-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
klac
aktív tag
válasz
radi8tor #4609 üzenetére
Nem akartam elhamarkodni a reagálást, de most íme itt van.
-
88Prot
tag
válasz
radi8tor #4697 üzenetére
Most megnéztem, kiterjesztett módban megy... de ilyenkor valami nem jó, mert monitoroztam a videókarikat GPU-Z-vel és nem megy 100 vagy 98, 99%-on a mag csak 70 valamennyi aztán 80valamennyi aztán 90 aztán megint esik mikor meg kikapcsolom kiterjesztett módot duplicate-re ( kettőzés) akkor 95% alá nem megy a kihasználtsága a vidikari magjának szal nem vágom
-
Winne
nagyúr
válasz
radi8tor #4678 üzenetére
A második gépben egyáltalán nem volt még kártya, az teljesen új, az elsőben meg egy 6870oc volt.
Nem lesz cf, csak tesztelni akartam, az egyik az enyém, a másik meg haveromé. Ma még nálam lesz, próbálok okosítani rajta valamit, megcserélem a kártyákat, újrateszem a ccc-t, vagy nem tudom. Fura, hogy nincs bennt a catalystban a crossfire, ezt nem is értem.
-
Winne
nagyúr
válasz
radi8tor #4667 üzenetére
Muszáj volt, mert a double bios visszaírta magát autón az első variációra, ami f0s, aztán gondoltam a legújabbat teszem fel akkor. A lap topicja nemigen pörög, így onnan nem kapok választ a legjobb biosra, próbálom kiguglizni, de mindent találok csak egy érvekkel ellátott választ nem a kérdésemre.
Szerk.: [link]
-
Winne
nagyúr
válasz
radi8tor #4663 üzenetére
Nemnem, erre ügyeltem.
Ami vicces, hogy kivenni nem tudtam, mert nem jön le a csati róla és nem akartam kárt tenni benne... :S
Este beteszem mindenképpen még egyszer, most már csak azért is, de most a másikat teszem a felső slotba.
Még egy dolog fura, semelyik monitorozó program sem mutatja a gpu loadot és a hőmérsékletet... (azon gondolkozom, hogy az új uefi miatt is lehet ez, mert frissítés előtt mintha ment volna.
)
-
-
klac
aktív tag
válasz
radi8tor #4612 üzenetére
Ugyanez, mint ezeken a képeken, csak itt még ment minden.
-
válasz
radi8tor #4435 üzenetére
Tegnap raktam újra a gépet pont emiatt, és ugyanúgy viselkedik.
A 12.02 Catalyst nálam meghülyül, egy atieclxx.exe nevű elvileg Catalyst fájl leterhel egy teljes magot, ha meg megnyitom a Catalyst Control Centert, akkor fullra terheli mind a 4 magot és használhatatlan az egész, feladatkezelőből kell kilőni. AVG-vel megnéztem, nem vírusos a telepítő.
Persze azért megnéztem a 12.02-vel a játékokat. Ezzel nem fagyott ki, de fele FPS-t produkált a gép.
Egyelőre azt a megoldást találtam, hogy a játékból kilépve CCC-ben kikapcsolom, majd bekapcsolom a CrossfireX-et, és ezután indítva a játékot nem fagy ki a rendszer.
-
-
prokxy
veterán
válasz
radi8tor #4311 üzenetére
A belső kettő /kártya felőli kék-fekete/ nincs útban, csak a másik 4.
Abból 2, ami talán egy PCI-ba illeszkedő SATA átalakítóval megoldható, nem?
Az egyik az e-sata /alig használom/ a másikra samsung dvd-rw. Azoknak elég az a "sávszélesség"?
Így akkor a maradék kettőt pedig L alakú csatival meg tudnám oldani.
Vélemény?
Alaplapot nem akarnék cserélni, eddig hibátlan az az MSI../kopp-kopp-kopp/ -
huby80
senior tag
-
-
monosz
őstag
válasz
radi8tor #4200 üzenetére
Már bocs,de nem állt szándékomban megkérdőjelezni a mondandód,de saját bőrömön is tapasztaltam a dolgokat.Sajnos nembírtam CFX-be működésre bírni az 5970-et,és egy 4890-et.Az 5970,csak 5870,ill.5850-es kártyával volt hajlandó működni,de ezt viszont brutál módon tette.
[link]
-
Keksz03
senior tag
válasz
radi8tor #4202 üzenetére
úgy néz ki h a 6950em hibás, aztán nem szívesen kapnék vissza ugyanolyat, ez kicsit többet fogyaszt de cserébe jól megy! na még meglátom de köszönöm a segítséget, és gratula a vga-dhoz!
u.i.: igen láttam, le is esett az állam, közbe arra gondoltam h ez az ember tudja mit kell venni!
-
Keksz03
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest