- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Mukorka #12424 üzenetére
Nem nevetni: A Bioshock-ot régóta ki akarom próbálni. Úgy látszik ez az utolsó csepp a pohárban. Lehet nekiesek. Állítólag jó kis sci-fi.
Ed3r_X: Ha zavar a hancúr_kandúr úr, akkor érdemes lenne ivartalanítani
Igaz nálunk csajok vannak és így is pucsítanak, de talán könnyebb így mindkét félnek....
-
válasz
Mukorka #12329 üzenetére
Ok, levendula, vagy citrus, felirtam ezeket, korulnezek majd az uzletekben.
Nem olyan nagy helyseg es van is bele pakolva rendesen, csak ossze van dontogetve egy csomo minden, meg rengeteget kakal ott, szerintem oda jar klotyora.
Artani nem szeretnek neki, csak hogy ne ott piknikezzen.
-
válasz
Mukorka #12327 üzenetére
Hello!
Koszonom a tanacsaid!
Elso es utolso nem igazan megoldhato, elobbire energiam es penzem sincs nagyon, utobbi pedig, hogy nem szeretnek sajat cicat, inkabb kutyas vagyok.
Ezt a levendulat viszont megprobalnam, nem tudtam, hogy nem szeretik az illatat a cicak. Ezert is fordultam hozzatok a kerdesemmel, mert en egyaltalan nem ertek hozzajuk.
-
Dani82
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Mukorka #9020 üzenetére
Az én macskám egyből szól, ha valami baja van. Legyen akármilyen fáradt, álmos akármi. Nekem sosem hagyná így magát a macska, mert nem élvezné, az övé lehet hogy szerette. Macskák helyébe nem nagyon tudom beleképzelni magam, mivel nem ösztönlény vagyok, hanem ember.
MÁS:
Új hozzászólás Aktív témák
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest