- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
badgirl
csendes tag
válasz
cornfake #2083 üzenetére
Az, hogy jól nyúzható, nem mondanám, mert nem igazán tűri, ha ölbe vesszük
Kicsi korától kezdve ilyen kis vasgyúró.
Bár az első héten amikor megtaláltam, még nagyon soványka volt.
A bolha témához:
A bolhák ellen egy Csipki nevezetű port használtam, ami egy hét alatt mindent kiirtott. Valami potom pénzért lehetett kapni.
Azt meg nem igazán értem, hogy hogyan tud egy lakásban tartott cica visszabolhásodni?
[Szerkesztve] -
válasz
cornfake #1757 üzenetére
Köszi a választ azt hittem nem ír már senki. Ez a másfél év az az első ''rendes'' tüzelés volt. Volt már olyan amikor máshogy viselkedett kb 1 évesen, nem evett meg ilyenek akkor azt mondta a doki h ez már az csak még nem úgy. Szóval ha lenyugszik akkor műtét? Hmmm sajnálnám, de végülis ha ez a legjobb neki... orvos van jó nem is 1 itt szegeden van 1 állatklinika 3 doki van mind3 eléggé normális nem hentes típus, majd valamelyikkel megbeszéljük a dolgot. A lényeg akkor h bogyó helyett inkább végleges beavatkozás. Köszi még1x! Üdv
-
Timothea
csendes tag
válasz
cornfake #1109 üzenetére
Sziasztok! Hihetetlen... de jó,hogy vannak még ilyen emberek!
Tom5 mutatta meg a topicot,és most el vagyok ámulva!
Olvastam pár sztorit is... Én is a hetediken lakom, de az én cicám olyan tunya,hogy az is nehezére esik,hogy a radiátorról leugorjon, úgyhogy nyugodt vagyok...
Ja! A legfontosabb: a már sokszor említett Frigyesről van szó! A képek is magukért beszélnek...ahogy fodrozódik a hája... node azért imádom!
Majd egyszer megkérem Tomot,hogy rakjon be Dorciról is. Lehet egy hülye kérdésem? Kedves Cornfake! Nem derül ki a nevedből,hogy fiú vagy vagy lány.
Csak azért,mert az kitűnt az irományodból,hogy nagyon szereted a cicád, de ha egy fiú is tud így fogalmazni, akkor...hogy is mondjam...nem hittem volna... Szimpla kíváncsiság. No, mindenki vigyázzon magára, meg a cicáira!
-
_Hunter_
őstag
válasz
cornfake #1109 üzenetére
Aham. A miénknek is kijárna egy ismétlő oltás. Erről jutott eszembe egy jó kis történet. Múlt héten vittük Kedvesemékhez. Laza 5 óra busz út. Egy szót sem hallatott. Mikor várni kellett az autóra igen csak didergett a macsek. Belebújt a bőrkabátom újjába, az egyik lába meg a belső zsebembe volt. Elég jól néztünk ki.
Mondjuk elég macerás vele sétálni mivel elég öntrövényű. Arra megyünk amerre ő akar. -
bzoley
veterán
válasz
cornfake #1100 üzenetére
Nagy szerencse, én le sem írom a történetet, de egész nap nem találtam. Egy kóbor macska mutatta meg, hol van. Azóta jól van, de a csavarokat még nem volt szívem kiszedetni belőle.
Még az informatikus cicához annyit, hogy már mindenféle játékot vettem/csináltam neki, de a kedvence még mindíg egy darab utp-kábel, amire ha játszani akar, ráfekszik jelezve, hogy azt akarja kergetni. Ne meg persze a pamut-gombolyag. Egy nap alatt képes körbetekerni mindent vele
Tom5:
Szerencsére a kábeleket amúgy nem bántja, csak akkor nem tetszett neki, hogy én folyton a géppel foglalkozok
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
válasz
cornfake #1092 üzenetére
Köszi a támogatást!
Link megy:
[link]
Szerintem ari!Bár most elég normális pózban vanÉs képzeljétek el,ha megyek át látogatóba,odaszokott jönni és egyből hízeleg...
és PUMA dezodort használok(ez itt a reklám helye) és gyömöszöli a hónaljamat ruhán keresztől a buksijával!Szereti ezt az illatot
Fura,de tök érdekes...nem?! -
_Hunter_
őstag
válasz
cornfake #1087 üzenetére
Nagyon jó kép. Igazi kis hercegnő.
Ne is mond. Hisztiről tudnék mesélni. Velünk alszik de természetesen a takaró alatt szeretne mindig. Reggel kicsit korábban kell mint mi és már megtanulta, hogy okosan nekimegy az ajtónak igen kellemes hangja van tehát fel kell kelni, hogy kinyissam neki az ajtót. Visszafelé ugyanez.Imádom mikor este már ágyban tv-zek és a macska ezt eljátsza egymás után háromszor.
Ha nem bánjátok (miért is bánnátok) Rakok fel képet a testvéréről ami a nagymamámnál van igaz még kölyök kép, meg a Kedvesem családjánál lévő macsekról.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
cornfake #594 üzenetére
Iszonyat jó
. Az én macskám szerint is kényelmes a logitech bill (Bővebben: link) de a gép nem annyira szereti őt ezért.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest