- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
CSíz , ez elég bonyolult
nem megy neki a berakom felépül a rendszer, felismerem, telepítem , mükxik ?
Nem tudom, hogy nem e második lépés lesz egy crosslink-es felépítés és elsőre csak magában árválkodik a kis drága
Amúgy néztem valaki írta , hogy sima radeonokat is lehet driver moddal v5800--asnak felismertetni
-
Nisida
aktív tag
Oke! Mindenképpen.
A problémám az, hogy az Autocad a x800 sorozatot támogatja valamiért és 3800 / 4800 a belépő utána 5800 aztán a 7800 és 8800 jönne. Én először egy crossfireX megoldáson gondolkoztam két kb. 40kk kártyával. De ahogy néztem a fórumon azt írták az autodesk nem támogatja a crossfirex technológiát.
De ahogy néztem ezeknek a kártyáknak kisebb a herzt és abit szám is .Ezért kérdeztem melyik a fontosabb.
A webshopok oldalain tovább böngészve azt találtam hogy a FirePro kártyák nem támogatják a Crossfire-tde az AMD oldalán azt írják a V5800 ban benne van egy CrossFire Pro támogatás, a csomagban van is összekötő kábel hozzá.
De sehol nem írja le, hogy melyek azok az alaplapok amelyek ezt támogatják csak a sima CrossfireX-re van adat.Az másik kérdés, hogy te a crossfire-ba kötött videokártyáknál láttál gyorsulást vagy észrevehető volt-e a sebesség növekmény persze ha sikerült megoldani az összeomlás problémáját ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez miez a kép? GPU-z programot szoktuk használni a GPU adatainak kiolvasására.
Szerintem, ha semmi bajod nincs a kártyával, akkor ne akarj rajta BIOS-t frissíteni.
Ha elrontod, akkor mehet a kukába a kártya. Csak akkor ajánlott a frissítés, ha abban olyan dolgot javítottak, amire neked szükséged van. -
radi8tor
MODERÁTOR
CAP-nak nincs semmilyen beállítása. Letöltöd és feltelepíted.
Arra kell odafigyelni, hogy a Catalist verzióhoz való CAP-ot kell letölteni.Itt tudsz kérdezni a továbbiakról: Catalist driverek topicja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest