Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Na megvan a gépezet. Próbaképpen lőttem 1-1 képet az olympusszal és a canonnal. Nem tudom, így a fórumra feltöltve érzékelhető-e a különbség. Sajnos az olyval nagyon sok nem sikerült. A canonnal mind. A kompozíciót ne nézzétek, mert az sosem lesz jó
[link]
[link]
[link]
[link]A zoom ennyit tud. ezzel az obival.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
Ez de genyó
nem kötelező megadni
-
Trident28
tag
Rugós bicska + obi = Kenobi ... Mi van Star Wars rajongók lettetek?? Nem az.. Én is csipázom.
-"-
-
LamaCube
addikt
válasz busman #20186 üzenetére
1 mm-es vagy 1.5-ös van ami a legvékonyabb nekem, majd holnap megnézem. Hány méter kellene? Viszont, ha alakítanod kell, akkor fel kell izzítani és úgy tudod alakra formálni, majd vissza kell hűteni, de ez nem 100%, lehet, hogy elbír minimális alakítást. Holnap megnézem. Ha jó a méret és adsz koordinátákat, akkor megcsinálom szívesen és elpostázom. Vagy lemezrugóra gondoltál?
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #20183 üzenetére
Remélem ez már olyan obi lesz, hogy a szagot is közvetíti. Amúgy nem szoktam erőlködni. Elég változatosan, rostban gazdagon étkezem és sok folyadékot is iszom.
Amúgy meg ha egyszer tényleg lenne egy ilyen obid és a jobbnál jobb csajok helyett, mégis engem kuksolnál, akkor jó nagy szamár vagy kisfiam ! Leülhetsz ! Ez egy kurva nagy EGYES ! Én nem ezt tanítottam neked ![ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Lankadatlan
tag
válasz Svájcinéger #20181 üzenetére
igazából már gyűjtjük a pénzt amiből veszünk egy olyan obit amivel itthonról le tudunk kapni téged mikor a wc-n trónolsz és erölködsz!!
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
busman
veterán
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #20179 üzenetére
Juj-jujjjj ! Remélem nem valami huncutságban töritek a fejeteket.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #20179 üzenetére
Okés, majd küldöm, ha lesz valami frankó, de még egy állványt akarok szerezni, de ezt a kibaszott érettségit le kellene már tudni előtte. Már úgy szabadulnék a fenébe...
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz albert8 #20174 üzenetére
Nem rossz és kevés expo van benne. Viszont 100 ropim nincs rá és nem akarok használtat se venni. Áfa visszajön az új árából, így kb. 74-be megáll- a mostani gépemet eladtam 16 ropiért, így 58-ba fáj.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Azt már el is adtam. Én a canonnal rohangálok, mint ,,,,írtam én málhás kiránduló vagyok. Gondolhatod, hogy egy tükrös mellett nem használok kompaktot.
Lackó
Igen tudom, de nagyon nehéz a döntés a pénztárca miatt.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #20171 üzenetére
3-ban ment jól, lehetett vele érvényesülni... de itt papír heli a harci csápőőr. Főleg ezen a pályán, AA megáll pálya szélén és kész. Esélytelen fent maradni. Tegnap kivételesen jól adta a helikkel is
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #20170 üzenetére
Te Mappából kinézed, hogy jó pilóta ? Amúgy tényleg jó.
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #20168 üzenetére
Elég csapatban, és ajánlott rush-on csinálni, mert kisebb a pálya és nagyrészt állóharcok vannak a lerakók környékén. Elég hamar össze lehet szedni így
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Svájcinéger
őstag
Nem tudom egy squadban kell-e lenni, csak annyi van, hogy Repair Ribbon 50 db. Talán elég egy csapatban. AS-VAL ? Na az nem lesz meg nekem sohasem. Asszem ahhoz heliben kell tölteni co-pilotként valamennyi időt. Bár ha ebben is segítenél, idővel majd meglenne.
Most a javító ribbonokat csinálom, meg a 20 hajó pusztítást.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #20166 üzenetére
Ja akkor squad ribbon kell,nem elég ha csak hegesztesz akármit. Nekem mind1 én annyira nem vagyok assigmentes. Tegnap is AS-VAL-t kaptam azt sem tudom mire egyszer csak meg lett
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Erről a pályáról beszélek. Egymás ellen ? Arra nem kapunk ribbont szerintem, csak ha saját csapattársadét javítod. Arra gondoltam, hogy egyszer Te vezetsz, egyszer én.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #20164 üzenetére
Tegnap jó pár kört letoltam azon a vonatos pályán. Középen megy egy mozdony de a nevét nem tudom a pályának. Volt nagyon jó köreim is. Egész "jól" megy a tankozás. Heliket úgy kikapom az égről, hogy csak na Valamikor meg egy lövéstől szét megy a tank. Nem is értem.
Ja én úgy gondoltam, hogy egymás ellen lenni. Majd félre vonulni valahova azt oda vissza javítani ribbonokra
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
De vehetnél egy mikit, hogy tudjam mikor ugorjak ki javítani, stb. Erre lehet, hogy nem Golmud a legjobb pálya. Ez a kedvencem, de tegnap kurva sok ruszki "pro" jetes, tankos volt és marha sokszor elhaláloztam.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #20162 üzenetére
Majd ma, ha szervezetem is úgy kívánja akkor ribbonozhatunk
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Aki kitalálta, hogy 50 repair ribbon kelljen az UMP-9-hez az bekaphatja. Tegnap este is sikerült össz-vissz 4-et csinálnom.
-
LamaCube
addikt
Na csak addig hezitáltam, hogy egy stabilizátoros obival rendelkező eos 1100d lesz a kiválasztott. 94 ropiért, majd utána gyűjtögetek és veszek hozzá egy jobb obit, addig meg tanulgatom mit hogyan. A fotós haver is azt mondta, hogy hosszú távra jobban jövök ki.
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #20153 üzenetére
Jó persze, de érdemes azt a verziót venni, ami egyben van a saját töltőjével, ha van akkor az egyel nagyobb kapacitású akksival.
Ez az akksi azért is jó, mert a nagyobb kapacitású tucatakksikat is leveri, minimálisan veszít a töltöttségéből akkor is, ha csak el van rakva és nagyon tartós.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
Na a fotós ismerősöm a 34000-est venné az én helyemben. Ő is az általad ajánlott ceruza akkukat írta. Ez a szett szerinted jó? így megspórolom az sd kártya és a pótakku árát és olcsóbban jövök ki, mint az 50000-el.
Ha az akkuk megfelelőek, akkor ezt veszem.Ja a cmos-ra ennyit írt: "Tulajdonképpen mindegyik cmos már, a lényeg az érzékelő mérete és az optika fényereje, az játszik csak szerepet pl. egy csarnokban. Ha van egy DSLR géped, és f4-nél jobb (kisebb számú) fényerős obid, akkor már nyert ügyed van. A képstabi még kimenthet, de azt fogod látni egy ilyen géppel hogy pl. fut valaki, a feje és teste kb. éles, a keze és lába pedig az előre-hátra mozgástól el lesz mosódva."
-
LamaCube
addikt
Nem sok lenne a különbség. A pótakksi nem is lenne lényeg annyira, mert 2 óra alatt feltölti a töltő az akksiját. Jópár tesztet elolvastam és eléggé pontos adat a 300 kép egy töltéssel.
Viszont a topicjában "Milyen kompakt digi gépet vegyek" azt írta egy tag, hogy minőségileg sokat nem javulna a mostani olympusomhoz képest, mert a ccd lapkák ugyanazok. Olympus zx10-et ajánlott, de az 64000 a legolcsóbb helyen is és 5x zoomja van. Nálam az már nem játszik, akkor inkább ezt venném, ha már fontos a cmos lapka vagy mitököm, de ebben meg nincs rekesz előválasztás és zársebesség előválasztás. Mondjuk azt se tudom, hogy az jó-e nekem.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #20149 üzenetére
Pontosan.
Nekem is a 120 van, azért is tudok róla írni, ma megnézegettem kicsit a 170-et is, látszólag a méret jóval kisebb lett. Az akksissal szerintem jobban járnál, meg cerkából is egy Eneloop a minimum amit érdemes megvenni, az is 6-7e Ft, akkor meg már az akksis amit mondtál 4k pluszért. Mennyi lenne nettóban a különbség plusz akksival?
-
LamaCube
addikt
Ezt válaszolta:
" Az a helyzet, hogy egy baromság, amiket hátránynak írnak, mert mindkettő IS jelzésű, vagyis van mindkettőben képstabi, és 5mm látószög még profi obikban sem létezik.
35mm-re számolva mindkettőé ugyanaz. Ránézésre kb. ugyanaz, az akkut leszámolva. Nem lehet nagy a különbség. Ennek a sok évvel ezelőtti elődje volt nekem SX120 asszem. Nagyon jó gép volt."
Lényegében azt írta, amit ti is.
Akkor lehet mégis az olcsóbbat veszem. Akkutöltőm van. Veszek hozzá 4 db. minőségi ceruza akksit és jó napot.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Na feltettem a kérdésem egy régi codos klántársamnak, aki már régóta űzi az ipart. Persze jól kiröhög biztosan, de írtam neki, hogy ne profi szemmel nézze. Akit érdekelnek a képei itt megnézheti. A macrósok rohadt jók és nem semmi cuccai vannak.
[ Szerkesztve ]
-
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #20140 üzenetére
Gondolom a mostani is megvan már egy jó ideje, szóval ez is elég lesz egy jó ideig. Ez a jelenleg legjobb ár érték arányú gép ennél nem fogsz jobbat találni, max használtan.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
Ahogyan nézem a pót akkumulátor 4000 ropi hozzá és li-ionos, ami azt jelenti, hogy bármikor rátölthetek. Ellenben a ceruza akkukat le kell meríteni tökre. Jó minőségű ceruza akkujaim nincsenek. Így azt is venni kellene. 300 képet ír nagyjából egy töltéssel, persze gondolom ez nem szentírás. Most, ha elemet veszek bele vészhelyzetben, akkor a 200 ft-os tescos elemmel kitörölhetem. A márkás tartós elemek meg 1000 felett vannak.
Persze, hogy ez nekem ér-e 15 ropival többet azt nekem kell eldönteni. /ez a nehéz feladat/.
Valószínűleg a drágábbikat veszem meg. Lejön az áfa, így 39 +16-ért van vevő az olympusomra is, tehát 23-ba fájna.[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #20142 üzenetére
Ha van elemes akksid, akkor jó a régebbi is, ha nincs, akkor az akksist érdemes. A cerkásnak az előnye, hogy ha lemerül és nincs nálad, akkor tudsz venni kényszerhelyzetben elemet is hozzá, az akksist nem fogod a sarki ABC-ben tudni pótolni.
A stabilizátor vagy digitális vagy optikai tudtommal, az a "van" szócska érdekes a táblázatban.
-
LamaCube
addikt
Maradok a kompaktnál és a Canonnál. DE!
Itt egy összehasonlítás erről a 2 gépről. Megér 15 ropi különbséget az akkumulátor, a stabilizátor és a 5mm-es helyett 28mm-es nagylátószög. Ezek a fogalmak mit takarnak. Gondolok itt a látószögre. Tudom a google a barátom, de ti értelmesebben el tudjátok magyarázni. Vagy ez már a parasztvakítás kategória?
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz SipiBcs #20137 üzenetére
Igen ezt már kezdem érteni
Nézegettem obi árakat háááát
De szerintem ha egy ilyen gépet a kezedbe fogsz, akkor elindul a kalandvágy benned és elkezded felfedezni a lehetőségeket!
Ettől tartok én is
Albert8
Ne fájdítsd a szívemet képekkel
Winne
Akkor azt mondod, hogy a kompakt canon jobb, mint a mostani olympusom?
Köszi mindenkinek a türelmét
-
SipiBcs
őstag
válasz LamaCube #20134 üzenetére
Az a gáz, hogy az alap obival valójában semmit nem tudsz kezdeni. Sem beltéri, sem kültéri képekre nem jó. Általános. Beáll a család erős napsütésben a templom elé és lefotózod.
Beltériben nem oké, mert nem nyit eléggé a fókusz, kültériben meg nem tudsz zoomolni normálisan. Makróra alkalmatlan. Én pont ezért nem vettem tükröst, mert egyenlőre nem tudok annyi pénzt költeni obira, mint amennyit szeretnék. Ezért állapodtam meg a Sony bridge gépénél. Családi képekre, tájképekre tökéletes választás, természetesen kompromisszumokkal. Nem tud annyit, mint egy 200 ezres tükrös.
Ha költeni szeretnél rá, akkor én várnék egy akcióra. Előfordul sűrűn, hogy egy középkategóriás gépet ajándék obival árulnak saját árában. Nem ördöngösség megtanulni az alapműveleteket, hogy manuálisan tudj fotózni, de a félprofi gépeken is van még automata mód, amikor nem kell csak nyomkodnod az exponáló gombot.
De szerintem ha egy ilyen gépet a kezedbe fogsz, akkor elindul a kalandvágy benned és elkezded felfedezni a lehetőségeket!"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #20133 üzenetére
Nem, csak a fókuszpontok nem arra fognak esni, amire szeretnéd, kvázi nem azt hozza automatán élesre a képed témájaként, amit meg szeretnél örökíteni.
Ez egyébként különbség még, hogy tükrösöknél több fókuszpont van.
Abszolut jobb kirándulógép.
-
LamaCube
addikt
Majdnem értem.
Tehát, ha abból indulok ki, hogy le szeretnék fényképezni egy messzire levő dolgot, de pl. nem akarok zoomolni, mert nincs értelme azzal az obival, akkor azt nincs értelme fényképezni? Életlen lesz vagy csak zavaros?
Lehet nem is veszek semmit, elég zavaros ez nekemHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz albert8 #20127 üzenetére
Tegnap volt a kezemben egy, jó kis példány.
@(#20128) LamaCube: igen, 10/9* biztosan jobb képed lesz, de még egyszer mondom a 18-55 nem teleobjektív, messzire nem fogsz lövöldözni vele. megvan hogy milyen távolságra való. Menj be a Mediamarktba, nézz bele az optikai keresőbe és tekerd el közben a végállásba. Látni fogod kb. meddig jó. Simán meg tudod tanulni, ha egy picit is érdekel, mert ha a kezedben lesz, akkor ki tudod tapogatni, hogy melyik beállítás mit és milyen irányban változtat.
A képeden jól látszik, hogy nem volt jó idő, amitől ugye kevesebb fény jut be, már ezért is sokkal gyatrábbnak látod. Az Olympus gépek arra valók általában, ha valaki előkapja lő kettőt és visszarakja a zsebébe és szereti a nagyon színes fotókat.. Valakinek kifejezetten tetszik a színvilága.
@(#20126) Lankadatlan: mi a bajod a papucsommal? Majdnem annyi idős, mint te... A fehér bőröm meg csak arisztokrata múltamat erősítik...
-
Mappa
addikt
jön a bringa idő.
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
Tehát, ha azt mondom, hogy szép minőségű képeket szeretnék, de rohadtul nem értek a tükröshöz /mélységélesség, záridő, stb./, de mégis megveszem az 1100D-t, akkor automata beállításokkal is szebb képeket kapok, mint kompakttal?
Most a zoomot felejtsük el, mert az későbbiekben egy obi cserével gondolom javítható. A mostani kitben 3x-os.
Persze egy "kis" utánaolvasással meg lehet ezeket tanulni gondolom én.A görögös képek szépek. A zoomos se rossz. Az én olympusom 5x optikai zoomos, de borzalom. Íme egy kép róla:
Lankadatlan
Tennél be 1-2 képet pls.
Egyébként a nagyságával nincs gond. Hátizsákos, málhás kirándulók vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #20126 üzenetére
Hát nemmondom egy 75-300-as nekem is l jönne, de én inkább 55-250-est keresek.
-
Lankadatlan
tag
Ül a fehér testű Winnie a görög tengerbe
az a Nike papucs te
Cubém: én is 1100-ast használok dupla obival 18-55 5,6-os és egy 75-300-as szintén 5,6-os. Nagyon meg vagyok vele elégedve nagyon patent kis képeket lehet vele lődözni, persze nem annyira mint mondjuk a Szandiéval de ez is teljesen megfelel a célnak! csak vegyél hozzá tasit mert csak úgy biztonságos nah!
[ Szerkesztve ]
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
Winne
nagyúr
Zoomolj ezekbe bele, ismerős lehet a helyszín. A hegy vágod milyen távolságban van kb., ebből is látszik, hogy egy kompakt sosem fog csodát tenni:
A másodikon jól látszik, hogy a fotózás alapja a fény, ez minden gépnél nagyon fontos, tükrösnél később tudod variálni ezt másfajta objektívvel, hogy ha komolyabbra fordul a fotózásod, vagy csak simán valakit jobban érdekel majd a családból, nem is beszélve a mélységélességről, van hogy lefotózol egy komolyabb öblöt kompakttal messziről és szint nem lehet kivenni azt sem, hogy az egyik szikla a másik felett van 60 méterrel. Tükrösnél úgy állítod a rekeszt, ha van időd annak a fotónak az elkészítésére és nem csak lőni akarsz és menni tovább, hogy a mélységélességet a fotót témájához mérten ki tudod próbálgatni, tehát hogy a háttér élesebb legyen, vagy full homály és csak az "alanyod" legyen éles. Ezzel és még sok más dologgal kompakttal nem tudsz játszani.
Én is csak a hegy csúcsát karcolgatom még, olvasgatok csak róla, de itt egy pár példa egy tükrös tájkép jellegű vagy aprólékosabb fotóra, zoomolj bele ezekbe is (sajna butítja a felbontást a képfeltöltő..):
Nyilván ezeket fotós csinálta, nem is azt kívántam bemutatni, hogy valaki tud fotózni és valaki nem.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #20118 üzenetére
Az SX160, amit Xander is ír szerintem is jó választás, mert pont ezért, amiért te is vennél gépet én anno pont ezt a kategóriát választottam. Akkor ez a 120-as volt, ezzel is jól elvagyok, de nem ennyire egyszerű.
Amint írtam, kompakt messze nem hoz tükrös képminőséget, még akkor sem, ha ezt a kompromisszum miatt veszi az ember, miszerint ne legyen nagy és nehéz, de messzebbre is jó legyen.
Nem egyszerű választanod, mert két különböző érvekkel teli kosár van egymással szemben. Ha messzire akarsz fotózni, arra jók ezek az utazó kompaktok is és a bridge gépek is, de utóbbi ár/érték arányban már nem állják meg a helyüket, mert tükrös árban van és azt leszámítva, hogy a szuperzoom tök jól hangzik, mindent tud a gép, de meg mégsem tud sokmindent igazán.
Ha leegyszerűsíteném most a dolgokat és a helyedben lennék, akkor egyértelműen a tükröst venném, mert azzal olyan képeket fogsz csinálni, amit ha 15 év múlva előveszel, akkor is úgy nézel rá, hogy huh de szép is volt... Sokat nézegettem és nézegetem most is a tükrösöket és sok dilemma van még azokon belül is, de egyelőre abban maradtam magammal, hogy nem veszek addig, amíg gyerekem nem lesz, ezzel kicsit oltottam a tüzet.
Mindjárt keresek az enyémről képet, hogy alátámasszam ezt a távol fotózni nem is tök jó... A távolság mindig a képminőség rovására megy ezeknél a "tükör nélküli" gépezeteknél főleg.
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #20122 üzenetére
Igen igy van. A kompaktok közt az az sx 120tól felfele ajánlott gépek. Tájakat is lehet vele lőni, de persze csak kompromisszumokkal. A tájfotózás az már a többszázezres objektivek világa...
Lacko: TUdom ezért maradtam a használtnál.
-
LamaCube
addikt
válasz albert8 #20120 üzenetére
Mit takar a bridge gép?
Tehát kompaktra nem érdemes 40-nél többet adni, mert csak parasztvakítás? Sajnos hülye vagyok ehhez a témához is. Már fáj a fejem a sok teszttől meg utánaolvasástól
Köszönöm mindenkinek a segítségét![ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #20116 üzenetére
Felesleges a bridge gép nem ér semmit. Ha kompakt akkor ez a legjobb választás.[link] Viszont, ha zoom akkor dslr kezdőnek az jó gép, viszont tényleg igy van amit a kedves Winnie irt, hogy elég nehéz erre a célra.
Lacko: 50-60k-s kategóriát még én is rászántam volna újra de nem találtam ennyiért.
-
LamaCube
addikt
Na basszus most még jobban összezavartál Van 1 húszezres olympusom maradok annál
Most, akkor mit ajánlanál? Egy "drágább" /60-70/ ropis kompaktot? pl. amiket linkeltem.
Nyáron el akarunk menni a medve szurdokra és ott kellene a tájképre a távolra fényképezés is, de az olympus zoomja eléggé szemetes.
Itt egy kép a mostani 20 rugós gépemmel.[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #20116 üzenetére
Maradj nyugodtan az 1100D-nél, bőven kiszolgál, ha nem akarsz messzebb lévő dolgokat fotózni. Ha kifejezetten utazó gép kellene, akkor ez nem jó választás neked, mert:
- nehéz
- nagy
- egy obival erősen be vagy korlátozva
- az erőssége egy tükrös gépnek a személyre szabhatósága, amire neked nincs szükséged.
- nem tudsz messze lövöldözni értékelhetően a tájban.Ami miatt jó:
- tükrös
- jó minőségű képek
- automatán is használható, nem szükséges mindenképpen értened a működését
- később bővítheted, ha igényed lesz ráAz ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz albert8 #20114 üzenetére
Most "beszéltem" egy fotós ismerősömmel facebookon.. Azt mondta, hogy várjak még vele, mert jön lassan az utóda és lejjebb megy az ára. Ebből lejönne az áfa és kb. 70 lenne nagyjából. de még vacillálok, persze már a kisördög itt motoszkál.
Fénymérés? Automata üzemmód azt jó napotHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #20113 üzenetére
Kezdőnek tökéletes, de az árat sokallom. Valamint egy kicsit azért bele kell majd tanulnod, ha még csak kompaktod volt. Egy kis fénymérés, fókusz satöbbi.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #20112 üzenetére
-
LamaCube
addikt
Albert8 és mindenki
Erről a gépről mi a véleményed. Nekem csak hobbi fotóra kellene. Kirándulás, gyerek meccsei stb.
-
Mappa
addikt
cápa eledelaz ilyen
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #20107 üzenetére
Részletkérdés, erre senki sem fog emlékezni 10 év múlva.
-
Svájcinéger
őstag
Kösz. Hát nem tom. Ehhez azért kellett, hogy az ellen nagy része alig használt C4-et és M2-őt.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #20101 üzenetére
Szép kör, lesz ez még jobb is.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #20102 üzenetére
Kösz. Végre megkaptam a sasot.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #20101 üzenetére
Hááát lehetne jobb is...
-
Svájcinéger
őstag
Életem legjobb BF4-es tankozása. Kurva sokat foglaltam is, még mielőtt Hyper belépkötne. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest