- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
mephi666 #24743 üzenetére
Sajnos nem vagyok gyakorlott benne, hogyan megy az, hogy még a perköltség is valaki más nyakába kerüljön. Biztos mindig rá lehet azt terhelni valakire?
Egy polgári peres eljárás évekig tart el a mai világban. Ha évekig igényli a figyelmemet, lehet, ezt inkább eleresztem, mert annyi méreg a hétköznapjaimba, hogy annyit nem ér meg ennyi pénz.
És a per megnyerésével kapcsolatban is van egy olyan félelmem, hogy nem kell neki megnyerni, elég, ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy nem használhatok fel ilyen kicsi csalás esetén indokolatlanul készített felvételt, vagy valami olyasmire hivatkozva félre tolnak valamit.
Az egyetlen pont, ahol az illetőt elmarasztalhatják, hogy neki jövedelme keletkezett, amit szerintem nem fog bevallani, és egy kicsi értékű adócsaláson elkaphatják. Elvileg nincsen jogalapja annak, miért került az én számlámról pénz az övére. Viszont nem biztos, hogy kell olyannak léteznie.
Ezt a szénaboglyát én mind kibogozni rendesen kevés vagyok, azért is gondoltam itt megkérdezni, hátha van valami bölcsesség a helyzet egészére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest