- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Nem tudja valaki hogy ma melyik Myaudio Power SD-t árulja a tesco 9990 Ft-ért?
Tehát típus?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #1598 üzenetére
Inkább launchert szedj le hozzá. Mondjuk Nova, vagy Apex-et. Ezek piszok gyorsak, és témázhatóak is. van KitKat téma, meg galaxy s4, motorola motion blur, Sense 5, meg még vagy 1000.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
spiritex #1515 üzenetére
Értem. Szerintem a készülék első indításnál nem fogadtak el valamit, asszem a legfrissebb van rajta, de megfogom nézni.
Azt nem figyeltem mennyire torzít. Ami zavart az a kijelző betekintési szöge, hát nem sok van, majdhogynem szemből kell nézni, ha nem akarod hogy picit is invertálódjanak a színek, kicsit jobban megdöntve pedig teljesen láthatatlan minden, csak fényes alakzatokat látni.....
Mondjuk ennyi pénzért nem várjon az ember Galaxy Tab szintű kijelzőt. Többi szerintem okés.Törölni fogom az adatokat a Play-nél, hátha.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv, egyik haver vett egy Myaudio cucot a tesco-ból.
A pontos típusát nem tudom (asszem 7040).
4.2.2 van rajta. Na már most a play áruház elindul szépen, viszont nem lehet belépni rajta a gmail fiókkal.
Már több működő fiókkal is próbálkoztunk de nem enged. Azt írja hogy az Ön android alapú készülékét nem támogatja az alkalmazás.Erre van valami gyógyír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest