- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Lazarus911 #10355 üzenetére
Na, csakhogy nehogy belebetegedj
[http://h4.abload.de/img/battlefield-3-beta-gpu5p0n.png]
Nagyonis jól irták a 6950-et, főleg ha 6970-esíthető -
Jack@l
veterán
válasz
Lazarus911 #10348 üzenetére
Keresd vissz az fx-es topicban volt két beírásom jó linkekkel, hogy skálázódnak a procikkal a videokártyák BF3-ra meg Crysis2-re is, nem kell túllihegni a dolgot, 3 gyors mag kihajt egy gtx580-at is elég rendesen, több mag meg +1-2 fps-t jelent. Régebbi játékoknál ez még inkább így van.
Sáját szaros 2 magos core2 met már irtam, 40-50 fps high-on bf3 metro pályán a ligetben.(magyarul csont vga limites a lelkem) -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Lazarus911 #10353 üzenetére
mondam én ilyen, hogy rohadjál meg? ne túrázd fel magad meg engem se.
dehogy vagy hülye, viszont az átlag vásárló nem úgy gondolkozik, mint te. csak gondolj bele, hányan vesznek TESCO-s, meg Media Markt-os PC-t, pedig azok aztán a számítógépgyártás hulladékai.
egyébként is, az átlag vásárló 10 év alatt nem költ ennyit PC-re, neki elég a 70ezres gép is, meg évente max ráfordít egy tizest (de ezzel már szerintem sokat mondtam).#10355: ilyen ez a popszakma.
abban pedig látatlanban biztos vagyok, hogy a Ph!-s cikk minőségével nem lesz panasz. -
bozont
veterán
válasz
Most minek letesztelni minden egyes OC kártyát (főleg hogy többnyire minimális az órajelemelés) mikor az alap kártya tesztjében általában tuningolva is futtatnak tesztet azzal? Abból szerintem simán ki lehet következtetni hogy mit is tud az az OC pluszban.
"írtam hogy kifejezetten bf3-al fogok játsazni.. Erre írnak egy 6950-est"
Miért mi a baj vele? Én egy 5830-as radeonon próbáltam ki a bétát és nagyon jól futott azzal is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Nem hazudott. A BF3 alatt jól teljesít az eddigi béta mérések szerint. De ez majd csak később jelenik meg, így a bétát nem szeretnénk belekeverni. Na meg ez egy játék.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
igen, te vagy a példa. az ellenpélda. a felhasználók nagy részét rohadtul nem érdekli, hogy mi van a nagy, zúgó fehér/fekete/egyéb színű dobozban, csak menjen a játék. és ez még inkább igaz a tengerentúlra. meg igazából kb minden fejlett országra.
az, hogy itt a Ph!-n fórumozók nagy részének a hobbija, még nem kell kivetíteni az egész társadalomra. -
Oliverda
titán
válasz
Lazarus911 #10344 üzenetére
El kell keserítselek. A statisztika alapján nem sok mindenkit érdekelnek itt az OC VGA-k, ha csak nem valami nagyon extrém darabról van szó mint pl. az ASUS ARES. Plusz 20-40 MHz-ért nem fogjuk letesztelni ugyanazt a kártyát, csak mert ráragasztják, hogy OC. Olykor akadnak kivételek, de inkább valami érdekesebb témát keresünk ha van rá lehetőség.
A BF 3 pedig még nem jött ki, így azzal elég nehéz lenne letesztelni bármit is, úgy hogy megbízható eredményt kapjunk.
-
válasz
Lazarus911 #10344 üzenetére
VGA-nál nem nehéz, az órajel emeléssel arányos a teljesítmény, külön-külön (GPU-Mem szinten)
Nyilván ennél azért összetettebb, de semmi bonyolult...
Ha meg nincsenek olyan programok, amik kihasználnák a teszt időpontjában a hardware-t, arról nem a PH tehet!
-
stratova
veterán
válasz
Lazarus911 #9640 üzenetére
Ami van azt tolják a szerverekbe, mert ott nagyobb árréssel adható el. Másrészt egyre nagyobb teret nyer a notebook az asztali PC-vel szemben. Ontják a Llano-t is, ahogyan tudják. (no meg benne hagytak egy kiskaput, amivel K10stat-nek köszönhetően 700,800 MHz-től 2000-2400-ig skálázható az órajel 4 magra, ill. 2.6-2.8 GHz-re a Turbo; 3 már eléggé meredek)
-
Oliverda
titán
válasz
Ami nincs kész azt nehéz kirakni a polcokra. A Sandy Bridge is lekéste a karácsonyt és még így is probléma lett abból, hogy siettek vele.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Mert nincs rá kapacitásuk.
-
atom87
aktív tag
válasz
Lazarus911 #9533 üzenetére
Viccnek volt szánva.
-
Remus389
veterán
válasz
Lazarus911 #9390 üzenetére
elvileg csalódás lesz
én nem adtam volna el... én csak a biztosra megyek
milyet adtál el? i5-öst?
-
Oliverda
titán
válasz
Lazarus911 #9380 üzenetére
Mert szeretik kavarni a "dolgokat" azért.
-
cszn
őstag
válasz
Lazarus911 #9263 üzenetére
Attól függ mennyit és kinek küldtek.
Komolyra fordítva sztem érdemi teszt egészen a kitűzött dátumig nem lesz. Az utóbbi időben az AMD szinte túl jól titkolózik.
-
korcsi
veterán
válasz
Lazarus911 #9216 üzenetére
...
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Lazarus911 #9216 üzenetére
jaj nagyon remélem valamit benéztél,
mivel nagyon szeretnék már bulldosert
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Lazarus911 #9213 üzenetére
nem most 19 jönnek ki
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Lazarus911 #9213 üzenetére
Kis türelem, nálam senki sem várja jobban mert eladtam az Inteles platformot és most nincs helyette másik.
-
törölt tag
válasz
Lazarus911 #9177 üzenetére
Azért vannak páran akiben már elég jól felgyülemlett a bélgáz...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Lazarus911 #9166 üzenetére
Erre van a "Milyen asztali gépet vegyek?" topik.
-
Oliverda
titán
válasz
Lazarus911 #9166 üzenetére
Miért nem tartod a WC papírt, a kenyeret meg a hypot egy szekrényben? Minden topiknak megvan a maga kis szakértő rétege. Káosz lenne, ha minden egy helyen lenne. Erről kár is vitatkozni mert ez így működik jól. Inkább örülni kellene, hogy valahol kaphatsz érdemi segítséget.
-
Oliverda
titán
válasz
Lazarus911 #9164 üzenetére
Igen, de minden kérdésnek megvan a maga helye.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Lazarus911 #9070 üzenetére
Én általánosságban beszéltem. neked közvetlenül csak azt szántam hogy várjunk "az Intel most akkor mégiscsak jobban megéri" és hasonló kijelentésekkel mert nem lehet tudni a Bullról szinte semmi konkrétat.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Lazarus911 #9067 üzenetére
Ezekkel a kijelentésekkel várjunk még vagy 3 hetet, amíg megjelennek az első hivatalos tesztek (remélhetőleg). Ha eddig kibírtad akkor ez az 2-3 hét már igazán nem sok. Ha megjönnek a tesztek, és alul marad a Bull akkor lehet fújolni, meg fejeket verdesni a falba, és össze vissza szidni az AMD-t, de mindaddig senki nem tud semmit se, és egyáltalán nem biztos hogy olyan "gyenge" lesz a Bull. Még nem tudhatod.
-
nanus
senior tag
válasz
Lazarus911 #9067 üzenetére
jövőre
-
válasz
Lazarus911 #9062 üzenetére
Én is Bullra várok, valszeg menni fog alapomba. Legalábbis a gyártó szerint...
-
cszn
őstag
válasz
Lazarus911 #9062 üzenetére
Nem jársz rosszul a SB-dzsel. Max fogod majd a fejed ha kijön a Bull, hogy de hülye voltam.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Lazarus911 #9058 üzenetére
Még mindig nincsenek konkrét és főleg hiteles teljesítmény adatok ha jól tudom. Elég jól megy a titkolózás az AMD-nek. Ennyire közel a megjelenéshez már általában minden részletet tudni lehet, de most konkrétan szinte semmit
-
Oliverda
titán
válasz
Lazarus911 #9042 üzenetére
Nincs. Amit éppen feletted linkelted az is csak az aktuális időjárás jelentés.
Hakuoro: Ismét kiderült, hogy az infók 80%-a kamu. Az utóbbi időben szinte mindehol azt írták, hogy a hat és négy magosoknál csak 6 és 4MB L3 lesz. Ezekkel szemben ezen a kiszivárgott hivatalos, majd egy évvel ezelőtti dián már pont az volt mint amit friss a Gigabyte táblázat is mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest