- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
vzsryl #28326 üzenetére
Nekünk is van egy kinti 2 éves kandúrkánk ,de nem lesz soha nagy és húsos mivel aktív szabad lemozogja , hiába eszik rendesen. Nem volt az anyja se nagy fajta amúgy .A kintiek többségben ilyenek ,ha nincs gond velük esznek akkor felesleges izgulni. Néha szoktam féreghajtót adni azt nem árt ,ha ilyen vadászósak .
-
ariel96
aktív tag
-
kribe
őstag
válasz
vzsryl #13220 üzenetére
Ha egy helyre odapisilt nagyon gondosan fel kell takarítani a helyet hogy a legkisebb szagnyom is eltűnjön, lehetőleg valami citrusos illatú dologgal, vagy ha te tudod milyen illatot nem kedvel a cicád akkor olyannal. Ha csak picit is érzi hogy itt már pisilt egy macska -ő maga-, akkor megfelelőnek érzi a helyet és megint oda fog csinálni.
-
Dhampir
félisten
válasz
vzsryl #13215 üzenetére
Nem mindegyik cica szokja meg, az enyém is ilyen, katasztrófa bárhová is elvinni, igyekszem a "kínzását" és a figyelemfelkeltést elkerülni. Hosszasan egyedül hagyni sem jó a "szeparációs szorongás" miatt.
Remélem találsz rá jó tanácsot, ami számunkra is megoldást jelenthet.
-
ariel96
aktív tag
válasz
vzsryl #13171 üzenetére
Szia!
Én emailt írtam a cicák gazdijának, és gyorsan válaszolt.
Kedves, azt írta, megnézhetem a cicákat, ha tetszik elviszem, ha nem, akkor nem. Csak az oltás árát kéri.Én szeretnék cicát, de az anyagi helyzetünk jelenleg nagyon rossz. Lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy én még nem válaszoltam, egy ilyen kedves levélre.
Nem értem, mi a problémád ezzel az ajánlattal???? Mindenképpen drága cicát szeretnél????
Amikor idetévedtem a PROHARDVER-re, nekem is nekem estek... Igen rossz emlék ez a kezdet, de itt később is ki van téve az ember annak, hogy egyesek unalmukban gonoszkodnak...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
vzsryl #13173 üzenetére
A te ki(f)akadásod a fennakadás oka.
Hogy on is legyen: gazditkeresek.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vzsryl #13161 üzenetére
Mi itt vettük a mienket.(5 éve) Nem tudom most mennyi az ára. Kérdezz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest