Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leewi

aktív tag

válasz Tas #1208 üzenetére

..
    reméltem legalább változik a helyzet..majde eccer..
    hasonló utat jártam végig csak az A4 kft.-vel és fülhallgató csere ügyben..nem akarták gariztatni (recsegett - a népbetegség) mert hogy bíztos én rontottam el..teszem hozzá ekkor már mindeneki (apple-ös) tudta, hogy van egy hibás széria és azok közül nagyon sok megy vissza..de ők nem..
    de jön a mentsvár..régebb HDSYS mostanság már IMC kft.(hivatalos importör) és ők foglalkoznak a nemzetközi gar.-al is..rászoltak az A4-re és hipp-hopp egyből lett garancia és cserélték..
    kedves honhazánk még mindíg ott tart, hogy kell valaki 'felülről' aki megmondja, hogy miképp is működnek a dolgok és akkor cselekszenek..sajnos..de majd a jEU változtat..;]
    ellenben a a sérülésekre nagyon kényes az egész apple garanciáztatás..így nagyon huzzák amilyük van ha egy kicsi sérülés is díszeleg rajta..függetlenül attól, hogy van szervíz menű és gondolom a hozzáértők megtudják állapítani, hogy mi is lehet a baj..

mindent bevizsgálásra vesznek át..kell az idő míg lesszállítják a cserealkatrészt..:B

legrosszabb esetben egy unalmasabb napodon elruccansz Sogorékhoz és az első apple boltban segítenek rajtad..(megtörtént már párszor..) de azért elöbb érdeklődj..:))

Új hozzászólás Aktív témák