- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Azt jelenti, hogy nem lehet hozzáférni a rendszerhez, azok file-jaihoz, írni, módosítani őket, emiatt aztán nagyon sok hasznos legális! program nem telepíthető fel rá, pl. a Titanium Backup. Másik következmény, hogy sok play alkalmazás csak neves cégek modelljeivel kompatibilis, így nem lehet átírni a készülék nevét pl. Samsung-ra, emiatt aztán megint csak nem telepíthetők legális! alkalmazások...
(#1583) RootRulez
Nekem megért, mert csak zenehallgatásra használom.Sokkal olcsóbb, mint egy dedikált online rádió készülék!
-
spiritex
veterán
Én írtam szerintem. Ha rám hallgatsz nem veszed meg. Nekem már ez a 4. tabletem, hidd el, nem fogod örömöd lelni benne. Én is csak zenehallgatásra vettem. Tehát IPS kijelző alá ne add. De ennek a kijelzője a nem IPS- esek között is nagyon gyenge. Tehát ha alább is adod, ennél csak jobb lesz bármi szerintem, ami kicsivel drágább.
-
gabor_01
senior tag
és nem tudom eldönteni, hogy megéri-e venni vagy sem
He-he.
Ezt neked kell eldöntened
Ennyiért nekem igen. Végül is nem ebay-en vettem gari nélkül.Tápcsatira vigyázz, ne rángasd, mert kiszakad. Én már szereztem egyet tartalékba.
Beszerzés alatt van egy kábel, amivel USB-ről (vagy autóban) is tölthető legyen. -
metaboy
tag
Szasztok!
Nah, láttam ez a totyikot.
Ilyen készülékem van, egyenlőre csak 4-5 napja.
Eddig nem olyan vészesen rossz, bár pindurkát jobbra számítottam, mindegy.
Nézzük a felmerült kérdéseket.
A dobozban egy töltő van, egy otg kábel, meg egy mini usb.. hogy tölt e gépről még nem próbáltam, eddig csak a margitról töltöttem le dolgokat, meg dropboxszal szinkronizáltam az okosságokat
A hdmi csatlakozót még nem teszteltem, de dlna támogatás van, ha pl felteszek egy imediashare szerű programot.
A gyári launcher nekem lassú volt ezért a go-t tettem fel. Akksija nem olyan rossz, de nem is kiemelkedően jó. Pontosat még nem tudok írni.
Amit tapasztaltam, hogy sajnos a gmailes accountomnál a naptár sync nem megy. Levelek, névjegyzék ok, de ez a nyavaja sajnos nem műxik. Rohadt idegesítő. Már írtam a magyar képviseletnek hátha válaszolnak..muhaha.Összességében talán megéri.. még adok neki 2hetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest