- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
nem volt gond abból, hogy eltérő órajelűek a kártyák?
az fő hely ugye mindig a felső? mi történik, ha a lassabb kerül felülre?
(a 6950nek belül keringet a ventije, a 70é ha lenne kifújna. valamint van egy XFIm legalul a házban, ami beblokkolná a 6950 szellőzését ha az kerülne alulra, és így is elég meleg)
-
klac
aktív tag
-
-
Gabexsz
csendes tag
Helló. Van egy Ati HD3870 karim aminek az elsődleges kimenete leégett, és most úgy használom, hogy ha felrakom a drivert akkor nem indítom újra, hanem meg cserélem a másodlagos képernyőre a dolgot, mert máskülönben amint felrakom a drivert újra indításkor el száll a kép mert, hogy átkapcsolja az elsődlegesre a driver, ami persze nem ad már képet.
Ezzel így nagyszerűen el vagyok, de most gondoltam arra, hogy lecserélném, de eszembe jutott, hogy használhatnám crossfire módban, viszont így nem vagyok benne biztos, hogy üzemelne a dolog. Ezt pontosan úgy gondoltam, hogy a hibás karit használom második ként a mit meg veszek jót azt pedig elsődleges ként és arra csatolom a minitort. Annyira nem tudom hogy hogyan műkszik a dolog, de én aszt gondolom, hogy mivel nem arról meg a monitor ezért menni fog, hiszen maga a kártya jó, és így nem használná a kivezetést. -
Taragas
aktív tag
Sziasztok!
1-2 kérdést tennék fel. Van egy 4870-em, és ki szeretném próbálni a crossfire-t későbbiekben.
1; Egy 4870 dupla kártyás rendszerhez elég a procim(esetleg húzni is kell e?); Phenom II 955
2; 4 giga rendszer memória elég e hozzá, vagy vegyek még hozzá?
3; 8/8 pcie 2.0 elég a kártyáknak ugye? -
repvez
addikt
Az everesztnél nálam nincs CF menüpont .Ott csak a 2 kártya van és külön külön lehet választani hogy melyik adatail.
CPU-Z alatt ha az elsödleges kártyát választom akkor kiirja hogy enabled és hogy 2 GPU ha a másikat választom ki akkor disabled van.
Az számit valamit hogy csak egy CG összekötöt tettem a 2 kártya közé, vagy mind a 2 csatlakozora kellene?Fur markban ha elinditom a tesztet akkor mindegyik kártyának mutatja a grafikonját, hogy nö a hömérsékletük .
A herceket néztem a gyorsabb kártya maradt 700on a másik is gyári 625ön a memoriák 993on mennek mindegyiken és a leirásban a mennyiség is megmaradta memoriákbol, bár játék alatt nem tudom mennyit használ belöle.
-
repvez
addikt
Na sikerült az összerakás eddig müködik legalább is nem csipog semmi és nincs hibajelzés sem, az eszközkezelöbe 2 VGA szerepel és a katalisztnál is enabledre állt a CF vezérlés, de még egy kérdésem lenne hogy hol tudok megbizonyosodni arrol pontosabban hogy tényleg megy e a CF és hogy a frekvenciák és memoriák hogyan állnak és hogyan tudom állitani tesztelni hogy mennyivel tud igy többet a rendszer mint CF nélkül ?
-
klac
aktív tag
Túlléptem a szerkesztési időt Furmark kisebb felbontásban.
-
Baryka007
addikt
-
Baryka007
addikt
Nagyon durva lehet az a konfig én 2008 ban olyasmiről álmodtam illetve 2009-2010 körül mert a 4890 csak akkor jött ki
de csak egy 4850 lett belőle a 2008 ban
most azon gondolkodom hogy veszek egy HD6850 et 30 rugóért és egybe dugom a 4850 el azok jól muzsikálnak egymás mellett? mivel sok különbség van köztük pl 4850 GDDR3 6850 meg GDDR5 + HD4850 DX10.1 / 6850 DX11.1 nem lesz kompatibilitási hiba? egybe dughatom őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged