- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
La Palma #164 üzenetére
> Én már megtaláltam az iPod gyengéjét (pedig megrögzött apple-s vagyok)
- egyrészt nem tud egymás után szünet nélkül lejátszani két számot.
E cikk szerint Bővebben: link a Rio Karma kivételével semelyik sem tud gapless lejátszást. Nem tudom mennyire aktuális a cikk, de az én gminimet is beírhatják. Az sem tud sajnos.
> Régen a Sony gyártott összecsukható füleseket, de sajna ma már
nem. Pedig azok voltak az igaziak
Sennheiserben vannak összecsukhatók! Vegyél olyat, nagyon jól is szól. A PX 200-as biztosan összecsukható (én ilyet vettem), de asszem a PX 100-as is. Be lehet fordítani a hangszórókat, és a két szárát be lehet csukni. Összecsukva az ingzsebben is elfér. Sajnos kicsit drága, de én nem bántam meg, nagyon szép hangja van, bár kicsit halkabb lett. A 200-as 12e körül van, a 100-as 11e körül. Asszem csak annyi a különbség, hogy a 100-as nyitott (kihallatszik hogy mit hallgatsz/behallatszik a külső zaj), a 200-as zárt (a külvilág megszűnik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest