Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ribizly
üzenetére
A méret irreleváns szerintem, pl. az AD700-é az egyik legnagyobb, amit valaha hallottam, de abban semmi pontosság nem volt, teljesen önkényesen húzta szét
Ketté kell választani a dolgot szerintem: pontosat/élethűt szeretnél, vagy valami látványosabbat, körülölelőt. Az AT-k többnyire az utóbbit tudják. -
Dave™
nagyúr
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Nem hallgatok rockot, így ezt passzolom. A hangja enyhén meleg (tényleg csak nagyon enyhén), viszont kellően élénk is, a sebességével sincs gond. Egy DT990Pro után nagyon más lenne, az egészen biztos. Akármeddig hallgatható, nincs benne semmi zavaró. 50-ért szerintem nincs ellenfele.
ribizly: eléggé széthúzza a teret, valószínűleg emiatt van.
-
ribizly
veterán
Megtaláltam az A1000Z gyenge pontját: az imaging.
Elmossa a határokat a különböző pozíciók között. Ez egyészen addig nem tűnt fel, amíg nem hallottam egy jó példát egy DT1770 review-ban erre, majd meghalhattam mind a két fejessel és bizony a kanyarban sincs ahhoz képest, mint ahogyan ezt a DT1770 valóban prezentálja. -
Dave™
nagyúr
válasz
Pete55555
üzenetére
Korábban 70 volt ez a NAD. Annyiért is a legjobbak között volt a kategóriájában, jóval többet kellett költeni ahhoz, hogy tényleg jobbat kapj. Nagyon egységes és zenei a prezentációja, talán emiatt is emelkedik ki annyira. A külseje elég véleményes, a kényelme pedig szintén nem a legjobb. Nem borzasztó, de ebben könnyen találni jobbat.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Beyerdynamic DT 990 /600 OHM -os fulesrol mi a velemenyetek? Konkretan erre kerdezek ra, mert baratom 1 ev utan eladna. Sound Blaster ZXR kartya van a gepben, az hajtana meg. Zene es jatek, foleg szimulator -ra lenne hasznalva(rift fulesei helyett).
Egy Asus Vulcan ANC -t valtana, amit nagyon nem szeretek. Fulem megfo benne, es nem is szol szepen.
-
Pete55555
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
Na igen, az úgy látom újonnan 50 körül van, bár használtan nyilván olcsóbb, egyébként szimpatikus.
AD700-ról nézek tesztet, állítólag kevés a baszusa... ezt nem tudom pontosan mennyire kevés, azért szeretem, ha van

(#75082) Bodz
(#75080) Pete55555: Mennyire nincs lefixálva? Mondjuk egy zseniális NAD Viso HP50 50-ért?Az 50 már kicsit talán túlmutat a határon, erre még aludnom kell párat, de talán beleférhet. Nem tudom a fentebb említett a550Z-től miben jobb/másabb ez a NAD? Számomra ismeretlen a márka, persze ettől lehet jó, annyira nem vagyok benne az audiofil körökben. Utána olvasok.
Kérdés, tudom off
: Fejhallgató erősítő/DAC ilyen kategóriában nem szükséges, úgysem hallanék semmi különbséget?
Ahogy írtam, jelenleg alaplapi hangkártyáról üzemeltetett Genius 1250-ről tudom hajtani, vagy a monitor kimenetéről. A monitor hangját én szebbnek hallom (ugye az HDMI-n digitális jelet kap), a Genius viszont értelemszerűen jobban kihajtja - hangosabb a HD2000 vele. -
Bodz
nagyúr
válasz
martin1369
üzenetére
Mi volt vele a gond? Tartósságra még nem érkezett panasz eddig.
(#75080) Pete55555: Mennyire nincs lefixálva? Mondjuk egy zseniális NAD Viso HP50 50-ért?
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Fontolgatom mostanában, hogy új fülest vegyek. Jelenleg egy HD2000 van, de úgy gondoltam feljebb lépnék

1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
100% itthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás 70% Játék 30%
(Zene mindenféle, tényleg, csak langyi POP-ot, meg komolyzenét nem hallgatok)
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20-30,000 körül mondjuk, de nincs lefixálva.
4.) Új vagy használt?
Akár használt is
5.) Circumaural vagy supraaural?
Mindenképp Circum
6.) Zárt vagy nyitott?
A HD 2000 karakterisztikájával nincs bajom, szóval azt mondom zárt, de nyitottól sem zárkózom el.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Enyhe V vagy semleges. A túl sok magas zavar.
8.) Honnan vásárolnál?
Bárhonnan, de preferálnám a belföldi vásárlást.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Genius 1250 2.0-ról, vagy a monitor kienetéről szoktam hajtani - és ez generálna egy másik kérdést, ami nem ennek a topiknak a témája
Olyan füles kellene, ami érezhető/hallható előrelépés lenne a mostanihoz képest. Ehhez jó lenne tudni, mekkora összeget kellene rászánnom, illetve kell-e gondoljak valami fejhallgató erősítő/DAC-ra?
Hirtelen az ajánlott listából az ATH-M30X-en akadt meg a szemem.
De majd ti javasoltok, amit előre is köszönök
-
válasz
galaktikus
üzenetére
axv-en és a hardveraprón is hirdetnek egyet épp
-
Dave™
nagyúr
válasz
Rotcsa
üzenetére
Az eredeti párna egyébként is hulladék minőségű, kb. 2 év után elkezd foszlani a műbőr borítás róla. Ha annál vastagabbat találsz, akkor több lesz a magas, kevesebb a mély, ha meg laposabbat, akkor fordítva (általában ez a helyzet legalábbis). A belső átmérőre érdemes még ügyelni, az se legyen kisebb. Én is vettem anno aliról utángyártottat, de én se voltam maradéktalanul elégedett. Aztán inkább eladtam, egyébként sme volt a szívem csücske.
-
Rotcsa
tag
AKG K550-emhez vettem utángyártott, 3000 Ft-os fejpárnákat és a hangja a fejesnek teljesen megváltozott!
A lágy, finom, szolíd kiegyensúlyozottság felől elmozdult a dinamikusabb érzés felé. Az alig észrevehető basszusból lett egy fülbebaszás!
Elég érdekes.... Aztán volt aki írta egy youtube-os kommentben, hogy az eredeti az AKG supporton keresztül valami 15.000 Ft!!! Ez a tény azért sokkolt rendesen, tekintve, hogy a fejes ára kb 45.000 Ft volt! Az ár 30%-a csak a párna lenne? Sose gondoltam volna, hogy ennyit számít!A kérdésem, hogy vehetek-e valahol rá minőségibb, de azért nem eredeti fejpárnákat?
Tetszik, hogy dinamikusabb lett, mert végül is én nem stúdiózok vele, csak otthoni felhasználásra tartom.
Lényegében a kettő közötti hatást akarok valahol elérni.... -
fericske
addikt
Ott a pont. Hol tartanék ha néhány haverom ízlése után mennék?
Olcsó skullcandy füles vagy drága beats iem, meg drága beats fejes. Viccen kívül.
Közben meg nem is biztos, hogy tényleg tetszene, mert más az ízlésem, más a hallásom, a frekvencia toleranciám...
Ezek csak saját füleléssel derülnek ki. -
Bodz
nagyúr
válasz
martin1369
üzenetére
És te hallottad már?
-
törölt tag
válasz
galaktikus
üzenetére
Ezek elég más hangzásúak. A DT990 és DT770 V-karakter, a HD58x meg kiegyenlített. Ha utóbbi helyett keresel, akkor már inkább a DT880. De az is elég más lesz. Ha ragaszkodsz az itthoni rendeléshez, és HD58x-hez még hasonlóbbat keresel, akkor HD600. Alzánál most pont 100k alatt van.
-
MPeter87
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
990 Edition eddig talán minden Mediamarkt-ban volt kirakva, ahol voltam (nekem egyáltalán nem tetszett), úgyhogy ha útba esik egy, hallgasd meg. 58x-et is biztosan meg tudsz hallgatni valakinél, ha szépen kéred.
-
Exodius
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
Ha lehet, akkor hallgasd meg. Mindenki ezt ajánlja.

-
galaktikus
aktív tag
Most nagy dilemmában vagyok (vagy inkább még mindig).. Elvitték a használt fülest, úgyhogy lehet el kellene engednem a 58x Jubilee-t és venni egy Beyerdinamic DT990-et vagy valami ilyesmit.. Mindenképp nyitottat szeretnék. Mit javasoltok?
Az 58x-re azt mondják, hogy a 100 rugós fejesekkel bőven vetekszik, így gondolom egy DT770 meg 990-nél jobb.
Most akkor rendeljek külfödről 58x-et vagy vegyek itthon Beyert.. nehéz ügy 
-
törölt tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Az úgy true.

-
Bodz
nagyúr
válasz
martin1369
üzenetére
Beyerdynamic DTX 910?
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok.10-20 ezer ft között tudnátok olyan fejest ajánlani aminek tartós a kábele?Elégedett voltam hangzásügyileg a Superlux HD 681 Evommal de fél év alatt kétszer lett kábel cserélve és már többet nem akarok rá költeni.

-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata M50x-BT-vel? Kereso nem dobott semmit itt.Leszukitettem a kort a DT770 Pro 80 Ohm vs M50x-re, de kozben lattam, hogy kb +20k a BT verzioja is. Amit hirtelen talaltam Google-lel, ott azt irtak, hogy nagyon hasonlo a BT a simahoz hangzasban. Ha tenyleg igy van, lehet azt vennem..
-
Dorien
veterán
válasz
Pendragon911
üzenetére
-
Pendragon911
aktív tag
-
-
válasz
OPiiPO
üzenetére
Tényleg jó cucc lehet, csak azt nem értem, hogy a cikk írója már a sötét jövőbe lát-e
, hogy kb. 450 Ft-os eurós árfolyamon számol, mert az általa belengetett 300 eurós ár csak így jön ki, itthoni viszonylatban.
Egyébként most megnéztem a német Amazont, 400 Euro alatt ott se kapni újonnan. -
Audeze Mobius cikk az Indexen.
-
ZephX
senior tag
válasz
grider1033
üzenetére
Köszi a választ. Féltem, hogy tompa a hangja, de úgy látszik jogosan. Pedig a Xiaomi szokott meglepetéseket okozni.

-
Dorien
veterán
válasz
galaktikus
üzenetére
Persze, hogy ráterhelik, így jön ki 65k körül. Hacsak nincs nagy szerencséd.
Az AVX-es az jutányos vétel, várnod sem kell rá. Én inkább félek a dobozból újonnan kibontott daraboktól, mint a már használt, kipróbálttól.Pendragon911: Invotone HD2000, Superlux HD662 EVO
-
MPeter87
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
63ezer környékére jön ki mindennel együtt (150+15 USD szállítás, ezekre 27% áfa +5% vám +3500 Ft postai ügyintézés), ha onnan rendeled, +egy hónap várakozási idő.
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
mostanában felmerült bennem az igény egy fejhallgatóra, de minél többet tudok meg róluk, érzem, hogy egyre inkább elveszek a részletekben
A szomszédomtól kölcsönbe kaptam egy JBL Synchros E30-at, ami első hallgatásra, ami kb fél óra volt, zene és film vegyesen, meggyőző volt számomra, de már ennyi idő elteltével is érződött, hogy kicsit szorítja a fület és elég nehéz volt megtalálni a megfelelő helyzetet, amikor az érződött, hogy kényelmes és talán a legjobban szól. Kiindulásnak ezt a típust választanám, tehát ehhez mérten érdekelne, hogy mi lehet jobb választás, aminek nagyobb a párnázott része és talán könnyebben megtalálható a kényelmes viselethez szükséges állás.1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót: otthon.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni: alapvetően nagy százalékban zenehallgatásra, de elvétve filmezéshez is. Stílust tekintve alapvetően rock zene, insturmentális zenék, metal és blues (Yes, Pink Floyd, Dire Straits, Dream Theater, Mike Oldfield, Vangelis, Megadeth, Joe Bonamassa).
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg: 10e Ft körüli érték.
4.) Új vagy használt: új.
5.) Circumaural vagy supraaural: Circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott: zárt.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar: szeretem, ha van benne mély, de bizonyos esetben jó, ha a magasak is szépek, úgy gondolom, hogy inkább a kiegyensúlyozott hangzású válhat be, de ha van valami plusz basszus tulajdonsága, akkor az nem lehet hátrány. Mondjuk az erősítőn valamennyire megoldható a mély és magas hangok változtatása.
8.) Honnan vásárolnál: számomra legközelebb a MediaMarkt elérhető, ahol ki lehet próbálni bizonyos típusokat, de próba utána akár egyéb más online oldalról is be tudnám szerezni, ahol lehetséges, hogy olcsóbb.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád): alapvetően elsősorban Pioneer házimoz erősítőről szólna (VSX-324), lényeges, hogy legalább 2-2,5 méteres legyen a vezeték, hogy ne kelljen toldót venni. Másodsorban mobiltelefonról is hallgatnék zenét.
Egyéb igények: nem szükséges, hogy legyen rajta mikrofon vagy hangerőszabályozó, mivel csak zenehallgatásra és nem telefonálásra vagy chat-elésre használnám, a hangerőt pedig tudom állítani az eszközzel, amiről szól a zene. Úgy számolok, hogy napi használatra venném, de ez 1-2 óra/alkalom valószínű nem lenne több.Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
-
galaktikus
aktív tag
Egyszerűen nem tudom mitévő legyek.. Utána néztem a Massdrop rendelésnek, és nekem nagyon úgy tűnik, hogy ráterhelnek áfát, vámot, mindent ha véletlenül megrendelném az 58x Jubilee-t..
Vagy vegyem meg használtan azt ami avx-en van 55-ért..
De a használt cuccoktól félek.. -
Dave™
nagyúr
Véletlen vettem észre, hogy az elmúlt hónapokban lement a NAD HP50 ára 50 ezerre. Szerencsére ronda meg mérsékelten kényelmes, így lehet mást is ajánlani mellette zártban, mondjuk 100-ig.
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi Comfort fejhallgatóval találkozott valaki élőben? Arra gondolok amelyiknek Hi-Res tanusítványa van.
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok.
Van egy hyperx cloud fejhallgatóm és a fej párnája kezdi megadni magát. Van valami módszer amivel ez javítható vagy esetleg cserélhető? -
ribizly
veterán
válasz
galaktikus
üzenetére
Én több review után végül egy Samson C01U Pro mellett tettem le a voksomat. Ez egy kondenzátoros mikrofon és elég méretes. Ár/érték arányban az egyik legjobb, mert hangminőségben már egy elég jó belépő kategória, kb mindent fel lehet venni vele, akár egy demo-t is, bár én csak skype, discord beszélgetésekhez használom. USB-s, így ezzel nem kell sokat vacakolni, de ha komolyabb dolgokat akar az ember akkor érdemes normális (XLR-es) cuccokat nézni ehelyett, de az mindenképpen több eszközt fog így jelenteni.
Adnak hozzá egy tripod-ot, ami végül bevált. Van egy ilyen lámpaálványom is az asztalra rögzítve átalakítócsavarral, amiről be volt lógatva, de amikor halkan kell beesettével beszéljek rajta, akkor nem volt praktikus, mert a monitor mögül nem volt elég közel. Oldalról szokták még, ami amúgy nagyon kényelmes, de nálam nem volt opció.
Fontos még tudni, hogy bizonyos területről "hallanak". Azon kívül már jóval halkabb a dolog, de a megfelelő irányból elég jó a vétel. -
mandarini
csendes tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Sziasztok!
most vasarolnek fejhallgatot, imac en hasznlnam, klasszikus zene hallgatasara, 50.000 Ft koruli kerettel, kizarolag uj erdekelne, mit tudnatok ajanlani ? -
galaktikus
aktív tag
válasz
ribizly
üzenetére
Köszönöm a kielégítő választ, akkor szerintem minél előbb berendelem.
OPiiPO: Neked is köszi a tanácsot

Más: de ez már itt off, csak mert a mikrofonos topic haldoklik. Milyen mikrofont és állványt ajánlotok asztalra? Talán van itt olyan aki rendes mikrofont használ és van tapasztalata. Dinamikus mikrofonokat nézek, kb. eddig jutottam.
-
ribizly
veterán
válasz
galaktikus
üzenetére
Csodálkoznék, ha nem volna előrelépés. Akik eladják azok általában azért válnak meg tőle, mert van egy másik hasonló vagy felsőbb kategóriás fejesük már (pl. HD650/6xx) és kíváncsiak voltak mit tud ahhoz képest. Általában igaz, hogy kb azt tudja, mint egy 100k körüli nyitott fejes, csak olcsóbb. Talán a legtöbb támadás a magasait éri, mert ott lehetne még finomabb, de akkor már másik kategóriába kéne sorolni azt gondolom.
Számomra jobb élményt nyújtott, mint házon belül a HD600/660S, zártból meg nagyon zsebbe kell nyúlni (ha a NAD HP50-től eltekintek, akkor 150k alatt nem hiszem, hogy van bármi), hogy egyáltalán hasonlót találjon az ember.
Ez persze az én véleményem. Ha nem lett volna mellette 2 másik nyitott fejesem (csak mondjuk 1), akkor megtartottam volna. -
válasz
galaktikus
üzenetére
Ezzel sajnos semmi tapasztalatom nincs, itt kellene esetleg megkérdezni, hátha.
-
-
válasz
galaktikus
üzenetére
Miről hajtanád meg?Alaplapi hangkártya, hordozható DAP vagy valami asztali DAC/AMP megoldás?
-
galaktikus
aktív tag
Na úgy tűnik sikerül elpasszolnom a Senni G4ME ONE gamer fejesemet és arra gondoltam 58X Jubilee-re cserélném. Az hangban előrelépés jelent szerintetek? A G4ME ONE hangjával valahogy nem tudok kiegyezni.. Kicsit gagyinak érzem, pedig kurvára nem volt olcsó, úgyhogy igazából ezért jutottam arra a következtetésre, hogy lehet szakítanom kellene ezekkel a mikrofonos gémer fejesekkel..
-
válasz
gianni85
üzenetére
Jaja köszi. Hát nem nagy a tolongás.
Azért is kérdezem mert szeretnék egy zártat jó (vagy inkább ütősebb) mélyekkel az lcd2c mellé. Mert vettem aprón egy 668b-t és a mélyei nekem jobban tetszettek így elsőre. Szerintetek ez vagy egy 770 pro megfelelne? 668b magasai valamiért nem zavarnak, lehet mert nem a gyári párna van rajta. -
MPeter87
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
Avx-en van egy elado peldany.
-
gianni85
veterán
válasz
galaktikus
üzenetére
Massdrop exkluzív termék. Csak náluk kapni, vagy másodkézből.
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Sennheiser 58X Jubilee-t hol lehet vajon kapni?

Magyar forgalmazó nincs is? -
Sinesol
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Elvileg HE400/560-as variáns csak jobb minőségű gyártással, hangban azt mondják nincs lényeges különbség.
Mondjuk Amazonon és Headfinl azt írták elég soknál volt probléma egyfajta zörgő hang mélyben erőteljesebb zene mellett, meghaló diverek, sőt gyakran szétesik maga a fejhallgató, elenged a ragasztás... ez elég lol, tekintve hogy elvileg jobb minőség.
-
Spíler
őstag
AKG-t gyűjt valaki? K160/600 van elég jó árban.
-
-FreaK-
veterán
Hifiman Sundara $350, volt már? [link]
Joshua Valor-nál van egy review-ra, kíváncsi vagyok mit mond róla, egyelőre kiemelkedő ár/érték arányú szerinte.
-
A napokban volt róla talán pár szó itt-
-
ribizly
veterán
Brainwavz rounded párnái elég jók. 6k körül szokott lenni a műbőr, ami kitart jó darabig és egég nagy benne a hely. Van belőle XL, de ott csekkolni kell, hogy nem e túl nagy a fejesre.
Hangilag mindenképpen változtat a fejesen. Szóval ezt mindenképpen mérlegelni szükséges. -
törölt tag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
miután eladtam a fejest, az új tulaj is ki volt akadva, hogy ez a fejes biztos hibás, hogy a mély hangok nem is szólalnak meg? Én azért nem tartom ennyire tragikusnak, de a 400S után észrevehető a különbség, a DT990Pro-hoz képest meg ég és föld.
Gyanítom, hogy nem véletlenül van tele AVX is eladó 400i és 4XX fejesekkel.Nem véletlen, ilyen ma az emberek általános ízlésvilága.
-
Sonja
nagyúr
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Tavaly nyáron jelent meg. Itt ez van írva róla: "Warmer sounding version of Takstar HD2000". Kíváncsi lennék rá.

-
pulutodurumo
őstag
Ez eddig is volt, vagy ez lesz a Takstar HD2000 utódja?
-
WHooPeR2
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Jelenleg egy Sennheiser hd 598 fejhallgatóval rendelkezem. Egy ideje próbálom irodai környezetben, (open space iroda) ahol sajnos nem éppen a legpraktikusabb nyitott kialakítása miatt
, ezért lecserélném egy zártra.Szóval a terv az lenne hogy ezt a kis édeset új gaza birtokába adnám és az ebből befolyó összeget + még egy mondjuk max 40e forintot szánnék egy új fejhallgatóra. (sajnos nem tudom mennyiért tudna elmenni ez a fejhallgató, ebben is szívesen fogadnám a segítséget)
Az új készüléket főleg irodában és utcán használnám.
Főleg Rock/Metalt hallgatok de gyakran hallgatok elektronikus és komoly zenét is.
Új és használt is szóba jöhet. Itthonról és külföldről is.
Mindenképpen over ear-t keresnék és a kényelem elég fontos szempont.
Zeneforrás: egy lg v20ról és laptopról fogom első körben használni de a későbbiekben tervezek egy jó amp/dac kombót is beszerezni
Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Gamer Egér RGB!!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos Nyiregyhaza mellett lakik, en meg Paks mellett.

Most akkor rendeljek külfödről 58x-et vagy vegyek itthon Beyert.. nehéz ügy 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Tudnád jellemezni kérlek pár szóban, hogy milyen a hangja? Esetleg ha volt már szerencséd 770hez ahhoz képest milyen. Köszi

, ezért lecserélném egy zártra.