Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz ONE-T #1011 üzenetére

    Szia,
    Szerintem mindenféleképpen érdemes megvenned.A lap megbírkózik az fsb-vel lazán 300mhz-ig,sőt még afelett is van állítási lehetőséged. Ha újan veszed a lapot,akkor valszeg rev 2.0-ást kapsz,amiben a feszültségeket már százalékosan lehet csak megadni,nekem anno még rev 1.1-es volt,ott konkrét V értékeket lehetett megadni.
    FSB,etc. állítási lehetőség pedig van a lap biosában,de csak úgytudod előhozni,ha a biosban megnyomod a Crtl+F1 billentyűkombót,ezután tudsz ht szorzót,fsb-t,ram osztókat,időzítést,command rate-t,feszültségeket,stb. állítani.Volt dolgom már ilyen 2800+ S754-es sempronnal,igaz más lapban. Az már E6-os , Palermo (Venice-256 cpuz 1.31 szerint) magra épült és egy 13k-s asrock lapban mindenféle feszemelés nélkül hozta elsőre a 8x250-et gyári hűtővel. Azért csak idáig próbálkoztam,mert egy ismerősnek raktam össze konfigot és nem akartam az egekbe rántani. Sztem ki fogod tudni szinkronban hajtani az 500-as hc-ket.

    üdv
    Balinov

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák