Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz MCGaiwer #5751 üzenetére

    Patika állapotban legyen egy vetítő nálad és nálam 14 napig.

    Én verek bele napi 13 órát, ami azt jelenti, hogy összesen 182 óra lesz benne 14 nap alatt. Egy vetítő izzójának általában 3.000 óra az élettartama. Nem sok a 182 a 3000-hez képest, de nem elhanyagolható, kb. 6%-ot jelent. Ezt a vetítőt, már nehezebb lesz eladni.

    Te 14 nap alatt raksz bele 1 órát. Ez az idő nem jelentős, elhanyagolható, ezt még arra is foghatja a kereskedő, hogy ki kellett próbálnia, hogy nem hibás-e a készülék... bla-bla.

    Félreértés ne essék, nem vagyok kereskedő és én is éltem már a 14 napos elállással, de nem mindegy, hogy az ember hogy áll ehhez a dologhoz. Ez egy nagyon jó lehetőség, de ne legyünk pofátlanok és ne éljünk vele vissza.

    A projektor topikban az egyik fórumtárs úgy ajánlgat vetítőt, hogy vedd meg nyugodtan az "xyz" típust, használd 14 napig, ha nem tetszik, aztán küldd vissza, ha mégsem jön be. Nincs ezzel semmi baj, ha tudjuk, hogy hol a határ.

    A számítógépeknél is meg lehet állapítani, hogy hány üzemóra van a gépben. Nem mindegy, hogy 10 óra vagy 100 óra 14 nap alatt.

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák