- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
November 29.-én 30$ lesz a BF4 az Amazonon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #18597 üzenetére
A javelin trollkodást sem csináltuk meg 3-ban . Egyszer vad idegenekkel toltam caspian-on fent a toronyból hát hamar lepusztítottunk mindent
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Biztos más lesz majd ha együtt toljuk és ökörködünk mondjuk C4-gyel. Most még egy killem sincs ilyen faszságokkal.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz tupacamaru #18593 üzenetére
Ja láttam, egész jó volt, de messze nem Karib Tenger kalózai kategória.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #18592 üzenetére
Hamarosan hamarosan, attól függetlenül, hogy megy róla a fikusz dlc stb.(tőlem is) 100% megveszem. kell valami új már, más meg nem is hoz lázba amit multiba nyomnék.
nem kötelező megadni
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #18593 üzenetére
Jah én is nemrég láttam pár hete. Valahogy nem állt össze bennem a fő célja a filmnek de én is jókat nevettem rajta.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tupacamaru
veterán
Látta már valaki A magányos lovas-t? Most néztem meg, 2 óra és 20 perc volt. Egész tűrhető film, voltak nagy jó részek is benne, az elején rengeteget nevettem. Johnny hozta a figurát.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
De nagy az Isten állatkertje ! Mikor veszed már meg ? Amúgy hét végén szerintem felrakom a BF3-mat. Ha elmúlik a BF4 újdonságának "varázsa" kell valami játék. Azért sikerült itt is nem kicsit visszalépni.
VAN der BOSS: oks, köszi. Mobal már emlegette ezt az xp-boost-ot, de sohasem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
@rglaaf
veterán
mivel tudok képet átméretezni pixel szerint pl 200x200 pixel re kéne lekicsinyiteni egy képet
PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
válasz Svájcinéger #18586 üzenetére
azt külön kell jobb alul ráböksz és felugrik hogy menyi és milyen % -boostod van ott rányomsz és elindul a vissza számláló, utána ESC-vel mindig megtudod nézni mennyi van vissza,ha kilépsz vagy pausálsz akkor is meg áll
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz @rglaaf #18584 üzenetére
A boostot is külön be kell nyomni ? Az meg hol a tökömben van ?
-
Mappa
addikt
Metallicara igen csak jó játszani
nem kötelező megadni
-
@rglaaf
veterán
válasz Svájcinéger #18583 üzenetére
a pakkokat kinyithatod az összeset legalább meglátod mi van bennük a boostot meg akár meccs közbe is aktiválhatod ha látod hogy jó kör lesz akkor benyomod azt pörgeti a pontokat
-
Svájcinéger
őstag
válasz @rglaaf #18582 üzenetére
Oks. Köszi. És egyszerre többet is ki lehet pattintani ? Van már annyi, mint a szemét.
-
@rglaaf
veterán
válasz Svájcinéger #18581 üzenetére
sok kacat van benne kiegek stb az xp-boost meg 1 óra hosszáig tart esc-gombal mindig megtudod nézni mennyi van még hátra
-
Svájcinéger
őstag
Ezek a bronz, silver, stb. pakkok mire jók, azon kívül, hogy plusz XP ? És meddig élnek ? Egy körig ? Ha kifagy a szeró vagy kiesek, stb. akkor mi történik ? Buktam ?
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #18579 üzenetére
Legfelül Auto, aztán a nagy része high. Nincsenek gondjaim, bár a patch után volt amikor szaggatott, de akkor szerintem a szerverrel volt gond, mert másikon nem volt probléma.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #18578 üzenetére
Ja az az volt sokan panaszkodnak rá, teljesen jogosan. Magyarul nem a vga-d szarakszik
Egyébként milyen beállításokkal tolod? Nekem sangshain-on baszott mikrolaggjaim vannak, mondjuk az a map nem is teszik.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #18577 üzenetére
Hát valahogy úgy. 20 mp-ként.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #18576 üzenetére
Azt a commander csinálja. EMP-vel gondolom arra gondoltál, teljesen hányingere lesz tőle az embernek, ha 20 mp-kjént csinálja.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #18575 üzenetére
Még ez is meggondolandó.
Mikor tegnap együtt toltuk Neked is néha elhalványult a kép ? Én eddig ilyet mintha nem tapasztaltam volna. Remélem nem VGA gond lesz. Utána maradtam még egy kört, ott legalább simán pozitív statom lett.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #18573 üzenetére
Nekem egy 6 éves lg házimozi van rákötve. Filmre zenére nekem tökéletesen megfelel. A hangszórók jól vannak elhelyezve és az 5.1 nagyon jól kijön rajta még úgy is, hogy a fejhallgatóra van kötve és prologic -al keveri.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #18573 üzenetére
Persze, a tv beépített hangszórójához képest minden jobb.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Svájcinéger
őstag
Én csak nézegettem a cuccokat, aztán ha rá lehet dugni a TV-re miért ne. Biztos másképp szólna, mint így. 300k-t meg inkább elköltöm a házra vagy az udvarra.
-
Mappa
addikt
válasz v-paci #18569 üzenetére
Csak egy alternatíva, ha elvonatkoztatunk a több 100+k rendszerektől. Erre írtam, hogy engem meggyőzött ár/érték arányban, független attól miről is folyik a téma. Mert azért mindent lehet mondani a Logira. de, hogy szar, azt nem.Ja tudom ez !csak! pc-hez való Ha már nem félmilliós egy hangrendszer, vagy annyiért építünk, akkor az csak gagyi lehet?!
110% hogy körberöhögi, csak egy Dali pár 140-170+k és még meg sem szólalt Tudom mert Concept 6-osunk van.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz v-paci #18564 üzenetére
Sajna panelban nem nagyon lehet már falat bontani, minden második lakó kisgyerekes, idősebb stb.
Írni is akartam, hogy nem a Logitech-esen jellegzetes atom mély hang dominált ennél a hangcuccnál, benne volt az a dinamika. Egy komolyzenei koncertet azért meghallgattam volna rajta de fogadok ott sem csalódtam volna. Pc-re nekem egy ilyen már sok lenne meghallgattam a kisebbik testvérét csak az sztereó z506 ha jól emlékszem. instant get! mégsem vettem meg mert azt is soknak éreztem szobámba.
Svájcinak mérlegelni kell tényleg, hogy mit és mennyiért. (Mondjuk sztem innia kellene már megint valamit ennyiből ) Az tény - ahogy Te is leírtad, 50k-ból házimozi felejtő. Én simán bevállalnám a Logit ha nem lenne most semmilyen más hangkütyüm.
VAN der BOSS - Pár éve voltam a WCC Hiltonban házimozi kiállításon. Bose stand Hát az picit más... kicsit más kategória. Rubik kocka méretű hangszórók, amik úgy szóltak, hogy nem akartam elhinni. Szép és jó dolgok ezek de hát számomra ez már megfizethetetlen kategória...
nem kötelező megadni
-
v-paci
aktív tag
Mélyben az árgépes árához mérten jó (történetesen nálunk is van kiállítva), minden másban nem. Egy rendszer nem attól lesz jó, hogy b@szott hangosan tud szólni (jellemzően így adnak el nálunk a hifis kollégák), hanem attól, hogy még kis hangerőn is dinamikusan, részletezőn szól, és ha kell lebontja a házat mindenféle torzítás nélkül.
Szerintem ez pc-hez ok - biztos beszarás hangja lehet, amikor a mocskos tankosok rád döntik a házat bf-ben -, de házimozihoz nem való... persze viszonyítási alap kérdése az egész, egy tv 2*10W-os hangjához képest ég és föld, ez bizos.
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Mappa
addikt
válasz v-paci #18562 üzenetére
Itt nálunk, egyszer volt MM-ben (de lehet még Saturn) rákötve a házimozi boxban egy 50" tv-vel összekötve ez a hangrendszer. 'Én a robot' blu-ray-en. Hát konkrétan lefostam a bokám akkorát szólt ez a Logitech. Kérdezem a eladó srácot mondom ez, hogy hogy itt a Harman-K meg Marantz-ok között?! Azt mondta volt egy vevőjük és kimondottan házimoziként szerette volna kipróbálni, ezért összekötötték neki. Vitt is egyet (bár ez itt a marketing szöveg helye lehetett) ezt meg hétvégére, bekötve hagyták. Engem meggyőzőt - mondom ezt úgy, hogy Otthon Denon, Dali, Infinity-k adják a koncertet
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Hát ha ez bruttó, akkor tényleg nem.
LackoMester: majd körbenézek. Úgyis a matekon múlik minden. Év végén kapok-e zs-t vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #18558 üzenetére
Logitech-nél.
Így azért már más a fekvése [link]
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #18554 üzenetére
Esetleg egy hangpojektor is megteszi. Própáltam elég jól, szépen szól, és az ára se vészes.
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #18555 üzenetére
450 fele sem kevés bakker. Faszom tudja mi lesz jövőre, nincs semmi jó előérzetem. Fityisz lehet, hogy elintézi, hogy MN legyek.
Mappa: elég durva kis cucc. Bár ez is 128 k.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #18550 üzenetére
[link] veszel egy ilyet azt le van tudva optikát rákötöd azt csókolom. Sztem ez kurva nagyot szól.
nem kötelező megadni
-
v-paci
aktív tag
válasz @rglaaf #18553 üzenetére
az igen... kihasználatlanság miatt szabadultál tőle?
@Svájci: érdemes elgondolkodni a használton, mert laza 50% áresés simán lehet 3-4 éves készülékeknél is, amúgy már a sztereo is nagyon komoly változást hoz a tv hangjához képest.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #18552 üzenetére
Bakker ! Én csak egy egyszerű HIFI-t akartam, amit esetleg rá lehet dugni a TV-re. Nem 300 k-ért belépő szintet. Amúgy köszi a kimerítő válaszokat.
Akkor inkább 200k-ért vennék egy 3D-s TV-t.
-
v-paci
aktív tag
Ami nekem itthon van, az 300k-ba fájt, de extra akcióval (~450 helyett). Ezt egy tisztességes belépő szintnek tartanám, ami elég rendesen megtölti a huszonegypár négyzetméteres teret komoly tartalékokkal. Ebben kábelek (erősítő+dvd+hangfal) minden szirszar benne volt...
5.1 esetében a frontsugárzókat, a centert és a háttérsugárzókat egy gyártó, egy típuscsaládjából ajánlott kiválasztani. Mozi esetében a mélynyomó az egyik legfontosabb eleme a láncnak, itt adott esetben érdemes lehet olyat választani, ami annyiba, vagy többe kerül mint az 5.0, illetve ha fontos a sztereo, akkor mindenképpen a sorozat nagyobb álló darabjaiból érdemes választani. Ajánlott márkák ésszerű keretek között: Dali, Polk, KEF, Mordaunt Short.
Erősítőnél, ha fontos a zene is, akkor valamelyik Marantz, vagy Denon modellt válaszd, mert ilyen téren kellemesebbek, mint az Onkyo/Yamaha/Pio trió. Szívesen ajánlanám a Cambridge Audio erősítőket is, főleg használtban az eggyel korábbi szériákat, viszont mivel a használtad kizártad, az újak meg nagyon drágák, ezért nem teszem Illetve, még annyit írnék, hogy ne dőlj be az 5x/6x sokszor 100W marketing bullshitnek. Belépő szinten jó, ha 20-40 wattnyi tiszta teljesítményt tudnak leadni ezek a vasak.
[ Szerkesztve ]
-
S4ND3R
tag
Helyes!!!
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #18548 üzenetére
Mozi + zene is. Hát olyan 31 négyzetméter a nappali + étkező. Én szeretnék. Sohasem volt HIFI-m, pedig elég sok zenét hallgattam mindig is. Anno tinájgerként csak egy Videoton kétkazettásra tellett (bár azt is Anyámék vették), de nagyon jó kis cucc volt, nagyon megszolgálta az árát. A lányom és a fiam is szereti a zenét, szóval lehet, hogy egy idő után a pokolba kívánnánk. Mennyi az a minimum amiért valami jót is lehetne venni ?
Close: vesz a tököm használtat.
[ Szerkesztve ]
-
S4ND3R
tag
válasz Svájcinéger #18547 üzenetére
Akkor vegyél használtba egyet!
Stereo is bőven jó!!! Zenét pl. sokkal jobb stereoban hallgatni. -
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #18547 üzenetére
Hááát, annyiért újan bögreszettből is csak az alja jönne ki sajnos. Az a kérdés, hogy igazából, mit is szeretnél vele? Házimozi vagy zene? Mekkora térben lenne az egész (panel v családi ház), illetve a legfontosabb, hogy egyáltalán akarsz-e beleönteni pénzt
Kérdezz bátran, mostanában eléggé beleástam magam a témába
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz S4ND3R #18545 üzenetére
Ezek nem úgy néznek ki Close, mint a Moneybagfriend verziók. Hogyért adják őket ?
V-paci: a matekon múlik minden. Én max. 50-et adnék érte, bár az asszonynak mikor megemlítettem tegnap, felesleges pénzkidobásnak tartotta. Annyiért meg gondolom max. stereot kapok.
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #18544 üzenetére
Stereo, vagy többcsatornás?
-
S4ND3R
tag
válasz Svájcinéger #18544 üzenetére
Én őket szeretem... De millió 1 lehetőség van ezen kívül is... Moneybagfriend version...
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #18542 üzenetére
Oks. Köszi. Valami ajánlott márka/típus ? Még csak hangosan gondolkodom.
-
tupacamaru
veterán
Semennyire, mert aludtam. Amikor másnap kihúzták az kellemetlen volt, de nem igazán fájt. Viszont utána pisilni félelmetes élmény volt mert csipett rendesen.
-
busman
veterán
válasz Svájcinéger #18541 üzenetére
Ha van optikai bemenet a hifin akkor lehet..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
Olyat nem lehet, hogy az ember vesz egy HIFI-t, összedugja a TV-vel és arról nézi a múvikat sokkal jobb hanggal ? Láttam olyanokat amik lejátsszák a divx-et, mpeg4-et, dvd-t.
-
Svájcinéger
őstag
Bakker ! Fellépek reggel és tiszta horror a topic !
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #18535 üzenetére
Csak, azért toltam tdm-et, mert ott lehet leghamarabb megszerezni a medkit ribbont. Sikerült is meglett az ace 23-as fegyó. Azt mondják jól adja. Próbáljátok ki az AUG-ot nekem az adja a legjobban. Az Ak és az aek csalódás eddig.
Tupa
Ezt olvasni is szörnyűűűűű
Mappa
Az kemény. A hasnyálmirigy gyulladás nem vicc.
Más:
Melyik win8-at használjátok Winne, Bizarre? Privátba is jöhet![ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #18536 üzenetére
Huh ez nem hangzik jól.. A pöcsbe mikor feldugták a csövet az egy 10-es skálán mennyire volt szar?
-
Mappa
addikt
válasz tupacamaru #18533 üzenetére
Nálam epekő + hasnyálmirigy gyulladás + házi orvos félre kezelt és adott hasnyálmgy. savlekötőt dokik 2 hetet adtak nekem. ez 2007-ben volt. 3cm kövecske
Jobbulást!
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
válasz LamaCube #18534 üzenetére
A legrosszabb a műtét után volt, a farkamban 2 cső az oldalamban 1. Másnap reggelig nem lehetett megmozdulni. Képzelheted a derekam hogy fájt. Utána az lvadt vér elzárta a vasémet és amíg vasárnap este ki nem pisiltem egy fél marék alvadt vért addig folyamatosan görcsölt.
-
Svájcinéger
őstag
Toltam két kör TDM-et miután kiléptetek (Busman és Hyper). Hát vannak itt is érdekes dolgok a találatok beadásánál. Az nem számít itt sem, hogy ki lő elsőnek. Ezek az ACE fegyverek nagyon adják (az ellennek).
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #18533 üzenetére
Az nem semmi Nekem 1 és 2 mm-esek voltak, de úgy begörcsöltem, hogy ügyeletet kellet hívni és a sürgősségin kötöttem ki. Megnyugtattak, hogy majd kihugyozom, de az 100x jobban fog fájni A görcs úgy fájt, hogy az se érdekelt volna, ha fejbe lőnek csak szűnjön meg a fájdalom. Na gondolhatod, hogy 1-2 hétig minden vizelés előtt majd beszartam félelmemben De gondolom ezeket te is átélted.
-
tupacamaru
veterán
THX mindenkinek. Az enyém már babszemnyi volt, majd rakok fel képet.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #18531 üzenetére
-
LackoMester
addikt
Bug Fail a Ghostból.
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #18525 üzenetére
Jobbulást Tupa ! De kijött legalább ?
-
LackoMester
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #18525 üzenetére
Mi történt???
-
tupacamaru
veterán
Hazajöttem a kórházból, megkínoztak rendesen.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #18514 üzenetére
Én prémiummal vettem ...Együtt volt a kettő 13 ropi
-
Mappa
addikt
hardverapró nálatok is behót?
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #18519 üzenetére
Jó, mondtam megveszem decemberben! előbb úgy sem fogom. Hányszor írjam még
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #18515 üzenetére
Akkor én nem tom, hogy mi a tökért nem találtam TDM-et. Lehet, hogy valami szemét benn maradt a böngészőben. Amúgy nekem is az a bajom a kézi fegyókkal, hogy nagyon lassan tudom őket húzni és így szinte esélyem sincs a gyalogok ellen. Most, hogy felraktam a heavy barrelt az MX4-re sokat javult a helyzet. Scar valahogy nem jött be. Láttam, hogy nagyobb a sebzése, de lassú és pontatlan is talán.
Supportot talán egy mapig toltam, reconban meg egy killem sincs még. Pisztolynál még mindig az alap fegyónál tartok.
Szóval jó lenne valami pörgős, sok mankis TDM szeró.Az ACE23-tól meg már most agyfaszt kaptam.
Mappa: előbb vedd már meg a játékot ! Nem kell adni a sok sírásra szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
Szerintem ebben nem lesz annyira sláger, legalábbis eddig összesen egy taggal találkoztam, aki azzal nyomta. Nekem úgy tűnt, hogy az ACE23 lesz a sláger, bár azt az assault végén adja be. Az M16-nak nem igazán volt recoil-ja, a 3-ban, azért volt annyira kedvelt és OP, itt azért szerintem kicsit kiegyensúlyozottabbak a fegyverek ilyen téren.
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #18514 üzenetére
Van TDM szeró bőven, bár jellemzően kis ticketes... hol van már egy 1000 ticketes noshar móka Sajnos néha szükséges (nekem) dom-ra menni, mert CQ-n nem tudom eléggé húzni a kézifegyvereket, Rush még ok ebből a szempontból, bár ha szopórollercsapatban vagyok, akkor esélytelen bármit is csinálni. Amúgy nálam eddig
- assault: SCAR - nagyobb sebzés, közép/messzi távra, szűkösebb helyekre AEK
- engi: AK5C, MX4
- support: Type88
- recon: AK5Na meg nagyon kéne már a Raffica. Folyamatosan pistol only szerverekre kéne mennem, szerintem ebben is kicsit OP lesz, mint BF3-ban .
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #18513 üzenetére
Hála a Kingston SSD-nek én is sokszor vagyok első vagy elsők között, de volt, hogy nem tudtam kiválasztani a tankot, hogy beleüljek a map betöltésekor. Ez eddig egy szerón fordult csak elő. El tudom képzelni, hogy az adminok maguknak tartogatták.
Amúgy a DOM ritka szar abból a szempontból, hogy lóf@szt nem ad rá, és kurvára bekempelik a pontokat. Egyik nap próbáltam TDM szerót találni, de 0 találat. Lehet ilyen ? Busman meg pont TDM-et játszott.
Prémium megvan már valakinek ? Egyre erősebben hajlok rá, hogy megvegyem.
Kézi fegyverek közül ki mivel játszik ?
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
Volt ma "szerencsém" ehhez a taghoz... durván végződött, azt hiszem egy darabig nem megyek dom-ra
Néha fura érzéseim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban: pl rush lockdown-on... többnyire elsőként tölt be nekem a játék (ssd raid0 rlz), viszont ma a kedvenc német szerómon nem egyszer előfordult, hogy amikor nem a szerver tulajok oldalán játszottam, mire a ponthoz értem (természetesen sprint egyenesen oda) két enemy squad tobzódott már ott, sőt rakták a másikat is, támadóban ugyanez. Vagy bent vagyok velük, és lövök egy 23/8-at, utána meg 8/15-öt kínszenvedéssel és a végén kemppel... Ennyire lejtene a hazai pálya
-
Svájcinéger
őstag
Nekem egyre jobban bejön a BF4. Akad még rajt javítani való, de szerintem nagyon jó a feelingje. Szóval aki még nem vette meg annak csak ajánlani tudom.
-
Winne
nagyúr
Tupa új tetkója:
-
LackoMester
addikt
Ha ,minden OK januárba kártyacsere, utánna bye 7, és jün a 8.1 Windű.
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #18504 üzenetére
Felment.
Start menü csak mutyizható van, ha nagyon akarod, de én sem tettem rá, itt gyk. felesleges már, nem olyan fos ez a csempés megoldás, mint vártam, bármit keresek csak begépelem és már ott is van, nem kell keresgélni.
-
LamaCube
addikt
Köszi mindenkinek. Megvárom a mantlet, hogy mit hoz. Mondjuk nekem fix 72 fps mindenhol high/medium beállításon. Tehát annyira nincs gondom, de ha kapok ingyé egy kis plusz fps-t, akkor lehet áttérek rá. Start menü van? Winne a 72hz-es dell driver felment rá? Félek a hangkártya drivertől is, mert csak win8-ra van.
-
@rglaaf
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest