- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
- Nyuszika, ki bántott ?
- A medve.
- Máskor jobban vigyázz !Ne már !!!
Mi a helyzet az asszonnyal ?
Egyszer, ha felénk jársz, ihatnánk egy pofa sört. Kíváncsi vagyok a búrádra ! Olyan vagy, mint a Tom & Jerryben a tésasszony, akinek a fejét még senki se látta.Winnie: nekem is csak 8 GB van, de amíg ez a gép megy, addig nem is lesz több. Ha meg nem megy, akkor használom a notit. Költöttem anno eleget.
Trident: karácsonyra fát már nem kell venned ! Akár CM ház is lehetne, de nem látom pontosan.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Trident28
tag
PCX-s vidik között van fent egy 12400F-s konfig bemutatása, tesztelése stb. 3060-t dobtak bele, és képtelen volt a proci kihajtani a kártyát. Mondjuk 1440p-ben, azért írtam, hogy Full HD-ra talán elég a prockó, az RX 6700 mellett... Az azért erősebb, mint a 3060. Nem piszkálódás, csak nehogy bele fuss a medve csapdába..
-"-
-
Svájcinéger
őstag
Hát akkor költeni kell kisfiam !
Szerencsére én már kinőttem. Azért a gépigényét a múltkor megnéztem.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
Túl világos a bőröd ?
Ha valakinek a gyerkőcét érdekli, ingyenes a SIMS 4. alapjáték. Originből húzható.
-
Svájcinéger
őstag
Fél év után idetolod a képed és még Neked áll feljebb ?!
Hol jártál báránykám ?
-
Svájcinéger
őstag
Hát egyelőre annyit tudok mondani, én nem tudom mióta nem aludtam végig egy éjszakát. Valószínűleg az allergiám miatt, állandóan orrdugulással küzdök és folyton arra ébredek, hogy már megint eldugult az orrom. Tegnap vettem magamnak egy Valeriana Maxot is, lehet az segített vagy kettő együtt nem tudom. Appról is vezérelhető néhány dolog, pl a módok: Automatikus, Éjszakai és Manual. A Manualon pörög, mint az állat. A fényét is ki lehet kapcsolni éjjelre appból. Én az automatikusnál azt hittem, hogy ha letornássza a levegőminőséget 1-re, akkor leáll, de nem. Első nap ment egész nap, de most már nem pörgetem mindig. Cipelgetem a nappali és a hálószoba között. A levegő minősége nálunk ezek szerint alapból nagyon jó, mert 0 és 5 között van (0 - 75 között jó a gép szerint), most este mikor gyergyát gyújtottunk, meg mikor a konyhából kijöttek a szagok, akkor felment 10 fölé. Szóval lefekvés előtt 2 órával bekapcsolom a hálószobában és becsukom az ajtót, mikor bejössz a nappaliból, észrevehetően sokkal tisztább a levegő. A szűrők nem olcsók bele, ~20 ezer, de a lila - ami a legdrágább -, a baktériumokat és a penészgombákat is kiszűri. Biztos ki lehet fogni akcióban Bangoodon, AliExpressen, stb. Kb. fél évente kell cserélni, de azt is írja a készülék is mikor bekapcsolod illetve az appból is látható. Ezt 60 négyzetméterre írja és óránként 500 köbméter levegőt pörget át, a kisebb tesónál 100 négyzetmétert írt, de az "csak" 390 köbmétert tud. Amúgy faszán mutat a szobában, mintha egy kis R2D2 lenne.
-
Svájcinéger
őstag
Ma megjött végre a Xiaomi Air Purifier Pro légtisztítóm. MI Home appot feltettem a telóra, most azzal szórakozok. F@sz sem gondolta, hogy ~ 80 cm.
Ha valaki telót szeretne venni: [link] Xiaomi 11 Lite 5G NE féláron. Ezt néztem az asszonynak a szolgáltatónál a héten, meg a Samu A52-őt. Ez lett volna 141, a Samu meg 146. Megvettem a Samut, itt ez meg 75.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Meglátjuk. Fiamnak megrendeltem a Razer BlackWidow v3-mat. Előtte az Öcsém 2 gyerkőcének innen rendeltem Legot, azok már meg is jöttek. Bakker a Technicet kurvára megtartanám.
-
Svájcinéger
őstag
Mivel sem Tescos bevásárlókocsi, sem pedig köcsögök nincsenek a képen, így nem tudom elfogadni.
Hyper: rendelni én is rendeltem már eMagról, de műszaki cuccokat még nem.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Amúgy meg tudod mit ?! Ragadd meg a kis Tescos bevásárlókocsid, told el egészen Kapolcsig, ott ültess be pár köcsögöt, majd told fel egészen a Csobáncra és gurítsd le a Balatonra néző oldalon.
Szerintem Az indiai bárd című sorozat sem rossz. Egy kicsit hajaz a Homelandra, ami szerintem az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam.
-
Svájcinéger
őstag
Értesz is Te hozzá ?! Nekem az is fontos, hogy mindig más témájú sorozatot nézzek.
-
LamaCube
addikt
Én mindennek adok minimum 3 résznyi esélyt. A SOA-át majdnem abbahagytam, mert az első 4 rész siralmas volt és milyen jó, hogy adtam neki esélyt.
Bírom az ilyen vallásos, szektás dolgokat, ha meg nem jön be, akkor nem nézemHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
Plusz az is vicces, hogy ezek a procik úgy jöttek ki, hogy mindenki csak röhögött rajtuk, hogy alapból a belül lévő paszta már meg volt száradva és nem fognak bírni sokat, aztán a mai napig megy ugyanazon a feszen nekem is ugyanazzal a hőfokkal, mint akkor és a procihűtőm is uaz, ami előtte 4 másik procin IS volt. lul
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
Én most ledet raktam be világításnak. Az se szabályos, de mivel projektorom van, így nem látja. Le kell bontani a fél autó elejét, hogy meg tudja nézni a rendőr. Egyébként a vetítési képe ugyanolyan, mint a halogénnek. Persze nem a kínai össze-vissza vakító, arra kimondottan ügyeltem, hogy minőségi legyen. Rohadt jól lehet vele látni. [link]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
A szélvédő és első oldalsó ablakok gyáriak voltak, a többi fóliázva volt. Csak az kaphat előre és az első két oldalsó ablakra sötét fóliát aki orvosi papirral rendelkezik, h. szem problémái vannak, vagy valami ilyesmi. Van még lehetőség az első két ablak sötétitésére is, de olyan világos, h. szerintem semmi értelme.
Egyébként most fogom újra csináltatni egy másik kocsira, a srác aki csinálja nagyon ügyes, és persze hivatalos papirt is ad róla, 70 Euro- ért.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LamaCube
addikt
Munkatársamé! Kb. 50 millába fájt és egy faluban Szegedtől 10km-re. Mondjuk az asszonyát simán gúzsba kötném. Bár a csávó ilyen papucs, ha leszakította szagolja Sznob picsa...kisírta, hogy neki 300000 mosdókagyló kell a fürdőbe a csávónak meg kajára a melóhelyre elküld tejbegrízt, ha már egy nap 5 tonna súlyt kézzel megmozgat kell az energia...
Az elő tetőt és hátul a terasztetőt és a falon futó kiugró részeknek a vázát is én csináltam. Szidtam is a hülye fejét, mert annyi elvont ötletei voltak. Ez a ház azért épült meg, mert a "régi" /12 éves/ házukban a garázsból nem lehetett közvetlenül a házba bemenni. Jött a CSÓK felkurta mindennek az árát jó pénzért eladták a régit azt építettek egy újat, ahol egybe van a garázs... na ennyit a csók-ról és arról, hogy miért verte fel mindennek az árát. Ez van most a felújítási programmal is. Bár nekem jó, mert kétszer annyit elkérhetek egy melóért vagyis mondhatnám úgy, hogy amit nem szégyenlek. Múlt héten adtam egy árat kb. háromszoros díjjal, mert úgy voltam vele, hogy úgyse kell neki...hát kellett Jól kicsesztem magammal, lassan szabit kell kivennem, hogy meg is tudjam csinálni.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
1.)
2.) Mér nem rajzoltattál az asszonnyal a gipszre egy nagy pélót, mielőtt bementél levágatni ? Én azt hittem, hogy az olló helyett rég valami korszerűbb megoldást használnak.Amúgy nem valami óccsó sport ez a biciklizés sem. A gyereknek van egy terepre, meg egy az országútra, de sokszor inkább el sem mondja mi mennyibe kerül. Ő pénze mondjuk.
Lackó: magasságban vezetek 1 cm-rel, de a lábam kisebb két számmal.
-
Svájcinéger
őstag
Szó van róla védekezni se védekezünk tehát bármi lehet. - Ismét többet tudtunk meg, mint amennyit szerettünk volna. Hát akkor hajrá !
Kitartás. Csak azért kérdeztem, mert nekem gyerekként kétszer volt eltörve a kezem. Akkor még ollóval vették le a gipszet és marha ügyesen mindig odacsípték a bőrömet. Az nagyon megmaradt bennem, hogy miután levették, ment hátra a kezem, ellent kellett tartanom.
-
Svájcinéger
őstag
Jobbulást Te Ámátőőőr !!!
Az én lábam sem csupasz, de azért Neked egy Chewbacca válogatáson lett volna esélyed.
-
tupacamaru
veterán
Jobbulást, azért nem volt ennyire hideg a tél, hogy ilyen vastag zokni kellett volna.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
Nekem valahogy nem tűnt szimpatikusnak a Lupin, így nem kezdtem el.
Busman: sok szerencsét. Szerintem jól döntöttél.
-
Svájcinéger
őstag
Jövőre kell felújítani a kérót bakker. Túl későn akartam nekiállni, de nem is baj. Remélem tényleg kifizetik a felét.
Talán már a Kossuth Rádiónál vagy, hogy ilyen jól megy a sorod.
-
Svájcinéger
őstag
Ki került elő ! Azt hittem, hogy miután megnősültél beszippantott egy fekete lyuk.
-
Svájcinéger
őstag
Stranger Things bejött. Most keresésben vagyok.
-
Svájcinéger
őstag
A BB3 sz@r ?
Nem nagyon néztem mostanában "sima" móvit, de a Neflixen belebotlottam Tyler Rake: A kimenekítésbe. Kár volt.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
Akkor jó. PUNIsör két évada is megvolt, plusz Az utolsó királyság 4. évada is. Csak az Anyák napja miatt járok virágboltba.
-
-
Svájcinéger
őstag
Fiam akar játszani vele. 2500K procija van + 8 GB RAM. VGA-t + SSD-t mindenképp kell vennie és tápot, de ha nem muszáj, akkor mondtam a RAM-ot hagyja. Ha kell, odaadom a Seasonic 620-som is, nekem meg elég valami gyengébb.
Busman: nem szédülsz ? Én már úgy vagyok, hogy inkább a szesztől szédüljek.
Mobal: Te maximalista vagy b@szki.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Kinek is volt mostanában az esküvője ?
-
Raidon
őstag
Mi Star Wars-ra most megyünk vasárnap nekem szerintem hozni fogja az elvárásaimat majd talán kiderül. Grat Winne szép gyerkőc erőt egészséget most láttam Facen valamiért nem dobál fel semmit hiába van beállítva.
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
-
Svájcinéger
őstag
Ifjú házas vagy ! Nem inkább az asszonyt kéne tolnod ?!
-
Svájcinéger
őstag
Azért nem gyenge az ajánlott gépigény.
-
Svájcinéger
őstag
Eredetin, de nem sokat segített.
Trónok harca lett, és azt mondom, hogy tetszik. Valahogy úgy vagyok vele, mint a teknős a Túl a sövényenben. A Trónok harcán egyből bizsergett, míg a BB-n 15 rész után sem. Mondjuk nem is Walt hófehér valagát mutogatják benn.
-
LamaCube
addikt
-
MODERÁTOR
Tegnap redditen elindult egy thread, hogy meglekelték és loot boxból lehet majd nyitni fegyvereket... én emiatt még várok a vásárlással. Ha csak pénzes móka akkor szerintem egy időre skippelem.
Lassan az Activision átveszi az EA helyét a leg utáltabb kiadók listáján.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
LamaCube
addikt
Mansonról készült pár film, ha jól tudom. Köszi, hogy jelezted, mert a Star Wars legújabb része óta nem voltam moziban és ezt ott akartam megnézni, de inkább kihagyom.
Viszont egy jó sorozatot ajánlanék, ha még nem tettem meg: Yellowstone. Az első résznél majdnem feladtam, de nem bántam meg, hogy kitartottam. Ajánlott sorozat Kevin Costner jó benne.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
Nem tudtam kihagyni !
-
Svájcinéger
őstag
De nem a lopott Tescos bevásárlókocsival mentetek ?
-
Svájcinéger
őstag
-
tupacamaru
veterán
Az én gépem alapja 2010-es. Azóta megfordult benne egy-két VGA kártya, tavaly lecseréltem a procit egy Xeon X5670-re és vettem bele még 12GB RAM-ot. Ma jött meg az utolsó fejlesztés:
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
Majd megnézek egy-egy részt a Jutubon, azt döntök.
-
Svájcinéger
őstag
Winnienek és Hypernek köszi, Te pedig kiszopkodhatod.
Egy haver ezeket ajánlotta:
- Taboo
- True detectives
- Fargo
- Blindspot
- Penny Dreadful
- Salem
- Sleepy hollow
- Dexter
- Vikingek
- Breaking badA Dexter tűnik első ránézésre a legizgalmasabbnak, de még1x utánuk olvasok.
-
tupacamaru
veterán
Én már tavaly is csak az Amazon-ról vettem pár dolgot. Most egy 500GB-os SSD kellene, meg jó lenne egy házimozi erősítő is.
-
LamaCube
addikt
Nálam 2 is van, mert 1 kevés volt. így lehet szakaszolni is. Most a gyerek edzőtáborba van, akkor csak a szobait használjuk. A melóhelyen /lakatos műhely/ is van klíma, meg elszívók, hogy a levegő is jó legyen, úgyhogy a kánikula annyira nem gond. Bár a maszek melóknál már izzadok kint
Mappa
Kb. az idén még rendeld meg, mert tavasszal már késő lesz.
-
tupacamaru
veterán
Jövőre mi is szeretnénk, nekem a melóban melegebb van.
-
LamaCube
addikt
Ausztria nagyon drága. Mi Sopronban szálltunk meg és 150km-es körzetben a jobb látnivalókat megnéztük pár évvel ezelőtt, de már akkor is rohadt drága volt a mi fizetésünkhöz. Hát nem olcsó semmi. Visszagondolva mindig húzom a szám, hogy mennyit elcsesz az ember 1 hetes nyaralásra, de szép dolgokat látunk meg sok élmény ér.
-
-
Svájcinéger
őstag
Mázlista ! Én a 23 év alatt egyszer voltam folyamatosan 2 hétig szabin. Nászút ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest