Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
PLaci58 #2538 üzenetére
Köszi!
Pont, amit írtál azért érdeklődtem, hogy mennyire lenne érdemes vele foglalkozni...
Nincs nagy baja, lehet használni törött érintővel is.
Annyira le volt merülve, hogy mostanra tudtam életet lehelni bele...
GPS modul nincs benne, ha jól látom?!Root esetleg?
Egyébként egy 22 hónapos meg egy 4 éves gyerkőcnek lenne az ASUS mellé, hogy mind a kettő külön tudjon bohóckodni.
Van a kezemben egy Navon Explorer: na attól kihullik a hajam! Az valami förmedvény lassú! Nem is értem, hogy hogy tudták annak idején eladni bárkinek is! A GPS-e: 4-5 perc mire talál 3 műholdat, még vagy 3 perc,
mire pozíciót fog... -
thunder1991
tag
válasz
PLaci58 #2515 üzenetére
Sikerűlt,bekapcsol és megy is csak...egy idő után szokása mindent bezárni,akárhányszor és akármilyen progival teszem is újra,esetleg nincs valami ötleted miért csinálhatja ezeket?
Recoveryben én úgy tudok mozogni hogy a kijelző jobb felső sarkán csúsztatom az újjam fel/le és úgy megy,a powerrel meg Enter-ezek.
-
Upo
addikt
válasz
PLaci58 #2515 üzenetére
De, csak a 708F-en nincs olyan. Power és home gomb van. A power végrehajtja a műveletet (alapból a reboot-on áll), állítólag a home+power mágikus ritmusban nyomkodásával lehet lépni lefelé, nekem is sikerült negyed óra alatt egyet lemenni de a factory resetig lehetetlen eljutni mert ha nem úgy sikerül akkor a power miatt végrahajtja amin áll.
-
Upo
addikt
válasz
PLaci58 #2504 üzenetére
Úgy néz ki, döglött az alaplap, nem akar beugrani flash módba. Pedig tényleg rengetegszer próbáltam, akku leforrasztás után sem, úgyhogy feladtam. Alkatrész lett belőle.
(#2505) josida1: Hogy kerül ide nexus7 a myaudio topikba??
Amúgy meg gyárilag szándékosan nincs ikonja a kamera alkalmazásnak, play-en keress egy nexus 7 camera appot. Csak ikont rak ki, azt válaszd amelyik ikon a legjobban tetszik és nincs benne reklám. Bár abban a 0.3 Mpixeles kamerában örömöd nem nagyon lesz, én max. QR kódra használom, bár előlapival kicsit kényelmetlen. -
csixy
addikt
válasz
PLaci58 #2441 üzenetére
Köszönöm, mindet letöltöttem. Megpróbálom elrontani. Úgy látom, hogy van benne egy recowerys zip build is - eza Gingsz_TaboneDream7_Custom_v8.6.zip mi lehet, ehhez biztos CWM kell .
Az50004-est kihagyom, mert 4.0.0-ás, meg ez tolja félre a kalibrációt, a W-M -est is mert régi és a tabom sorozatszáma újabb.Meglássuk! Hogy fogok boldogulni a 64 bites win10-es OS-emmel, ezt a livesuit nem szereti, meg a samsung kies miatt már eleve látja a tabot az oprenccer, a live suit meg hasra esik tőle.
-
csixy
addikt
válasz
PLaci58 #2439 üzenetére
Köszönöm!
Este 8 után letöltöm, mert itt ahol most vagyok valami gáz van a hálózattal. Mindig megszakad a letöltés.
Én is kitúrtam végre valamit , itt a linkje: http://tinyurl.hu/mblf/.
-
Muszti001
csendes tag
válasz
PLaci58 #2332 üzenetére
Nagyon köszi, próbálkozom majd vele.
A Beex4 ROM miatt nincs jelenleg érintő, kamera és a g-szenzor is rosszul működik, de a wifi jó és van belső tárhely 3,5GB, illetve OTG kábelen csatlakoztattam vezeték nélküli egér+bill kombót és tökéletesen működik.
Azért aranytartaléknak szuper, hogy feldobtad a gyári ROM-ot.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
PLaci58 #2238 üzenetére
Hát, hogy is mondjam..
Aki 1 procis, 256 MB-os, myaudio, DPS, stb. tabról nyergel át egy ilyenre, az elégedett lesz, mert van töbletteljesítmény, a kijelző meg a korábbiakhoz hasonló és ha 10 pénzért veszi, akkor ennél nem is akarhat többet.
Ellenben én azt tanácsolnám, hogy aki megteheti, az inkább válasszon valami mást. A gép vitathatatlan gyengéje a kijelző és hát, mégis csak az a legfontosabb. 15-16 körül már kap jobbat. Sokkal jobbat. -
drotifuti
aktív tag
válasz
PLaci58 #2128 üzenetére
Ez a kép myaudio? mert a TFROOT nincs a nyákra írva...meg az is baj h itt fordítva van a nyák,a kijelző felé állnak a cumok,én csak a forrasztásokat látom a nyákon,maga az ic test a másik oldalon van..tudom fordítsam meg..oké de akkor meg nem ér oda a szalag kábel a nyákra...(808dcc)
-
drotifuti
aktív tag
válasz
PLaci58 #2118 üzenetére
Köszönöm szépen hogy próbálsz segíteni,de ezen az égvilágon semmi nem jön be,semmilyen billentyű kombinációra..ez kb. a 10. tab amit szoftverezésre hoztak,de eddig ilyen még nem volt..ez bekapcsoláskor csak a fekete képernyőt jeleníti meg,megvilágítva,az égatta világon semmi mást sem...nem vagyok kezdő az android világba,eddig az új telóim sem maradtak főzött rom vagy ,root,cwm nélkül,már az első percben megcsinálom rajtuk..de így még soha nem jártam...ha jól tudom a bootloader mod.-nál állt meg a tab,és nem tud tovább lépni,hiába rakom be az sd.-t a rom-mal nem frissíti,semmi sem történik. Egyik fórumon olvastam h külső tápról életre lehet kelteni,de szándékossan nem írták le a módszert,mert szézz cseszheted az alaplapot ha nem jól csinálod...olyat is írtak h,le kell forrasztani az akksi vezetéket,így mindent elfelejt,és utánna elindul,és lesz recovery..de mivel nem az enyém,így ezt sem csinálnám meg rajta szivessen..irtam a myaudionak,és még válaszoltak is..linkelték a rom-ot stb.-de nem értették meg ,h nem lehet így frissíteni..így azt írta vigyem be a szervízbe..
-
beldeczki
aktív tag
válasz
PLaci58 #1819 üzenetére
rootolt androidhoz nem kell segédprogram a külső SD-re való programáthelyezéshez
Direkt programot linkeltem, amivel egyszerűen megcsinálhatja amit akar. Persze, hogy segédprogram nélkül is meglehet csinálni, de ha van rá app akkor csináljuk azzal, és nem kell vele szórakozni.
-
spiritex
veterán
válasz
PLaci58 #1643 üzenetére
Végülis rávezettél a megoldásra, de eddig sem az volt a gond, hogy nem kapcsoltam ki a wifi-t készenlét alatt, hanem a wifi speciális beállításai között arra állítottam, hogy alvó módban mindig éljen a wifi. Ez nomál esetben csak arra vonatkozik, ha eleve be van kapcsolva a wifi, kikapcsol a képernyő és mondjuk skype jelzést vár az ember. De nem arra, ha nincs is bekapcsolva!!! Na mindegy, ez egy ilyen furcsa gép, furcsa firmware, mert megoldotta a dolgot az, hogy az "alvó módban mindig kapcsolatban marad a wifi"-t "alvó módban soha nem marad kapcsolatban a wifi"-re állítottam. Lehet, hogy nem helyesek a menü idézeteim, de a lényeg ugyanaz.
Magyarul köszi, így már nem merül az akksi!(#1644) dodopek
Köszi! -
rob210
nagyúr
válasz
PLaci58 #1592 üzenetére
A kijelzőt kalibráltad megvásárlás után?
Nekem is szarakodott az érintés, de kalibrálás után semmi bajom vele.
Ezt csak onnan tudtam, hogy az xperia P-m is ilyen volt és ott javasolták, kalibráljam a kijelzőt, na onnantól azzal sincs bajom, így a DCC+-al már eleve így indultam -
jFox
addikt
válasz
PLaci58 #1493 üzenetére
Úgy, úgy! Még azt is elfelejtettem mondani, hogy jobb inkább a hátoldali USB(ke)-t használni, mert az előlapi sokszor "robbantózsinórral" van bekötve, az meg nem túl stabil.
rob210: Nem kell megsértődni.
Ha visszaolvasnál látnád, hogy a flash-elést magyarázzuk neki már vagy 2 napja, csak még nem csinált ilyet. Ezért íram, hogy write-only vagy. Tehát okafogyott volt a hozzászólásod.
De ezen nem kell megsértődni, nálam is előfordul, főleg ha telefonról jövök mert ott kevesebb hsz. jelenik meg.
Szóval peace, nem kötekedni akartam! -
krixx83
tag
-
Bferibörs
addikt
válasz
PLaci58 #1333 üzenetére
708W tablet :
A MyAudio oldaláról letöltött : 34494.img firmwaret tettem fel, ennél csak régebbi van-ami itt is elhangzott,hogy valószínűleg hibás, a kijelzővel gondok vannak telepítése után.
Köszönöm az ötletet [link]! a MyAudio oldalán fent lévő frissítő programmal nem ment volna windows 7 alatt, ezzel (64 bites)első próbálkozásra sikerült!
A MyAudio frissítési útmutatóját használtam , a leírtak alapján meg lehet csinálni a frissítést.Tényleg egyszerű-ha működik!Még 1x köszönöm a segítséget mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest