Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaktyuk1
csendes tag
Szia Szia!
Eloszor is koszi a gyors valaszt!
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-78lmt-usb3rev_41/
A problema az elso logitech eger bedugasa utan jelentkezett, a regi es az uj alaplapnal is. Tapot csereltem azota es nem dugtam fel azt az egeret a tap csere ota. Tehat vagy az eger tette tonkre az uj alaplapot is, mikor eloszor osszeraktam a gepet, vagy a regi tap.
Egyebbkent, ha leveszi valami az aramot az usb-tol az mi lehet??
Vegig vizsgalgatom amennyire szemmel lehet majd illetve, ha software-sen lehet.
Most erkezett nem olyan tul reg meg a 4 pin-rol 8 pin-re a convertetem es fel is dugtam. Ugy erzem azzal meg egy kicsit rosszabb lett a helyzet. Surubben es tobbszor is egymasutan is jelentkezik a problema. olyan 5 percenkent jelentkezik. Esetleg ez mond-e neked valamit. Mi frissithet, vagy mi veheti el az aramot 5 percenkent? Ja foleg jatek kozben jelentkezik, akkor surubben, de a firefox-ozas alatt is. Azert irtam igy, es nem bongeszes, hogy egybol tudd is mit hasznalok.
Olyankor talan egy kicsit ritkabban.
Ami bossznt meg, hogy a billentyuzetem meg nem csinalja es az is usb-rol mukodik es meg talan nagyobb energiat is visz hisz Logitech G105.
Amit meg ki fogok probalni az a videokartya kivetele es az alaplapi hasznalata. Hogy kizarjam a videokartya problremat.
Ja csak akkor jelentkezik, ha hasznalom az egeret. Tehat akkor, ha nyugalmi allapotban van akkor nem jelentkezik. Pedig ki van kapcsolva a winfosban, hogy felfugeszthesse a mukodeset az usb eszkozoknek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest