- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
User_2
tag
az ásványokat inkább a talajba, nem a tetejére, szóval csak úgy kiszórni mint a magot , vagy a sót a vajaskenyérre, nem célravezető.
gyephez már nem értek, elengedtem
a ráfordított energia-idő-gondoskodás / használati érték extrém alacsony
szép az nagyon lóherével is, elég ha az indákat feltéped a gyepszelleőztetővel, de csak akkor, ha a gyepszellőztető nem kapálja ki a füvet is gyökerestől. szóval inkább gereblyével, ha van rá alkalmas gereblye a háznál. a rugós gyepszellőztető is lehet hogy jó, nekem csak késes van. -
User_2
tag
-
Rive
veterán
Aldiból volt egy 'gardenline' márka, az bevált: mindenmás olcsó 10k alatti kütyüből (, noname, Tesco, Obi, de még a Gardena is) pedig eltemettünk már egy kazallal (legtöbb egy szezont se bírt ki).
-
Thocy a ZAGY
tag
Ez mondjuk igaz, már közepes szélben sem működnek megfelelően, pedig egyébként tök jó ötlet a többnyire szögletes kertekbe a négyszögesőztetős öntözőrendszer. Nekem is az van, egyelőre még húzom vele, de ha egyszer cserélem nálam is valószínűleg a T200 lesz a nyerő.
Földfeletti rendszerhez a Gardena 6 utas vízelosztó példálul teljesen jó lehet. Kell hozzá pluszban egy programozható öntözésvezérlő (tizenezertől indulnak), de kézzel is lehez nyitni/zárni a vizet, csak az macerásabb. A vízelosztó teljesen mechanikus, amikor megszűnik a nyomás, kapcsol a következő körre és ha újra jön a víz, azon folyik tovább. Egyszerű és nagyszerű.
-
Dorian
félisten
Amit én szoktam venni, az elvileg kovászolni való, de mi nem szeretjük a kovászos uborkát, nyersen szoktuk enni. Finom és sosem volt még keserű. Brutális hozama van, termésidőszak alatt alig tudom szétosztogatni szomszédoknak, kollégáknak. Így igazából arra kell figyelni, hogy még értelmes méretben leszedje az ember (úgyis terem annyi, mint a dög), mert ha belül már nagy a magház, az nem olyan finom.
-
Rive
veterán
A lágyítók dolgában: nem mindegy, hogy naponta új (eldobható) műanyagcuccból számolod a közvetlen érintkezéssel felvételt, vagy hosszú távon már többszörösen üresre sz*pott talán-forrásból nagy köztes tömegben eloszló és ott bomló cuccról van szó.
Az egész dolog úgy általában elég súlyosan túl van lihegve, de aztán a kerten keresztül nézve már abszurd is, valahol a homeopátia kaliberében.
-
ncc1701
veterán
Fenti linken van mindenféle idom. Megcsinálod a gerincet vastagabb csőből, arra teszel kis csapokat az egyes csepegtető szalagok elé. A szalagokat ahogy néztem, nem praktikus hajlítani, én azt egyenesen vinném.
Amúgy nem tudom, miből van, de vagy ez, vagy a manuális locsolás. Ez mindenhol valamilyen műanyagból van. -
lemmy71
őstag
Szerintem is nyomás kell neki. A csepegtető szalag olyan 0.3 -1.5 bar között dolgozik, ha az esővíz tárolót felemeli 2 méter magasra, akkor már működik a rendszer.
Amúgy fóliákba én párásított tennék, akár ez az olcsó szett is eléglenne abba a fóliába, persze egy szivattyúval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged