Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Zalaegerszegen valahol meg tudnék hallgatni egy hd 650 vagy 660s-t? -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Ha most rendelek a Hifiman hivatalos oldaláról, megérkezhet 10 napon belül? -
milkabrams
őstag
válasz
CoroStar86
üzenetére
Szia!
Nálam pont van egy Deva Pro és pont metált hallgatok. Milyen dac+/amp kombót ajánlanál mellé? Nem hátrány ha telefonról is vezérelhetem.
UI. Komforton erősen javít egy dekoni párna. -
milkabrams
őstag
Csendben megemlíteném, hogy a Hifiman Deva Pro 200 dollárért elvihető [link]
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Van ha-n egy tetszetősc denon ami tud bt-t és madzagot is, gondolkodom rajta, de a sonyra nem szívesen fizetnék ennyit, nem szempont a jó zenei hangminőség, arra van deva pro. Anc sajnos kell, mert a laptopom hangja mint egy gázturbina..
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Annyi amennyit rá kell költeni, hogy a célnak megfeleljen. Semmi extra, a dedikált forrás hiánya behatárolja, hogy hol nézelődök.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy zárt aktív zajszűréses vezetékes fejest csak játékra, lehet használt is. Semmi "gamer" és hasonló színes szagos izé ha lehet.
Közvetlenül laptopról menne, anc a gázturbina hang miatt kell. -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Valaki már próbálta a Hifiman HE5XX dekoni sheepskin párnát Deva Pro-n? -
milkabrams
őstag
válasz
szaki58
üzenetére
0,5-1,5 db-t nem tartom problémának, ilyen értékekkel módosítottam a hangot.
Először akkor tűnt fel, hogy a használat kezdeti idejében változik a hang és hogy a lossless jobban szól mint az MP3, mikor 12 évesen megvettem az első fülesem, anno ezen fogalmak létezéséről sem tudtam. -
milkabrams
őstag
A depa pro kb. 25 óra járatás után újra kipróbálva határozottan jobb, még kicsit karcos de alakul ez.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok Egy hifiman deva pro (még nincs bejáratva, ennek tudom be a karcos dobozhangot a mellékelt bt adapterrel, legalábbis remélem...) tulajdonosa lettem és szeretnék valami párnát, amivel kevésbe fárasztó a hangja, szerintem túl van tolva a magas. Esetleg van valakinek ötlete?
-
milkabrams
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Volt mojo, de a micro usb nem túl időtálló, bár beszereznék egyet ha találnék, de most bőven 100k fölött van használtan is.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Kissé off, de a dac/amp topicban nem igen törődnek a kérdésemmel.
Hifiman He400s mellé kellene egy android és ha lehet ios eszközről (telefon, ipad) is használható dac/amp. 230v és akkus is megfelel. Csak otthon lenne használva.
Elsősorban idehaza, használt is megfelel.
50-70 ezer forint körüli összegre gondoltam. -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Még mindig keresek kábelt a he400s-hez, a kácsa cuccok minőségére volt panasz, így valami már összeszerelt kellene kb. 1,5m. -
milkabrams
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Nem endgame fejes a he400s(attól félek olyan nálam nincs) akkor maradok az olcsóbbnál.
-
milkabrams
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Ezüstkábellel eléggé megjártam egy ath a900x-nél, ígya azt hanyagolnám. Esetleg egy kígyóbőrözött monokristályos cucc?
-
milkabrams
őstag
Korábban ajánlottatok kácsa féle kábeleket Hifiman he400s-hez, viszont nem tudom melyik lenne megfeleő ár/érték szempontjából. Esetleg valami konkrét cucc, ami nektek bevált?
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Ajánlanátok valamit a hifiman he400s gyári kábele helyett? Kellene egy 1.5 és kb. 3m-es is. -
milkabrams
őstag
válasz
-Skylake-
üzenetére
Jobb esetben a stúdióban készre csinálják a zenét, nem kell ahhoz plusz csalás, attól csak rosszabb lesz.
Ui: Egyáltalán mit keresel te itt? El lehet menni a gémer fejes topikba, ott biztosan több hasonszőrű lesz. De hogy megválaszoljam a saját kérdésem: Ezzel a stílussal szerintem te egy unatkozó troll vagy. -
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Találtam [ezt] az összehasonítást, ami alapján a 400s a nyerő. Valami észrevétel ezzel kapcsolatban?
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Nemrég elterveztem, hogy újrakezdem a fajhallgatózást, két fejesre szűkítettem a listát: Hifiman HE4xx, Hifiman HE400s
Elsőkörben valami mobilis dac/amp-ról terveztem használni.
Melyiket ajánlanátok metálra, akkusztikusra? Nem igénylem a sok mély hangot, viszont fontos, hogy lent is legyen ereje. -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
A Hifiman He400 féle fejeseket mennyire problémás tisztességesen meghajtani? A másik lehetőség az Ath ad500x elsősorban a kesvező ára miatt. Nem a hangerőre gondolok, hanem a hangminőségre.
Gondolkodom, hogy kis kihagyás után ismét fejhallgatózni kezdek, viszont fontos, hogy mobil akksiról etetett dac/amp is elég legyen neki. -
milkabrams
őstag
Sziasztok
Audio-Technica ATH-AD500X, 700x, 900x miben térnek el? -
milkabrams
őstag
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Láttam, a csökkentett méretű fejpánt miatt nem játszik
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Szóba került a hd559 is, bár elég vegyesen írnak róla.
Ár kb. 40 ezer forint -
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
*DC03
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Ismerős fejhallgatót szeretne, egyelőre csak egy iBasso DC02 van neki, ath ad500x vagy ad900 megfelelhet első körben?
Akkusztikus és metálra. Hifiman he560 hangja tetszett neki. -
milkabrams
őstag
Tudok a fenti problémára megoldást?
-
milkabrams
őstag
Végre megjött a sennheiser 6.3-->3.5 átalakító, így már nagyon király páros a mojo és modolt he560.
-
milkabrams
őstag
Kicseréltem a he560-am külső rácsát egy ritkább szeműre, végre eltűnt az idegesítő visszhang.
Közben találtam [egyet] meglepően olcsón. -
milkabrams
őstag
Most egy ezüst-réz Triton kábelt használok, ha megjön a 6.3-3.5 átalakító, majd kipróbálom a gyárit. Ha nem jönne be, marad a [mod] vagy 3 fajta párna közül valamelyik vagy kábel. Gondolom a mod felelne meg, mert időnként hallok valami visszaverődést, amit szerintem a fém rács vagy az alatta lévő háló okoz, viszont a mod csak az utolsó alternatíva. A másik gond, hogy egy dekoni párna mire ideér megvan vagy 30 ezer, a kábel 50k+ a modolgatáshoz meg nem értek.
-
milkabrams
őstag
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
A belső része bőr, csak az arcra fekvő része velúr. Amúgy nem több mélyet szeretnék, hanem egy hangyányit melegebb hangot és a magas csúcsok simítását. Persze majd utána nézek, hogy a full bőrrel mi a helyzet.
-
milkabrams
őstag
Van valami párna, amivel sötétíthetnék a he560 hangján?
-
milkabrams
őstag
Azt vettem észre, hogy mintha lenne valami, amiről visszaverődik a he560 kifelé ható hangja, olyan mint mikor lefogom a kezemmel a csésze külső részet, csak nem olyan intenzíven. Van valakinek ötlete mi lehe az, talán a fémrács mögött lévő háló féle anyag?
-
milkabrams
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
Bocs, a kérdést mindenkinek szántam, de csak későn jutott eszembe.
-
milkabrams
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
Forrasztgatni nem akarom, megremdeltem a sennheisert.
Jól gondolom, hogy ide már illene valami a mi jobb mint a Mojo, esetleg kezdjek gyűjtögetni egy Hugora?
Sajnos mindenképp mobilis megoldás kell. -
milkabrams
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
Minőségromlástól nem kell tartanom?
s4tch: A gyári kábel pont jó, kaptam hozzá valami triton audio 3,5-ös kábelt de az ezüst-réz kombi kissé világossá teszi, a hozzá való madzagokra meg nem szeretnék még 50k+ kiadni.
-
milkabrams
őstag
Érdemes ~8000 forintot kiadni egy furutech 6,3-3,5 átalakítóra, vagy csak parasztvakítás és [ez] is megfelel? Mindez egy he560 és chord mojo mellé.
-
milkabrams
őstag
Létezik olyan akg k545 párna aminél nagyobb hely van a füleknek?
-
milkabrams
őstag
válasz
Sefter
üzenetére
Használtan max. 85-90 ezer forintig el tudok menni, ath a900x-et cserélek valami nyitottra. Ezért gondoltam a hifimanokra és korábban láttam, ennyiért használt amiron home-okat is, de most 120+posta+áfa+vám alatt egyet sem találtam. A he560-ról hallottam, hogy kissé lecsapottak a magasak, amiket viszont mértékkel, de szeretek.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
A hifiman he400i, he4xx és he400s hangjáról nagyjából mit kell tudni, esetleg ha akad valaki, aki mindhármat hallotta.
Megéri gyűjtögetni egy amiron home-ra?
A forrás egy chord mojo. -
milkabrams
őstag
Ath a900x+chord mojo helyett hifiman he400 valamelyik változata előrelépés lenne hangban?
Ha már itt tartunk, valaki írna egy rövid összegzést a he400 variánsokról? Ahogy elnézem sok van belőle és mindegyik más hanggal bír. -
milkabrams
őstag
A Tidal marad, már csak egy Chord Hugo és valami hozzá passzoló fejes kell.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok bocsi az offért. Szerintetek Tidal vagy Deezer a jobb zene streaming?
-
milkabrams
őstag
Az összes planar fejes hagos kifelé, konkrétan a quad era 1 érdekelne.
-
milkabrams
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
Jriver az flac fájljaim ~30%-át nem hajlandó felismerni.
-
milkabrams
őstag
válasz
üzenetére
Minden új fejesem és fülhallgatóm bejárattam. Kipróbáltam bejáratás előtt, majd utána is, olyan 50-100 óra elteltével. Volt ahol keveset, de olyan is volt, hogy nagyon sokat változtatott pl. Meze 99c bejáratás előtt hallgathatatlan volt, utána már nem akartam (annyira) falhoz vágni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Autós topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen routert?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- NJOY Titan+ 600 (80 Plus Bronze 600W ATX tápegység
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest