Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nem mindenképpen nyitottat keresek ám

tőlem lehet zárt is addig,a míg teljesülnek a feltételek.
szeretem a melegebb hangzást, de nem a részletesség kárára -
törölt tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszi!
A dobozt a porosodás miatt gondoltam venni. Úgyhogy az fix. Meg ki tudja, lehet néha vinném is magammal.A kábelre akkor még alszom egyet, mert lehet először kitapasztalom, milyen az eredeti, utána kitalálom.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
üzenetére
Akkor nem szóltam, lehet gondolkozni a kábelen, meg egyéb kiegészítőkön. Dobozt akkor érdemes venned, ha sűrűn hordozod (ezt nem valószínűsítem a DAC mérete miatt), akkor viszont kifejezetten előnyös szerintem. Egyébként otthoni tárolásra kényelmesebb egy állvány, viszont a gyorsabb porosodás a hátránya.
Kábellel lehet elérni hangbeli különbséget, adott esetben jobb-rosszabb irányba is változhat a saját tapasztalatok alapján.
Ez mondjuk mind csak saját tapasztalat, vélemény. -
törölt tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Egyébként, meg flac fájlokat hallhatnék tidal-ról.

-
törölt tag
Sziasztok!
Venni készülök egy AKG Q701-es fejhallgatót.
Gondoltam veszek hozzá kiegészítőket.

DobozGondoltam még kábelre is, olyan 10-15k-s kategóriában. Mit gondoltok, érdemes kábelre költeni? És ha igen ebben az árban lesz jobb kábel mint a gyári?
Köszi előre is!

-
.DLL
veterán
-
válasz
üzenetére
negatív, hordozható forrásra keresek egy JÓ fejest

a nyitottság nem szempont, hanem eredmény.ha külső alapján kellene venni, akkor ezt venném:

de sajnos nem hallottam még, meg a kereten is kicsit túl csúszik....
pusztán esztétika szerint ez a legszebb fejhallgató, amit eddig láttam.
kár, hogy nem csak szépségre vesz az ember ilyet... -
innen is örök hálám kemcso-nak, aki fél órát várt rám hogy meghallgathassam az Audio Technica AD1000x-ét
azaz lett egy referencia pontom, ahonnan elindulhat a quest
forrás: Apple Music (256kbit AAC) és ALAC (Apple FLAC) zenék egy Oppo HA2-ről.
preferencia: valami, ami hasonlóan jól szeparált de az AD1000-nél picivel több basszusa van illetve egy árnyalatnyival (egy hangyaf.sznyival) melegebben szól.
remek az AD1000x tényleg fantasztikus, és ha nincs olyan ami az elképzelésemnek megfelel, akkor én is kerítek egy ilyet.de ha van, és mondjuk ideális esetben 100-120 ezer megállítaná, az remek lenne. angol, német ebay, aliexpress, amazon, minden játszik ahonnan ide küldenek és hitelkártyával lehet fizetni. sőt, angol és német belföldi boltok is játszanak.
ötlet, hogy merre induljak a keresésben innen?
szerk: lehet használt is. -
jim bcs
nagyúr
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Egy Sennheiser URBANITE XL-hez milyen cuccot ajanlotok ami normalisan kiszolgalja?
Pc-rol kellene adni a kraftot neki.
Gep a profilomnal -
Tin
veterán
válasz
hamacsim
üzenetére
itt érdeklődj
nekem fiio q1 van, akcióban vettem, nem rossz, de azért a fejesben több van, mint amit ez tud. kérdezz rá a topikban, hogy mit ajánlanak ahhoz a fejeshez, és azok közül érdemes válogatni. -
sepsi0
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
Szia!
Audio Partner
Sokszor más kábel is jó és olcsóbb...
Pl. nekem a HD 600-hoz a gyári kábel 3x annyiba került volna, mint a HD 650 kábele és még jobb minőségű is.
Ugyanez igaz a párnákra is... körbe kell nézni. Nagyon rendesek a boltban is (Budaörs) -
aizen92
addikt
sziasztok,
szerintetek honnan lenne érdemes Sennheiser HD558-hoz, 3.5-es kábelt szerezni? ebay-en nézegettem de a minőségben picit kételkedem. Illetve a legjobb hivatalos sennheiseres kéne Magyarországról,
Lehet itthon ilyet beszerezni? 1-1.5 méteres max. -
törölt tag
válasz
norbert1998
üzenetére
A K518 egy hordós döngésű karakter, mondhatni éppen az olyan, hogy csak "dub-dub"-ra jó.
A CAL! ellenben mindenre jó, hangminőségben is sokkal jobb a K518-nál, és karakterét tekintve viszonylag kiegyenlített.
Amint .DLL is írni akarta, a CAL! egy Denon (nem Danon, hehe) licensz, hiper olcsón a tudásához képest. -
Tim82
félisten
válasz
Asrach
üzenetére
Én vagy a Bluesound-nál, vagy a Nomono-tól rendeltem eddig, mindkettővel messzemenően pozitív tapasztalatom van (vintage DT770, DT431).
Én innen néztem a rendeléshez a típusszámokat ("Article Number"). Nem tudom, melyik változat van neked DT770-ből, tehát aszerint módosítsd az oldalon a szűrőfeltételt.
-
Asrach
tag
Sziasztok!
Beyerdinamic alkatrészeket honnan lehet venni, ilyenre gondolok hogy pl a dt 770-hez hangszóró?
-
mrmft
senior tag
Audio-Technica ATH-M40x-hez plüss párnát hol tudnék venni, ha egyántalán kapható hozzá?
-
Tin
veterán
válasz
hamacsim
üzenetére
nekem 80-as van. a 32-esek jó telefonhoz, de annak még műbőr a párnája, és rövid a kábele, a 80-as már plüss és hosszú kábeles, a 250-es meg plüss és csavart.
telefonhoz inkább csak a 32 ohmosokat fogod tudni használni, de most kipróbáltam a 80-ast mobilról (lumia), max hangerőn már jó (éppen hangos), persze vannak zenéim, ahol a max már csak közép hangerejű. mindegy, irodában nem üvöltetve jó ez is.
normális fejeshez már illik egy normális fejes erősítő is, legalább egy olcsó kategória. persze első körön megveheted, használod, és később is vehetsz erősítőt hozzá.
vagy veszel 32 ohmosat, azt simán kihajtja egy mobil is, rövid is a kábele ami zenehallgatáshoz jó, csak hát a műbőr nyáron nem az igazi.
hd558-al nem lesz ilyen gondod, de az NYITOTT, és mélyszegény. -
hamacsim
csendes tag
Lehet én is inkább egy HD558- ra vagy DT-770-re fogok beruházni. Igazából nekem van, hogy jó pár órát egy huzamban van a fejemen szóval fontos, hogy ne zavarjon. Amúgyse szeretném butára hallgatni magam . És 770-ből mekkora Ohm értékűt ajánlasz gépi, telefoni használathoz?
-
helltp
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Én is pont emiatt "váltottam" a k518-ról. Hosszas keresgélés után végül egy jóárasított Sony MDR-V55 mellett döntöttem. Mély mennyiségben nem volt visszalépés, mély minőségben szerintem jobb, egy fokkal talán kevésbé 'puffog'. Számomra sokkal kényelmesebb lett a k518-nál miután kicsit kitágult a fejpánt. Egy viszont biztos, szigetelésben sajnos annak ellenére hogy zárt, jelentős volt a visszalépés (bár olyan mértékű izolációt mint a k518 esetében, én még soha nem tapasztaltam). Grafikonokat itt találsz. Mindenképp javaslom hogy hallgass bele mielőtt megveszed, kb. mindegyik Sony boltban ki van téve. Ja és ha megveszed esetleg, ne felejtsd el bejáratni mert bejáratás nélkül ritka rossz hangja van (mély mindenek felett és minden helyett).
Egyébként nekem olyan érzésem van amikor hallgatom mintha hiányozna valami a magasakból. Lehet ez azért van mert a fülem teljesen hozzászokott a Superluxok elcseszetten karcoló magasához?
Mert rajtam kívül sehol senki nem panaszkodott ilyesmire. -
.DLL
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Akkor egy Takstar Pro-80 klón kellene neked. Szintén van egy letörése a közepeknél, de a mély nem ennyire kiemelt, összességében nagyon kellemes fejes, és bőven a K518 felett van a hangminősége (a CAL-nak is!)
A Cerative audió cuccokban azért nem kezdő, mondhatni van fülük is nem csak egy noname OEM gyártó termékét matricázzák át, a CAL! elődje pl. a Danon D1001 volt. De gondoljunk a sok SoundBlaster hangkártyára, vannak köztük híresen jók is, ajánlott ma is az X-Fi HD USB, mint külső hangkártya és fejhallgatóerősítő. Genius az mindent gyárt ami PC periféria, egerek, billzetek, stb.(#46064) BigBlackDog:
Igen, szerintem is keverésre a semlegesebb hangút válassza.
AKG K550 is jó lehetne, de van egy élesség a felső közepekben, ami miatt az elkészült zene az ellentettje, azaz kissé tompa lehet. Mondjuk amúgy sem árt a végső export előtt minél több mindenen meghallgatni az elkészült művet, hogy úgy szól-e ahogy a készítő akarta. 
-
dewil666
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszönöm szépen az infót!

-
BigBlackDog
veterán
válasz
dewil666
üzenetére
Az M30X kisebb és még össze is csukható, gyakori szállításnál előnyösebb lehet. Az M40X már kicsit súlyosabb darab, nagyobb volt a szorítóereje is, de ez sem feltétlen kényelmetlen. Mondjuk kisebb fejmérethez talán az M30X jobban passzol.
Hangban van különbség bőven, mint ahogy Dorien is írta, az M30X egy semlegesebb, szürkébb, kicsit unalmasabb karakter, ami viszont hosszabb távon nem fáraszt annyira. Viszont a leírt feladatra talán emiatt alkalmasabb is. Az M40X viszont funabb hangvilágú és szerintem részletesebb is. Ha zenehallgatás is lesz, akkor az M40X-el jobban járna véleményem szerint.
Persze ez mind csak a saját véleményem. Az lenne a legbiztosabb, ha vásárlás előtt ki tudná(tok/d) próbálni mindkettőt. -
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Kicsit ijesztő az a nagy lyuk ott 4 KHz-nél. Tudom, az AKG-nak is vn feljebb, de annyival feljebb, és talán kisebb is.

-
.DLL
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Creative Aurvana Live.
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Érdeklődni szeretnék
Utcán, buszon, otthon, mindenhol használatos eszköz érdekelne. Leginkább úgy tudnám összefoglalni, hogy egy kényelmes K518.
Szóval mélykiemelése van, de nem brutálsok, a többi tartomány pedig morelessegyenletesnormális, magasból semmiképp sem szeretnék kiemelést.
Fül körüli, jól szigetelő.
A legideálisabb egy fül körüli K518 lenne, de mivel tudtommal nincs
Árban is valahol annak a környékén érdekelne a dolog.Ez a K518 grafikonja, állítólag (a párnán belüli szivacsot kivette a srác).

Előre is köszi

Nem halt még meg a K518, szeretem, de nagyon kényelmetlen tud lenni néha. -
Dorien
veterán
válasz
dewil666
üzenetére
Azokkal szerintem nagyon nem tudsz mellényúlni. Az M40X-nek valamivel nagyobb a párnája, jobban V hangzása van (tehát több mély és magas - dögösebb hang), míg az M30X inkább semleges hangzású. Egyik sem igazán kényes a forrásra. Én magamnak az M40X-et venném, bár keverésre lehet, hogy jobb választás az M30X.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
dewil666
üzenetére
JBL fejeseket (szerencsére) nem nagyon hallgattam sokat. Egy-kettőt sikerült kipróbálnom, de azok hasonlóan a többi "divatmárkához" nem hozták az áruk alapján indokolt szintet hangminőség, kényelem terén.
Jobb esetben erős V volt a hangzásukra a jellemző, de volt bőven mélykiemelt hangképpel rendelkező példány is. A kettő közül egyik sem előnyös stúdiózásra szerintem. Szóval ne márkára utazz! 
Milyen forrásról lesz hajtva egyébként?
-
dewil666
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Csak új jöhet számításba (ajándékba lesz)
vélemény? -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Tesóm akar venni a barátjának egy stúdió fejhallgatót (zenéléssel foglalkozik).
Egyáltalán semmi ötlete sincs milyet kellene venni. A keret max 40e ft.Köszi a segítséget!
-
Dorien
veterán
válasz
TeebyKay
üzenetére
Ha nem akarsz moddolni és szeretnél basszust is a fejhallgatóba, akkor ne 681F-et vegyél. Inkább 681B, vagy ha sok basszust szeretnél, akkor 681. Én a helyedben inkább gyűjtenék még egy 681 EVO-ra.
Delta-Laca: Biztosra nem lehet írni, mert sokféleképpen hallunk, de valószínűleg igen, már egy Presenter szintű fejhallgató erősítő is sok pluszt hozna hangminőségben, dinamikában a Xonar D2X-re kötve.
-
Tin
veterán
válasz
hamacsim
üzenetére
nekem volt 1 hétig m50x. nekem nagyon-nagyon sok benne a basszus. gyakorlatilag hosszú távon csak úgy tudtam használni, hogy eq-t lejjebb húztam alul, mert hosszú távon ilyen butára fárasztott. nem mondanám amúgy kényelmetlennek, nyilván puhul a szivacs, egy idő után már nem is zavart annyira, de a műbőr és a passzentosság együtt egy nyári estén gyilkos kombináció.
viszont, szerintem nagyon jó füles, és nagyobb fülpárnával, kicsit kevesebb méllyel szerintem jobb, mint a dt770, pedig végül az lett helyette. igen, és gyorsan tegyük hozzá, hogy ugyanaz volt a dac (fiio q1), és míg az m50x-nél azt éreztem, kihozta belőle, amit tud, a dt770-nél az első pillanattól az az érzésem, hogy a fejesben több van, mint amit ez a kis erősítő ki tud belőle hozni. -
hamacsim
csendes tag
Ti milyen Sennheiser illetve más márkájú fejhallgatót ajánlanátok nekem Hip-Hop és Rap műfajban? Nekem tetszik a Sennheiser füleseknek a comfort rating-je viszont azt mondják nem olyan jók a mély hangok , basszusok.Én konkrétan a HD 558-t néztem de az írták róla hogy nem nagyon ajánlják hip-hop-ra a basszusa miatt. Inkább komoly zenékre alkalmas. Ez kicsit elbizonytalanított.
-
Dorien
veterán
válasz
Delta-Laca
üzenetére
Érdemes lenne még egy alacsony kimenő impedanciás fejhallgató erősítőt a D2X-re kötni (akár csak egy Bkercso-féle Presentert), mert a D2X-é elvileg 100 ohm, ami nem fejesekhez való. Így csak 0,35 a damping factor az M40X-szel (35/100) és ~10 felett kellene lennie az optimális csillapításhoz.
-
holozis_HUN
addikt
Hali!

Aláírásomban lévő fejhallgatóról mi a véleményetek? Nekem bejön nagyon
Illetve, tudtok valamilyen tokot, amibe ez tuti belefér? Táskában hordom, ami néha leesik, és nagyon féltem, hogy szét fog egyszer törni. -
Delta-Laca
aktív tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás - és némi gyűjtögetés után
- beruháztam egy Audio-Technica M40X-re
Első benyomásaimat futom vele éppen, amit így első körben mondani tudok róla, hogy mind csomagolásra, mind külsőre nagyon igényesnek hat, a hozzáadott kábelek megfelelőek. Használat közben kényelmes, nem húzza a fejem, a hangzásán valóban érezni, hogy erősebb a mélytartomány, viszont ezt tisztán, nem tolakodóan szólaltatja meg. Egy ASUS Xonar D2X-re van kötve, igazán kellemes páros lettek
Én személy szerint meg vagyok elégedve vele, ugyan nem vagyok hozzáértő, de én is csak ajánlani tudom, engem eddig meggyőzött
Amit viszont megfigyeltem, hogy telefonra kötve ugyan szépen szól és jó hangerővel, de a géphez képest a hangzása teljesen más, szóval meghálálja a jobb forrást 
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Nem találtam keresővel semmit, ezért kérdezek...
Erről tudtok valamit:Kerestem Hi2050-et és sikerült vennem egyet használtan.
-
Bodz
nagyúr
Egy ki segítségre lenne szükségem. AKG K511. Valamiért úgy rémlik, hogy ebből is volt egy régebbi változat, mint pl. a mostani K512-ből, de mintha nem találnék ilyet.
Rosszul emlékszem?(#46030) TeebyKay: A sima 681-ben több a mély, mint a B-ben.
-
Tim82
félisten
válasz
TeebyKay
üzenetére
Lehet ott Paypallel fizetni, tehát van valamilyen fokú vevővédelem és nem tudok róla, hogy bárkinek is hamisítványt küldtek volna bármiből. (Személyes tapasztalatom csak 3 db Piston 3 Youth Edition-nel van tőlük.)
Olvastam persze olyan eseteket, hogy a reklamációkezelési képességeik hagynak kívánnivalókat maguk után, de azt hiszem, van dedikált Gearbest topik is, ott biztosan többet lehet találni ilyesmivel. Nekem nem volt gondom a fenti rendelésekkel.
-
Tim82
félisten
-
törölt tag
-
-
kismikis
tag
Sziasztok!
Mostanáig csak nyitott fejhallgatóim voltak, de a körülmények változása miatt zártra kell váltanom. Mindenek előtt a külső zajokat szeretném kizárni. Az itteni ajánlások alapján a Takstar HD2000, a Takstar Pro 80 és a Beyerdynamic DT 770 (vagy bármi más) jöhet, de a zajszigetelésükről kevés az infó.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Lakásban, beltérben.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, cd, rádió. Pl: [link]3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Ez fogós kérdés, attól függ, mennyiért tudom eladni a mostaniakat. Kellene egy olcsóbb, 10-15eFt és egy drágább, 30-45eFt kategóriában.4.) Új vagy használt?
Mindegy, ha a használt újszerű.5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural, ha ez a körbe ölelős. A párnázás is fontos, mert a plüss nagyon kényelmes csak nem tudom mennyire ereszti be a külső zajokat.6.) Zárt vagy nyitott?
Gondolom csak zárt tudja teljesíteni az elvárásaimat.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Tiszta, kiegyenlített hangot túlzások nélkül.8.) Honnan vásárolnál?
Drágát a garancia miatt inkább itthon, olcsóbbat (10-15eFt-ig) külföldről is mernék.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Pc, cd, tuner, settopbox a forrás. Sanskrit DAC + Phiree erősítő a pc-s, Audio Alchemy DAC és Heed Canamp a többi cucchoz. -
madle
őstag
páromnak az ajándék ötlethez...vegül nézegettem a fejeseket és megtaláltam az Audio Technika MX30-at. Ami árban még belefér a keretbe illetve jól is néz ki, meg nem egy hatalmas darab. Notebookról lenne ugye hajtva. Néztem még az Mx40-t de egy két tesztben azt írták hogy a 30-as is tudja azt a minőséget és otthoni "laikus" hallgatónak jó.
Az a kérdésem, hogy a műanyag borítás élőben milyen? Nagyon gagyi minőségű vagy tűrhető? Illetve ugyan ez a párnára vonatkozóan.
A hangminőségre azt mondták a youtube-os teszteken, hogy kiváló, gyönyörű stb. Tehát attól nem félek. Meg az Audio Technika csak egy név a szakmában. -
Samtya
senior tag
válasz
üzenetére
Miről hajtottad? A mobileszközök egy része megfekszik a Takstartól, kevesek alá. Ha könnyen előjövő sok mélyet akarsz, akkor zárt fejhallgatókat is próbálgass. Ha még azt is akarod, hogy ezek a mélyek feszesek és tiszták legyenek és ne zavarosan búgjanak, valamint ezen felül még szép nagy teret és részletes közepet és magasat is akarsz... az zsebbenyúlós lesz.
Egy alávaló erősítővel a Takstarból is ki lehetett volna hozni. -
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
TeebyKay
üzenetére
Túlzásba felesleges esni inkább. Nyilván van valamennyi különbség a maguk szerény kereti közt.
Nekem két mikrofonom van. Az említett König, meg ilyen Hama. Célnak mindkettő megfelelt eddig, értik mit beszélek.
Ezeken kívül erről és erről tudom még biztosan, hogy használhatóak.
Ezek közül a Trust a legjobb hangú. -
s4tch
veterán
válasz
üzenetére
"Nem értem hogy egy 53mm- es driver hogy nem tudja kiadni a mélyebb hangokat."
Fejeseknél önmagában a driver mérete nem sokat mond a mélyekről: hangfalak jóval nagyobb membránmérettel sem feltétlenül mennek mélyebbre. A fejhallgatóknál a mélyek a füled és a párnák közötti mikroklímában születnek, illúzióból és csillámpónik szellentéséből.
-
törölt tag
Nemrég volt szerencsém kiprobálni a takstar Hi2050-et. Gondoltam, hogy ha jobb mint a jelenlegi superlux 668b-m akkor lecserélem.
Pár hétig hallgattam, de valahogy nem fogott meg a hangja. Nem rossz, elég kiegyensúlyozott és teres, de akármit csináltam vele, egyszerüen nem ment le elég mélyre. Pedig nem vagyok egy basshead. Nem értem hogy egy 53mm- es driver hogy nem tudja kiadni a mélyebb hangokat.
Összehasonlítva a két fülest a superlux magasai tényleg túlzóak. Viszont szebb teresebb hangja van mint a takstarnak. Hozzáteszem annak sem rossz a térérzete.
A mélyközép tekintetében a takstar erősebb, ütősebb a hangja, mint a superluxé, de valahogy nem megy olyan mélyre.
A superlux után a takstarnál mindig olyan érzésem volt, hogy fémes hangja van. Így hát maradt a superlux...
-
Tin
veterán
válasz
Haki83
üzenetére
ha nem akarod szétberhelni, egy sima jack-jack hosszabbítóval tudod hosszabbítani. nekem is van, anno vettem neutrik csatlakozókat, majd bementem a kácsába, vettem kábelt, és megkértem, hogy rakják rá nekem. talán párszáz forint volt pluszban. nem hiszem, hogy akkora minőségbeli romlás lenne miatta. bár most már nem használom, annó a tévézéshez vettem.
az m50x fülpárnájával nekem nem is annyira a méret volt a gond, hiszen a superluxom közepe sokkal kisebb, hanem azzal, hogy egy idő után valahol mindig nyomni kezdte a fülem, és mozgatni kellett folyamatosan. megszokható, de nem ideális, és ha már ennyit költöttem, szerettem volna egy valódi fül körüli megoldást, nem ilyen feleset.
ettől függetlenül sokan szeretik, ha nincs nagy füled, lehet, hogy neked is ideális lesz. a dt770 közepe sem sokkal nagyobb (pár mm), de nekem pont annyi kellett ahhoz, hogy tökéletes legyen.
Dorien: én elkezdtem, lásd a linkelt hozzászólást
lehet folytatni! 
-
Haki83
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Berendeltem közben az m40x-et. Kábeltoldás mindenképp a 3,5mm-es felén lesz, ha tényleg szükség lesz rá. Képek alapján (ránézésre) a jelenlegi fülesem párnája se mélyebb és Tin válasza alapján a magasság/szélesség is rendben lesz. Nagyon kíváncsi vagyok a hangjára ez lesz az első komolyabb füles. Asus Xonar DX-el és egy Yamaha RX-V 457-es erősítővel lesz hajtva felváltva attól függően, hogy éppen mire használom. ( zene>film>játék>videószerkesztés, daw programok a fehasználási sorrend).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert rajtam kívül sehol senki nem panaszkodott ilyesmire.
AKG K550 is jó lehetne, de van egy élesség a felső közepekben, ami miatt az elkészült zene az ellentettje, azaz kissé tompa lehet. Mondjuk amúgy sem árt a végső export előtt minél több mindenen meghallgatni az elkészült művet, hogy úgy szól-e ahogy a készítő akarta.

Na mindegy, köszönök minden segítséget, remélem így bolt látogatás után már jutok majd valamire
Igen, a szövet párákon keresztül sok szellentés elszökik...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)