Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigaADSL
tag
Sziasztok!
Most volt dolgom egy iPod mini 4gB-os ketyerével és én szétmentem ezen a technikán, szinte hibátlan annyira jó hogy mindent lehet vele az ébresztő órától kezdve a játékig ami csak létezik mindent tud ez a szerkezet.
A legjobban az tetszettt hogy mondjuk egy két órás mixet tudok akár a közepétől is hallgatni és nem kell félnapig nyomni a gombott hogy oda tekerje ahhoz a részhez. Hát meg mindent tud amit akarok én is beújítok egy ilyet azt hiszem.
Külön jó az hogy volt vmi baja ilyen szervizjel meg az Apple logo villogott, és leültem és az aplle oldaláról egyból le lehetet szedni hozzá a progit amivel kijavítható volt a hiba és utánna ugyanúgy működött nem kellet szervízbe vinni, vagy hasonló dolgok.
Egyetlen NEGATÍVUM: hogy ez a fülhallgató amit adnak hozzá gyárilag ez pont annit ér hogy a csatlakozóját megfogva megpörgessem és eldobjam és közben gyönyörködjek benne hogy milyen szépen repül. Nagyon gagyi meg leis volt eléggé harcolva de szánalmas akkor is. Mindezt azért modom mert kipróbáltam az enyémmel Philips HDD-65 zenecsoda fülesével és kb 10* szebben szólt nem torzított vagy ilyesmi.
Összegezve: a lejátszó egy csoda abszolút megéri az árát de a füles egy sörös kupakot nem ér. (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- MSI CLAW A1M + Tok
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest