Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
dodopek #1630 üzenetére
Én is vissza vittem a tabom. Eléggé "fos" volt. A hangszóró folyton szólt de nagyon halkan mert az erősítés nem kapcsolt le. Aztán bazira szaggatott néha a rendszer amikor csak email-t néztem. Nem akarták visszavenni de mivel tudom a jogaim és 3-om napon belül voltam így vissza kellet venniük rájöttek.
Ennyit a Tesco minőségéről...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
dodopek #1620 üzenetére
A maradék 4-en van a droid igen sajnos. A Sony Xperia U-ban is nem bővíthető 4Gb-os a belső mem. De ott annyi használható fel, Mivel eredetileg 8Gb van de a Sony ezt titkolja mert nem akarja "átbaszni" a vevők fejét.
A Subway Surfers pl?
Am én ma fogom visszavinni a tecsóba a tabom. Még benne vagyok a 3-om napba. Mert egy kalap hulladék ez a tecsó féle tab... A kijelző hulladék a betekintési szögével. Aztán csak egy Gmail alkalmazástól úgy lefagy az egész tab hogy még azt is kiírja hogy "az indító leállt."... Úgyhogy egy hányás. Követelem a zsém. És én még idióta fóliát is vettem rá...
-
dodopek
addikt
válasz
dodopek #1619 üzenetére
Fura. A burkolaton, és minden leírásban 8gb tárhelyet írnak, viszont file transferen, és belül is csak 4et érek el. A többin van a droid?
A másik, hogy hiába hirdeti a tesco 1 gb rammal, csak 512 van benne.
És én is csak pár nap után vetttem észre.
Rohadjanak meg.Persze a dobozon 512 van, de sajnos nem én vettem, és már csak másnap este vettem észre...
Szóval nem egy best deal...
-
rob210
nagyúr
válasz
dodopek #1548 üzenetére
Hogy tiszta legyen ugyan azt csinàlja mint a cpu a gépekben.
Ha csak netezel leveszi az órajelet, hogy kevesebbett fogyasszon.
Ezért is van az, hogy elindítasz egy játékot és olyan darabos az első 4-5mp-ben, utána gördülékenyen megy minden. Ennyi idő kell amíg rájön, hogy munka van igyekeznie kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged