Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt

-
venge
aktív tag
-
KTTech
veterán
Napi vidámság (remélem még nem volt...) van benne "némi" igazság
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venge
aktív tag
Na!
Ha minden igaz, pénteken megyünk Abonyba!

-
prannk
őstag
Baj ha a frontline-t felszívta a macska szőre?
Valamennyi menta bőrére is de a fele kb a szőrére ment.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984
üzenetére
Gyöngyösi állatkert?
-
Mawyx
őstag
Rutinos macskatulajként spaniferrel kikötöztem az asztalhoz az lcd tv-t. Kész szerencse, mert bejött egy légy, ilyenkor kö kövön nem marad

Nyugodtan jöhet egy baby, nálam minden vagy ki van kötve vagy le van ragasztva/csavarozva vagy el van téve
(#9283) wertigo1984: ez nagyon cukker, én anno Shone-t dajkáltam, bár akkor már 20kg-s volt

-
wertigo1984
őstag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Cukik nagyon, es budosek de akkoris kaptak puszit tolem.

Az apjukat Zimbat mar vagy 4 eve simogattuk akkor o mar majdnem fel eves volt, van is otthon kep rola valahol, elokukazom. Februarban az elso gyermekeit simiztuk, egyiktol nyelvest kaptam az arcomra, a mostani alom a 2. neki. Amugy d.e.10tol delig, majd 14 oratol 16 oraig lehet oket simogatni.
Ma rengetegen voltak. -
SUPREME7
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
kiccccicák
Ilyenkor még aranyosak 
-
SUPREME7
őstag
Ne is mondd, első macskuszunk mikor beköltözött, kapott mindenféle játékot, labdát, csörgőt, egeret, fekvő párnát, szóval egy vagyonért minden sz@rt, de egyik se kötötte le fél percnél tovább, az ágya helyett a mi ágyunkat használta, de végül megtaláltuk a legkirályabb dolgot ami végül lekötötte huzamosabb ideig és nulla költsége van: összegyűrt vastag cellux ragasztószalag. Hozzáragadt a mancsához, aztán mikor elkezdte rázni a mancsát, a ragacs elrepült és szaladt utána, és ezt addig csinálta amíg még ragadt

-
Mawyx
őstag
Van neki minden
de én többet birizgáltam öket amikor mutattam neki mint ö
Nejlonzacsi, mosogatószivacs, kábelkötegelö, madártoll és szekrény tetején ücsörgés, más nem érdekli.
zacsiban1
zacsiban2
zacsiban3
Kukac, gyere enni.
Édes vagyok, smemi kétség
-
Mawyx
őstag
Igen, csak egy van és már nem merek másikat hozni mellé, mert fúj minden cicára amikor itt a házban találkozik másik macsekkal. Napközben dolgozok, igy egyedül van, de általában ugyanabban a pozban találom amikor hazajövök, tehát végig alszik. Néha megeteti a plüssállatát, becibálja a konyhába
, amikor vidékre megyek a szüleimhez, régen hordoztam magammal mint egy kisbabát, de nyáron nagyon meleg volt, igy le is szoktam erröl és mégis elvan. Attól hogy nem tudok vele lenni egész nap, még sokkal jobb dolga van mint rengeteg cicának. Van gazdija, kap enni-inni, jó helye van. 
-
Dani82
senior tag
igen de kint elmaszkalnak,bogarasznak es nem utolso sorban tobb macsek van. mar vondoltam ra h veszek neki egy kis baratot. de ket macska dupla macera meg lehet ki se jonnenek egymassal

hat azzal nyugtatom magam hogy alszik sszepen. reggel sietek haza hozza.
utalom hogy lelkiismeret furdalasom van emiatt
-
Mawyx
őstag
Nagyszüleimnek midig voltak macskáik, de kinti cicák voltak. Ha ezt nézzük sose voltak abajgatva. Reggel kaptak kaját meg nem tudom mikor etették öket, aztán egyedül voltak, nem volt simogatás meg játék. Persze én is sietek haza az enyémhez és rossz volt nyaralni menni nélküle. Amikor hazajöttem még a wc-re is jött velem, nem szállt le rólam egy percre se
Kaja közben is be-bejött a konyhából és megnézte itt vagyok-e még 
-
Dani82
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
mert sajnos ne igazán bírja a macsekot a párom. emiatt már majdnem szakítottam is vele, de aztan meggyoztem magam, hogy emiatt nem biztos h egeszseges kidobni egy nőt
Csak a szőre idegesíti, hogy tényleg ott van mindenhol, hiába porszívózóok 3 naponta, sajnos ez ilyen. akinek nincs macskája vagy ne szereti őket sose fogja megérteni. tehát át nem akarom vinni.bbuffy: sokat alszik ő is nálam pont emiatt, de heti 1-2x én megyek át, csak ilyenkor tök lelkiismeret furdalásom van szegény miatt

-
Dani82
senior tag
Szerintetek a macsekomnak mi lenne jobb?
Egyre többet van egyedül, mert az alap, hogy napközben egyedul van, mert dolgozom. Delutan hazajovok, ilyenkor megetetem megsimizem, kicsit játszom vele, de sokszor előfordul, hogy az új páromnal alszom, azaz délután hazajövök, picit próbálok vele foglalkozni, aztán 6-7körül elmegyek megint és csak reggel jövök haza.
Igaz ilyenkor igyekszem minél hamarabb hazaérni, és még ha dolgozni is megyek, inkább felkelek egy órával hamarabb, hazajövök megetetem és úgy indulok melóba.
Hetente kb 3 éjszakát egyedül van, napközbe meg majdnem minden nap.
Nagyon sajnálom szegényt, mert imádom csak félek, hogy nem jó neki. Átvihetném anyámékohoz ilyenkor, mert itt laknak nem messze, de ott ne szeret lenni, mert másik macsek van ott és fújnak egymásra és idegbeteg lesz ott. igaz legalábbb nem unatkozna
Szerintetek? -
greenity
senior tag
Drága cicánk, Antikék, szokása, hogy nem hagy az ébresztő után visszaaludni.
Elsőnek odamegy ahhoz, akinek megszólal az ébresztője, paskolással próbál ébren tartani
ha ez nem megy, akkor ráfekszik az illetőre, hátha, akkor jobban észrevesszük, hogy fel kéne kelni.
Amint hallja, hogy valaki más megmozdul spuri át a másikhoz, és ezt egészen addig játssza, amíg valaki nem ad neki enni.Ha nem kelünk fel időben, akkor pedig nekiáll nyávogni, szintén addig amíg nem kap enni

-
wertigo1984
őstag
-
Hegasus
senior tag
nyomok én is néhány képet a kis disznó hercegnőről

az egerével (majdnem mindenhová cipeli magával)
csipog egyet
kéreti magát -
Vasinger!
nagyúr
Honnan veszitek, hogy bbuffy szerepel a képen?

-
prannk
őstag
Mivel fürdetitek a kis baszadékokat?

Van valami jó kórokozó elleni?
-
bbuffy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez nãlam megdőlt mert annyira nem szimpatizál vele. Mondjuk nem zavarja ha vizben fekszik, az tuti. De a tálkából is kipacsálja rendszeresen, viszont direktbe nem kedveli.
-
djdaniel
senior tag
válasz
AlexWolf
üzenetére
ez nálam felejtős, mert így is elviszi állandóan a mosogató szivacsot ha előfelejtem és még jobban rá szokna

amúgy az én macskám main-coon keverék.bbuffy ; sima vízzel mertem csak kipróbálni, rá fújtam nem hatotta meg a dolog, sőt tovább játszott a mosogatóban, ezt a macskát az se zavarja ha tiszta vizes.

-
bbuffy
senior tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Nálunk bevált, a macska sem utál, igy ajánlom. Akit érdekel kipróbálja. Ha szemtelen a macska, puszival nem lehet megoldani. Kicsit túl van ez spirázva, a macska nem fog megsértődni egy két vizpermettől.
a bolti spray sokat nem ér.De persze ettől lehet másnál nem válik be hisz a macska is ezerféle lélek.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Azt tippet olvastam, hogy pl dobd meg egy nedves szivaccsal, amikor éppen rosszat csinál, így nem köti hozzád a dolgot és később nem fogja azt tenni, mert nem akarja, hogy a nedves szivacs tarkón vágja...
Na most ez Pixelnél nem nagyon jött be, mert Main-Coon lévén tisztára megőrült a nedves szivacstól (meg úgy általában ő úgy gondolja, hogy ha valami vizes, az csak jó lehet), és kb azonnal elkezdett vele játszani. Ami azt eredményezte, hogy az egész lakáson végig lett húzva egy csurom vizes szivacs.
-
SUPREME7
őstag
Inkább fújja pofán amikor jól érzi magát, hogy megijedjen, és téged is mint gazdát, rossz emlékekhez társítson? Ezt inkább akkor szokták alkalmazni amikor durva a macsek, támad. Olyankor tudja, hogy "na ezzel nem kötekszem többet". Szerintem sokkal barátságosabb megoldás a spray.
-
bbuffy
senior tag
válasz
djdaniel
üzenetére
Nem kell az a spray. Sima kis ikeas virágspriccni, bele egy evőkanál ecet vagy citromlé és felhúzni vízzel. Nagyon gyorsan leszokik róla ha mindig lespricceled ha épp ottvan v felugrik. Egy idő után elég ha ott a spriccni v csak a hangját utánzod. 100% sikerbiztos recept.
-
szerintem a canesten nem jó rá, bár ártani biztos nem árt, csak vékonyan kend le nehogy lenyalja. Amikor mi pixelt elhoztuk a tenyésztőtől, nagyon gombás volt a füle, ott kapott el valamit. azóta mi oltatjuk gomba ellen, minden évben. meg kapott valami kenőcsöt is. Ez valami speckó macska vagy kutya gomba, lehet jobb lenne elvinni dokihoz.
Nekünk kb 2 hónap volt mire elmúlt
-
prannk
őstag
Ma megnéztem lámpával a fülét és nem láttam benne ilyet:http://www.noeallatotthon.hu/gallery/pics2/midi/fl3.jpg
Még hasonlót se. Olyan mintha kicsit koszos lenne.
Viszont a füle vége hámlik,meg vakarja. Akkor mi a baja?Mivel lehet tisztítani a fülét? Kamilla teával?
Vagy élősködök elleni samponnal?
-
djdaniel
senior tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Á köszönnöm!

holnap napon beszerzek egyet belőle
Nem szoktam bántani a macskát, inkább ő szokott engem mikor rá jön az 5 perc, neki ugrik a lábamnak vagy a fejemnek

amúgy tök aranyos macska, mikor hazaérek leülök oda ugrik az ölembe és dorombol, vagy felmászik a hátamra és nyalja a hajamat
Mawyx ; mindent amit lehet elpakolok a szekrénybe tányér, pohár...stb
de akkor is ott marad az asztal, és az asztalterítő.
eddig 1x láttam hogy belevizelt, azóta nem, de mindennap kifertőtlenítem domestosal.bár ezt a mikrós öltetett köszönnöm

-
SUPREME7
őstag
-
Mawyx
őstag
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan neveljem meg a macskát

állandóan felmegy az asztalra, bele fekszik vagy beleül a mosogatóba ha látja hogy folyik a víz, és hiába veszem ki belőle azonnal vissza megy

sőt láttam kb 2hete hogy belevizelt a mosogatóba
Most amúgy is nagyon oda kell figyelnem a higiéniára mivel hétfőn volt szájsebészeti műtétem és nem akarok valamit elkapni a macskától ( össze nyal, és jár mindent)

-
-
Hegasus
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984
üzenetére
Be akar menni.

-
Kidus
őstag
-
venge
aktív tag

-
wertigo1984
őstag
Jopofa, kis angol nyelvismeretet igenyel.

-
KTTech
veterán
-
3shae
senior tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Igen, ő az - látom figyelsz

Eszik, alszik állandóan. Na meg rosszalkodik. Most szedtem össze a konyhában a paprikás puffasztott kukacot
Kikupálódott az biztos mert jó húsban van és a csipa is egy hét után eltűnt a szeméről (kamillás főzettel kezeltük)Bbuffy: az anyukája csincsillaperzsa az apja pedig ismeretlen, valószínűleg egy helyi menő kandúr

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984
üzenetére
Hehe

-
3shae
senior tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Valóban még az is lehet

Dobok már én is egy képet a cicámról, lássátok ti is milyen szép.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Hardverfogócska a kertben
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahogy latom o sem igazan marad nyugton. 
Ilyenkor még aranyosak