Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Pro
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
igen, ezt az iPod élmény meg életérzés dumát sokan felhozzák... hát én erre nem vagyok vevő, de ez szubjektív.
nem tudom ismered-e konkrétan a Sony NW-HD5 lejátszót, engem meggyőzőtt. nem színes a kijelzője, nem tapigombos (bár én inkább nyomkodok normális gombokat, minthogy huzogassam az újjamat körbekörbe), nincs benne rádió (ez ugye ismerős), viszont 30+ órát megy egy töltéssel, cserélhető az aksi és jobban szól mint az iPod, érdemes megnézni, az amúgy iPod-buzi cnet-ről [link] . idézek: ''...But it was the brand-new Sony NW-HD5 that consistently ranked number one, delivering MP3s ''with a crispy warm seal.'' Which consistently ranked last? Apple's iPod Photo.''
egyediség? az eladott mp3 lejátszók 3/4-e iPod.
élmény? azt hiszem ha veszel egy iRivert, iAudio-t, stb. ott is meglesz az élmény, az újdonság varázsa, az elégedettség.
na nem akarok én az iPod ellen fellázadni, mert volt a kezemben egy 5G-s darab, és meggyőző volt a gyors kezelés, a vékonyság, a nagy kijelző ... nagyjából ennyi. az egész inkább egy divat, de könyörgöm, ha zenelejátszót akarunk venni, vegyünk figyelembe objektív dolgokat is. ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- WAGNER SteamForce gőzölős tapétaleválasztó (2000W 50g/min) / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest