régóta ottlakó macskákat!!!
Egyszer mikor ottvoltam bemászott a táskámba és teleszőrözte!!!
Nemakart kijönni!Ha nyúltunk be a táskába csak aztláttuk hogy 2 mancs kikap és pofoz
ISTEN A CIC!!!! -
Bubu79
addikt
Ma emelkedett hangulatban vagyok, úgyhogy téged is megdoblak egy idézettel:
Egyszer és mindenkorra felelős lettél, azért, amit megszelidítettél.
Szóval csak viseld könnyelműséged következményeit, biztos elkapattad!
( Nem biztos, hogy szószerinti idézet, meglehetősen régen olvastam a Kis Herceget)
nRu3: #1049 Tökéletesen igazatok van!
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
Tök király!!!!!
A macsekok nagyon jófejek!Vagy döglusták,vagy írtó rosszak!Volt egy kiscicája az említett csajszinak...hát az a macska!!!Kb havi 5percet pihent!A többiben:futott,rohant,ugrott,függönyön himbálózott,harapott,rágott,bújt...istenátka rossz egy cica!!!!!
De a gazdálya nagyon imádja!!!!!
-
kypre
tag
igen, én is azt láttam, hogy akárhogy is alig ment nekik a menés, akkor is eröltették, még az ágyra is fel akartak ugrani, de hát nem ment, csak vissza huppantak a földre. Én azt gondoltam, hogy erőszakkal, ösztönösen akartak mozogni, mert kábultak voltak, és ugye az ember is olyan, hogy ha kábult akkor erölteti magát, hogy hamarabb tisztuljon.
Tegnap, még az egyik hányt, a másik csak öklendezett az altatótól.
Az egyik, az vagy 3x kapott altatót, mert csak nagyon kis dózisokat adott az orvos, hogy a lehető legkevesebbet kelljen adni nekei, a másik csak kétszer, valahogy rá gyorsabban, jobban hatott, mélyebben aludt tőle.
Nekem, az volt még nagyon horrorisztikus, hogy ugye ilyenkor nyitott szemmel alszanak, és az orvos bekente kenőccsel a szemüket, hogy ne száradjon ki a szaruhártya...és ottfeküdtek a drágák, fehér üveges szemekkel, teljesen mozdulatlanul... -
tildy
nagyúr
Parom szerint ontorvenyu egoistak, akiknek a vilagon a legjobb dolguk van. Es mivel o egy pesszimsita ember, nem igayan komalja, hogy lehet valakiknek ilyen jo dolga. Hogy a kutyak idegesiteset mar ne is emlitsem
Sajna en is nagy macskaparti vagyok, szal ha nem akarok gondot, akkor csak kinn lehet az udvaron
-
tildy
nagyúr
Csináltunk régen ilyet ja. De sajnos, mint írtam , május óta nincs meg. Vagy elvitte valaki, vagy nem tudom, igazi király volt volt őfelsége otthon..
Azóta csak kettő cicus van : Folti és Picasso. Picassót nem igazán komálja se fater se én, olyan butuska, meg olyan számító, meg ilyesmi. De Folti (neki volt nyílt lábtörése) ő nagyon aranyos és kedves, meg érdeklődő meg minden. Mikor megy felé az a ember tündéri hangon mopndja: Nyáááá , jó nagyra tátva a száját.És persze rendszeresen a corolla motorháztetején van.
-
Bubu79
addikt
Hi!
Nálunk a kisebbik a petárdától tud kegyetlenül betojni. Két éve szilveszterkor kitépkedte a szőrt a mellén egy darabon szerencsétlen. Prersze mikor megláttuk, egyből hívtuk az állatorvost, mert azt hittük, hogy valami bőrbajt kapott szegény, de aztán megvizsgálta a doki, kérdezgette, hogy váltottunk-e tápot náluk ( nem jellemző, mert elég finnyásak ), vagy találkozott-e kutyával( szobacicák
). Azt mondta, hogy nem fertőzés ( nem olyan seb ), hanem a stressz miatt tépkedte ki magának. Majd meghasadt a szívünk
. Egyébként hálistennek már nem zavarja annyira adolog, szerencsére azóta sem csinálta újra. Még mindíg betojik, ha petárdáznak, de most már csak morog, mint egy kutya, és elbújik az ágy alá. Utálom a petárdásokat
-
nRu3
addikt
a képen nem látszik hogy bice-boca, kandúr de amikor félévesen elvitük a lehel útra hogy mitt mond a doki mi lehett vele ,nagyábol azt mondta a doki:'' nem fog sokáig élni ez a lány cica műteni nincs értelme jobb ha elaltatjuk''
érdekes most 11éves ivartalanitott kandúr , többet nem is mentünk a lehel útra.
-
Bubu79
addikt
-
-
tildy
nagyúr
Mi macskánk is hasonlóan járt, nyílt t volt egyik lábán. Úgy látszik élni akarása nagyobb volt, sajna állatorvos nem sok jóval kecsegtetett , szerinte csak műtét segített volna rajta, így hazavittük(pont az előbb említett Folti cicust. Szépen begyógyult azóta neki, nem sántikál.Ő ''csak'' valakinek a kerítésébe akadhatott bele vagy valami hasonló. (bele sem merek gondolni, hogy valaki lapáttal esetleg rásózott...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest