- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabexsz
csendes tag
Helló. Van egy Ati HD3870 karim aminek az elsődleges kimenete leégett, és most úgy használom, hogy ha felrakom a drivert akkor nem indítom újra, hanem meg cserélem a másodlagos képernyőre a dolgot, mert máskülönben amint felrakom a drivert újra indításkor el száll a kép mert, hogy átkapcsolja az elsődlegesre a driver, ami persze nem ad már képet.
Ezzel így nagyszerűen el vagyok, de most gondoltam arra, hogy lecserélném, de eszembe jutott, hogy használhatnám crossfire módban, viszont így nem vagyok benne biztos, hogy üzemelne a dolog. Ezt pontosan úgy gondoltam, hogy a hibás karit használom második ként a mit meg veszek jót azt pedig elsődleges ként és arra csatolom a minitort. Annyira nem tudom hogy hogyan műkszik a dolog, de én aszt gondolom, hogy mivel nem arról meg a monitor ezért menni fog, hiszen maga a kártya jó, és így nem használná a kivezetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest