-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
válasz
Sirandrish #22650 üzenetére
Már kint van a teszt.
-
carl18
addikt
válasz
Sirandrish #22650 üzenetére
15:00 és vége a titoktartásnak
Utána tele lesz az internet tesztekkel
Én is kíváncsi vagyok már hol lesznek +fogyasztás/tunningpotenciál.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Sirandrish #22647 üzenetére
Fél óra és pont kerül az i-re.
-
carl18
addikt
válasz
Sirandrish #22641 üzenetére
Hát a 3700X biztos jól teljesít megfelelő hardver környezetbe, "Gyors memória stb". Szerintem a 9900K se jobb vétel ezektől, főleg hogy még drágább is. Az meg hogy valahogy 150 helyet csak 145 fps tud a Zen 2 nem igazán mérvadó. Még hívatalosan meg sem jelent, szóval még biztos lesznek rendes hívatalos tesztek nem vérszegény környezetben.
A tesztben tudtommal csak 2666 mhz-es memória volt a processzor mellet, és 3200 mhz a szabvány amit támogat. De majd meglátjuk reméljük a legjobbakat
(#22644) VirsLee
Akkor Zen 2+/Zen 3 még jön AM 4-ben 7NM Euv jön jövőre. 2021-ban jöhet az AM5/5 Nanométeren?
Intelnél is a Comat Lake 10 magjai még 1151-be jöhetne. Az biztos a Sapphire Rapids is DDR5 mellet fog piacra kerülne 7 nanométeren. Szóval lesz még itt fejlődés 2 év múlva -
Crytek
nagyúr
válasz
Sirandrish #22641 üzenetére
A későbbiekben lehet hogy jobban jársz velük. Mert ha teszem azt megveszed most a csúcsot ami olcsóbb lesz mint a 9900k és egyszinten lesz vele kicsit gyengébb még mindig ott a lehetőség ha később jön az új amd beletedd ebbe a lapba amibe a 3950X-et intelnél ez nem biztos hogy majd elmondható lesz mert úgy váltogatja a foglalatot mint más a sza*os alsót.
De elég ha azt nézem hogy a kb 65 ezres 3600 (200$ nem tudom mennyi lesz itthon) kb megy ugy mint a 8600k ami 84k...
Kíváncsian várom mi tud ez a 3950X majd. Annyi szent hogy azzal az ember röhögve ellesz a 2020 végén érkező konzolgeneráció végéig. Főleg ha akkor a 4k már alap lesz és oda olyan hudenagy procierő nem is kell csak VGA de az brutális mértékben -
SECTORnooB
addikt
válasz
Sirandrish #22608 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá,hogy ez mind 720p-s erőviszonyokat tükrözi és hát ha már 1080p-re váltunk az előző generáció vs Intel 8-9. generáció ellen sem kellett szégyenkeznie.
Egyértelmű előrelépés, főleg ha adni lehet majd az órajeleknek is egy pofont kifejezetten fürgék lesznek.
Ár/érték arányban és amúgy is, elég szépen "fognak" szerepelni.
Sosem voltam egyik gyártó védőszentje sem, de már annyira sok van az Intel rovásán,hogy aki észszerű, erős és jó ár/értékű masinát akar az AMD-be fog gondolkodni. -
SECTORnooB
addikt
válasz
Sirandrish #22603 üzenetére
Sztem ezt sejteni lehetett, nem degradálni akarom az AMD-t, de sejthető volt, hogy kompenzálni akar a magszám duplázással. Sajnos még nem tudjuk mennyi lesz a "vége" mhz-re lefordítva, én az üveggömbe tekintve 4.5Ghzre saccolnék.
-
Samott
addikt
válasz
Sirandrish #22603 üzenetére
Ha procit vizsgalnak nem az a lenyeg, hogy meg veletlenul se legyen vga limites a teszt? Es pont ezert tesztetek alacsony felbontason?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish #22598 üzenetére
Mer nem zen2 úgy.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Sirandrish #22598 üzenetére
Elvileg 7.-én kellene jelenlétét tennie de iponon is ott van elseje óta..
Talán egy kis népszerűség növelésre hajtanak..
Szerk;
Bár a kiszállítás mindenhol juli 9 utáni dátummal van.. -
Márk
senior tag
válasz
Sirandrish #22400 üzenetére
**ZA
Szerk.: Ja bocsi, látom megelőztek.
Az iPon-nál is lesz biztos rögtön, kíváncsi leszek, hol lesz olcsóbb.
-
válasz
Sirandrish #22400 üzenetére
Alzaponthuhuhuu
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Sirandrish #22395 üzenetére
Hát kevesebb mint egy hónapon belül.
A földönkívüliek hozzák el nekünk fény sebességgel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Lexus, Toyota topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest