Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
..
reméltem legalább változik a helyzet..majde eccer..
hasonló utat jártam végig csak az A4 kft.-vel és fülhallgató csere ügyben..nem akarták gariztatni (recsegett - a népbetegség) mert hogy bíztos én rontottam el..teszem hozzá ekkor már mindeneki (apple-ös) tudta, hogy van egy hibás széria és azok közül nagyon sok megy vissza..de ők nem..
de jön a mentsvár..régebb HDSYS mostanság már IMC kft.(hivatalos importör) és ők foglalkoznak a nemzetközi gar.-al is..rászoltak az A4-re és hipp-hopp egyből lett garancia és cserélték..
kedves honhazánk még mindíg ott tart, hogy kell valaki 'felülről' aki megmondja, hogy miképp is működnek a dolgok és akkor cselekszenek..sajnos..de majd a jEU változtat..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ellenben a a sérülésekre nagyon kényes az egész apple garanciáztatás..így nagyon huzzák amilyük van ha egy kicsi sérülés is díszeleg rajta..függetlenül attól, hogy van szervíz menű és gondolom a hozzáértők megtudják állapítani, hogy mi is lehet a baj..
mindent bevizsgálásra vesznek át..kell az idő míg lesszállítják a cserealkatrészt..
legrosszabb esetben egy unalmasabb napodon elruccansz Sogorékhoz és az első apple boltban segítenek rajtad..(megtörtént már párszor..) de azért elöbb érdeklődj..
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)